Pure Marine Collageen

120 Capsules | Krachtig Supplement Met Collageen

Overzicht

Pure Marine Collageen is het perfecte natuurlijke supplement gemaakt met een van de beste collageenbronnen voor diegenen die willen zorgen voor de gezondheid van hun huid, botten en gewrichten. Om het optimale uit elke capsule te halen, koos het team van WeightWorld alleen het beste. Dit is de reden waarom het een enorme sterkte van 1170 mg per portie NatiCol® Marine Collagen van Pangasius en Tilapia-vis bevat zodat je precies weet wat je krijgt zonder stiekeme extra's. Je kunt er gerust op zijn dat jouw lichaam het beste krijgt.

 • Zorgt voor een gezonde huid, botten en gewrichten
 • Helpt tegen het ouder worden
 • Krachtige sterkte van 1170 mg per portie
 • Gemaakt met premium NatiCol® Marine Collagen
 • Neutrale smaak en geur
 • Geen kunstmatige kleuren, aroma's, zoetmiddelen of bewaarmiddelen

Als een belangrijke bouwsteen van het lichaam is het van belang dat je jouw collageenwaarden zo hoog mogelijk houdt voor de gezondheid en het onderhoud van je huid, botten en gewrichten. Aangezien Pure Marine Collageen gemaakt is van enkele van de beste beschikbaar, is het de perfecte aanvulling voor diegenen die hun natuurlijke niveaus een boost willen geven om hun huid te verjongen en tegelijkertijd voor hun botten en gewrichten willen zorgen om een actieve en gezonde levensstijl te hebben.

 • Glutenvrij
 • Zuivelvrij
 • Lactosevrij
 • Bestel 1 $24.33
 • Bestel 2 $43.80 $48.66 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $58.38 $72.99 Je bespaart 20%

Collageen en het lichaam

Collageen is een van nature voorkomend structureel eiwit dat de sleutel vormt tot de gezondheid en het onderhoud van de huid, botten en gewrichten. Wanneer het lichaam jong is, ziet de huid er glad en stevig uit, zijn de botten sterk en zijn de gewrichten flexibel. Dit komt door voldoende collageengehaltes. Naarmate we ouder worden en door andere factoren zoals fysieke stress, omgeving (zoals zonlicht en vervuiling) en overmatige belasting (op de botten en gewrichten), kunnen de natuurlijk voorkomende niveaus helaas afnemen. Dit kan oxidatieve stress in de huidcellen veroorzaken, wat kan leiden tot rimpels, een slappe huid, fijne lijntjes, kraaienpootjes en andere tekenen van veroudering. Voor de botten en gewrichten kan dit een vermindering van beweging, stijve gewrichten en broze botten betekenen. Om de collageen niveau’s van het lichaam een boost te geven, kiezen veel mensen nu voor een natuurlijk gezondheids- en schoonheidsproduct dat een goede bron van collageen is. Dit soort producten zijn vaak ideaal voor mensen met een actieve levensstijl en mensen die op zoek zijn naar hulp bij het ouder worden.

Mariene Collageen vs. Boviene Collageen

Ook bekend onder de naam Fish of Vis Collageen is Marine Collageen een natuurlijk eiwit dat wordt gewonnen uit de schubben van zeevis. Deze vorm van collageen bevat peptiden, kleine moleculen waarvan bekend is dat ze een laag moleculair gewicht hebben. Deze specifieke eigenschappen zorgen ervoor dat Marine Collageen een hoge biologische beschikbaarheid heeft en naar verluidt 1,5 keer efficiënter wordt geabsorbeerd dan andere vormen. Dit is wat heeft geleid tot een toename van de populariteit van Marine Collageen, waarbij pure vormen buitengewoon veel gevraagd worden voor hun potentie.

Met de opkomst van deze populariteit is er nu meer en meer onderzoek gedaan naar Marine Collageen en de voordelen ervan. Eén specifiek onderzoek heeft gekeken naar de peptiden en de link met de synthese en kwaliteit van collageen. Dit onderzoek heeft gesuggereerd dat Marine Collageen gunstige eigenschappen kan hebben voor de huid en ook nuttig kan zijn voor mensen die een anti-oxidant huidverzorgingsregime of dieet volgen.

NatiCol® Marine Collagen

NatiCol® Marine Collagen is als een vorm van gehydrolyseerd marine collageen een premium-bron die alleen de hoogste kwaliteit garandeert. Een manier om de hoogste kwaliteit te garanderen is door precies te weten wat de oorsprong is. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat dit supplement van start tot finish van de hoogste kwaliteit is. Dit specifieke type collageen is selectief afgeleid van Pangasius- en Tilapia-vissen afkomstig uit gebieden van Azië en Noord- en Zuid-Amerika en bestaat voor 95% uit zuiver marien collageen. Om zijn hoge kwaliteit en zuiverheid nog meer te bewijzen, is het ook koolhydraat-, vet-, runder-, cholesterol-, OGM- en conserveermiddelvrij. Wat NatiCol® Marine Collageen zo uniek maakt in vergelijking met andere bronnen is dat het een enorme 8 verschillende aminozuren bevat met hun eigen gunstige eigenschappen en een buitengewoon laag moleculair gewicht voor biologische beschikbaarheid.

Ingrediënten

Actieve ingrediënten - Marine Collagen.

Overige ingrediënten - gelatine (capsule), magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Neem elke avond na het avondeten 3 capsules met een glas water. We weten dat de dagelijkse routine niet altijd regelmatig is, maar we raden je aan het supplement elke dag op dezelfde tijd in te nemen voor consistentie. Elke verpakking bevat 30 porties (90 capsules), genoeg voor ongeveer 1 maand. Zodat je de resultaten van het product voor jou en jouw lichaam efficiënt kunt beoordelen, raden we aan het product minimaal 3 maanden te gebruiken.

Advies bij het gebruik van Pure Marine Collagen

Aangezien dit supplement alleen met zuiver Marine Collageen wordt gemaakt en geen kunstmatige kleur-, smaak-, zoet- of conserveringsmiddelen bevat, is het veilig om het te gebruiken en heeft het geen bijwerkingen. Dit product is halal gecertificeerd, maar omdat de capsuleschil van gelatine is gemaakt, is het niet geschikt voor vegetariërs en veganisten. Lees de ingrediënten voordat je het de eerste keer inneemt om te controleren of er persoonlijke allergieën zijn. Dit supplement is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar.

Pure Marine Collageen 120 Capsules | Krachtig Supplement Met Collageen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(6)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Kan er nog weinig over vertellen. Ik gebruik het nu 5 weken. Even afwachten nog.

E Ellen
Geverifieerde aankoop

Fijn product, alleen te laat geleverd

M Maarten
Geverifieerde aankoop

Super service, super product! Zal zeker nog een keer hier bestellen

W Wesley
Geverifieerde aankoop

Zeer tevreden over de service

M Maartje
Geverifieerde aankoop

Goed product

L Lisette
Geverifieerde aankoop

Mijn derde pot is nu op. Doe heel veel krachttraining op hoge leeftijd. (70+). Diverse titels gewichtheffen en powerlifting behaald. Nooit blessures. Dus ik blijf het gebruiken.

D Dick
Geverifieerde aankoop

Merk dat ik fysiek sterker wordt!

H Hans
Geverifieerde aankoop

Goede capsules! Ook makkelijk in te nemen

R Randy
Geverifieerde aankoop

Werkt prima! Ik ben er blij mee

D Dion
Geverifieerde aankoop

Mijn eerste potje is bijna op, dus binnenkort even nieuwe bestellen!

R Roland

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk