maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Framboos

Raspberry ketones is het onderdeel dat onder andere zorgt voor de herkenbare geur van frambozen. Ketonen zijn een chemische stof die je lichaam gebruikt om vet om te zetten in energie. Het is ook de scheikundige benaming die voor de geur van onder andere frambozen zorgt, maar ook voor de geur van zwarte bessen. Raspberry ketone zijn enorm populair bij sporters, mensen op een dieet en mensen die op zoek zijn naar een extra zetje om hun doelen na te streven. Onze frambozen ketone supplementen zijn gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geproduceerd met de beste ingrediënten volgens de hoogste kwaliteitseisen. Ontdek hier ons aanbod aan rasperry ketones en shop vandaag nog.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Wat zijn framboos ketonen?

Wellicht ligt het voor de hand, maar raspberry ketone zijn te vinden in rode frambozen, die groeien aan de frambozenstruik.

De frambozenstruik is een diverse plant met een hele reeks aan groeimogelijkheden. Er zijn verschillende soorten frambozenplanten, waaronder de rode frambozen, maar er zijn ook zwarte, paarse en gele varianten.

Bij rode frambozenplanten is er een natuurlijke fenolverbinding waardoor ze hun rode kleur, geur en smaak krijgen. Deze fenolverbinding noemen wij ‘ketonen’. Deze ketonen komen ook voor in andere vruchten, zoals in bramen en veenbessen. Dat is de reden waarom deze bessen heerlijk zoet ruiken en mooie levendige kleuren hebben.

Waarvoor worden raspberry ketone gebruikt?

Al jarenlang worden ketonen in zowel de parfumerie als in de cosmetische industrie gebruikt om mooie producten te maken. Daarnaast kunnen de ketonen ook gebruikt worden als toevoeging om voedsel beter te laten ruiken en smaken. Framboos ketonen zijn dan ook een populaire smaakversterker.

De concentratie aan ketonen is in natuurlijke frambozen zeer laag en is het dan ook niet mogelijk om genoeg framboos ketonen binnen te krijgen door simpelweg frambozen te eten. In plaats daarvan is het beter om voedingssupplementen te nemen die een hoge concentratie aan raspberry ketone bevatten. Zo kan jij gemakkelijk aan je dagelijkse hoeveelheid ketonen komen, zonder enorme hoeveelheden frambozen te moeten eten.

Bij raspberry ketone supplementen bevat natuurlijke ketonen die kunnen helpen om adipocire vrij te laten komen in het lichaam. Dit eiwit speelt een grote rol bij het correct functioneren van de stofwisseling, wat ervoor zorgt dat vetzuren worden afgebruiken en dat de bloedsuikerspiegel laag blijft.*

De Amerikaanse voedsel en warenautoriteit, de FDA, heeft framboos ketonen in 1965 goedgekeurd voor gebruik in afslankpillen. Producten die de FDA goedkeurt zijn onderzocht en worden erkend als veilig voor consumptie. Het doel van de FDA is om mensen zo veel mogelijk te beschermen tegen onveilige, of ineffectieve medicijnen en supplementen. Dat raspberry ketone zijn goedgekeurd door de FDA, betekent dat zij veilig gebruikt kunnen worden als toevoeging aan voedingsmiddelen, en dat het dus veilig gebruikt kan worden supplementen.

infographic framboos ketone - De voordelen van framboos ketonen zoals verhoging stofwisseling en gezonde spijsvertering

Raspberry ketone – een populaire superfood

De superfood trend begon in Amerika toen superfoods steeds meer onder de aandacht kwamen. Ook het raspberry ketone dieet kwam steeds in de schijnwerpers te staan. Dr. Mehmet Oz promootte in zijn Tv-programma’s framboos ketonen als een effectief voedingssupplement voor het afvallen. Dokter Oz toonde aan hoe verscheidene vrouwen dankzij de framboos ketonen hun overtollige kilo’s konden verliezen en hoe framboos ketonen bij kunnen dragen aan een betere gezondheid. Via de media is de superfood trend vervolgens overgevlogen naar Nederland, waar het nu ook een enorme rage is onder foodies en voedingsspecialisten. Superfoods worden steeds vaker toegevoegd aan de dagelijkse voeding en kunnen bijdragen aan een betere gezondheid. De ketonen worden nu ook in Nederland aanbevolen als een natuurlijk afslankmiddel die de eetlust zou kunnen verminderen en de stofwisseling daarnaast kan stimuleren.*

Natuurlijk afvallen met raspberry ketone burner

Een raspberry ketone dieet kan je dezelfde boost geven als vele chemische afslankpillen en -supplementen. Omdat frambozen van nature maar een lage concentratie aan ketonen bevatten, zou je een grote hoeveelheid vruchten iedere dag moeten eten. Om het gemakkelijker te maken ketonen binnen te krijgen, is de raspberry ketone burner ontwikkeld. Dit handige en natuurlijke supplement biedt een hoge dosis framboos ketonen aan in een capsule. De raspberry ketone fat burner is een ideale aanvulling op je dagelijkse dieet, omdat deze capsules makkelijk kunnen worden ingenomen, en ook snel zullen werken.

Als je zoekt bent naar een hulpmiddel om je te helpen met de beheersing van je gewicht, dan kan raspberry ketone fat burner het juiste voedingssupplement voor jou zijn. Framboos ketonen zijn namelijk niet alleen zeer gezond, maar ze helpen ook bij het bereiken van je streefgewicht. Als je graag een supplement wilt proberen, doe het dan gelijk goed en kies een product met kwaliteit. Om erachter te komen of een product van goede kwaliteit is, is het van belang erachter te komen wat de sterkte is. Een kilo frambozen bevatten slechts 1 tot 4 mg ketonen. Daarnaast zijn er ook vele producten waar synthetische ketonen in zitten. WeightWorld NL raadt het gebruik van synthetische ketonen af, omdat deze niet het optimale effect zullen hebben.

De belangrijkste functie van de ketonen, is dat zij de eetlust remmen, en de stofwisseling stimuleren. De eetlust wordt geremd, omdat de ketonen ervoor zorgen dat hormonen aangemaakt worden die de eetlust verminderen.* Dit zorgt ervoor dat je minder kan gaan snacken en dat ook vreetbuien tot het verleden gaan behoren. Zo kun je dus minder calorieën gaan consumeren dat tot minder vetophoping en dus minder overgewicht zou kunnen leiden.

Daarnaast kunnen stimuleren de framboos ketonen ook de stofwisseling.* De stofwisseling ligt aan de basis van alle belangrijke lichaamsprocessen. De stofwisseling zorgt er namelijk voor dat binnenkomende voedingsstoffen worden omgezet in bruikbare bestandsdelen voor het lichaam, en is 24 uur per dag actief. Een trage stofwisseling betekent dat niet alle voedingsmiddelen goed verwerkt kunnen worden, en dat het lichaam dus ook voedingsstoffen gaat opslaan in het lichaam. Dit kan gebeuren op verscheidene manieren, zoals in de vorm van lichaamsvet, of bijvoorbeeld als zetmeel in de lever. Framboos ketonen kunnen dan bijdragen aan dat de stofwisseling snel blijft werken, waardoor minder voedingsstoffen in het lichaam zullen worden opgeslagen. Hierdoor zal het vetpercentage in het lichaam laag blijven, en zal je zo veel mogelijk calorieën kunnen verbranden.

Infographic raspberry ketone pure - Hoe helpen framboos ketonen de gezondheid?

Waar op te letten bij framboos ketonen

Op het internet zijn veel positieve en negatieve verhalen te lezen over of de werking van de raspberry ketone fat burner. Hier lopen de verschillen qua raspberry ketone ervaring uiteen, want voor de een blijkt het wel te werken en voor de ander minder. Waar zit dat verschil in? Mensen verschillen en iedereen reageert anders op voeding, maar de ketonen kunnen zichtbaar resultaat geven wanneer het gecombineerd wordt met een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging.* Het werkt niet vanzelf.

Het kan ook zijn dat je allergisch bent voor bepaald fruit. Wanneer je weet dat je allergisch bent voor frambozen, raden wij het af om producten met framboos ketonen te bestellen. Mocht je tijdens het gebruik erachter komen dat je een allergische reactie krijg, stop dan onmiddellijk met het nemen van de supplementen. Neem vervolgens contact op met je huisarts voor verder advies.

De voedingssupplementen van WeightWorld NL voor een raspberry ketone dieet zijn gemaakt van natuurlijke bestandsdelen en bevatten geen chemische toevoegingen. Met meer dan 13 jaar aan raspberry ketone ervaring in de Europese markt heeft WeightWorld vooralsnog geen problemen ondervonden met de framboos ketonen producten. Desalniettemin kunnen we met een webshop op afstand niet garanderen, maar enkel inspireren om een levensstijl gezonder te maken. Iedere gebruiker heeft dan ook zijn eigen raspberry ketone ervaring.

De raspberry ketone producten die WeightWorld NL verkoopt zijn natuurlijke voedingssupplementen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele negatieve bijwerkingen. Verhalen die online staat zeggen dat ketonen de vetcellen op een natuurlijke wijze kunnen verminderen en dat het lichaam daar geen schade ondervindt. Je kan dus veilig gebruik maken van deze revolutionaire superfood, zonder bang te zijn voor bijwerkingen.

Voor een optimale raspberry ketone ervaring dien je de supplementen te combineren met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Infographic raspberry ketone - Vergelijking tussen raspberry ketone plus en raspberry ketone pure

Raspberry ketone fat burner kopen op weightworld nl

Je bent hier op de juiste plek! Hier op WeightWorld NL verkopen wij raspberry ketone in verschillende vormen en allemaal van hoge kwaliteit. Onze producten worden gemaakt van de meest pure en natuurlijke ingrediënten.

We bieden twee varianten aan: een pure variant met een hoge concentratie ketonen en een variant die bestaat uit meerdere natuurlijke superfoods. De Raspberry Ketone Pure bevat geen andere stoffen dan pure framboos ketonen, terwijl Raspberry Ketone Plus een verrijkte versie is waarbij de framboos ketonen gecombineerd worden met andere superfoods. Beide producten verschillen in hun samenstelling, maar ze zijn beide 100% natuurlijk. Onze klanten hebben dan ook een positieve raspberry ketone ervaring met beide varianten

Je kan nu Raspberry Ketone Pure en Plus bestellen op WeightWorld NL . Plaats een bestelling voor 16:00 uur en je hebt deze producten de volgende dag in huis dankzij onze UPS 24-uurs levering.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.