Geld terug garantie

Skinny Coffee

140 g Poeder | 28 Dagen Gewicht Beheer Programma

Overzicht

WeightWorld Skinny Coffee bevat een unieke mix van koffie met superfood ingrediënten om te dienen als een gezond alternatief voor je gewone bak koffie. Door deze unieke mix met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten is het een van de beste soorten afslankkoffie beschikbaar met slechts 10 calorieën per portie. De unieke combinatie ingrediënten maken deze skinny coffee niet alleen krachtig, maar ook lekker!

 • Compleet 28-dagen programma
 • Ondersteunt gewichtsbeheersing
 • Gezond alternatief voor een normale kop koffie
 • Slechts 10 calorieën per portie
 • Normale zakjes voor eenvoudig gebruik
 • Geen laxeermiddelen
 • Vegan
 • Vegetarisch
 • Zuivelvrij
 • Glutenvrij
 • Bestel 1 22.49€ 24.99€
 • Bestel 2 40.48€ 44.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 53.97€ 67.47€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Wat is Skinny Coffee?

Deze unieke koffie wordt gemaakt met behulp van een zorgvuldig gekozen mix van hoogwaardige Arabische koffie in combinatie met plantaardige superfoods die vaak worden gebruikt bij gewichtsbeheersing. Dankzij de verbazingwekkende ingrediënten in de koffie is het een ideale en heerlijke vervanging voor je gebruikelijke kop koffie! Skinny Coffee is een alternatief voor gewone koffie, dus in plaats van het drinken van koffie voor alleen de energieboost kun je zoveel meer voordelen ervaren. De voordelen van Skinny Coffee zijn te danken aan de superfoods waarvan bekend is dat ze helpen bij gewichtsverlies, het onderdrukken van honger en je voorzien van vitamines en mineralen.

Skinny Coffee ingredienten

Arabian Coffee Beans
Arabische koffiebonen

Het cafeïnegehalte in koffiebonen is wat ons helpt wakker te worden in de ochtend en wat je een energieboost geeft. Het is niet alleen heerlijk om te drinken, maar het is ook geweldig voor mensen die hun gewicht willen beheersen, omdat het het uithoudingsvermogen kan bevorderen.

Superfood-Chlorella
Chlorella

Chlorella wordt vaak een ‘levend fossiel’ genoemd en is een echte superfood! Het is afkomstig uit het Verre Oosten en is een alg. Chlorella is een rijke veganistische eiwitbron die ook vitamine A, B, C & E, mineralen, aminozuren en zelfs vezels bevat. Dit maakt het een natuurlijke bron met hoge voedingswaarden wat een geweldige aanvulling is op elk dieet.

100% Pure Matcha Powder
100% puur matcha poeder

Matcha poeder is in Japan al eeuwen lang onderdeel van een matcha-theeceremonie. De laatste jaren is Matcha vooral populair geworden vanwege het hoge cafeïnegehalte dat het poeder bevat, waardoor het ideaal is als een natuurlijke energieboost. Het staat ook bekend als een superfood ingrediënt met een rijke smaak en levendige groene kleur.

Volledige ingrediëntenlijst- Arabische koffie, extract van groene koffiebonen, Siberische ginseng, Chlorella, 100% puur Matcha-poeder, L-carnitine.

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 zakje (5 g) met 120 ml heet water in een mok en roer tot het poeder volledig is opgelost. Dit drankje is een instantkoffie wat betekent dat het eenvoudig en snel gemaakt is en je geen tijd hoeft te verspillen - je moet gewoon wachten tot de waterkoker kookt! We raden ook aan om je koffie zwart en zonder suiker te bereiden - maar als je je koffie toch liever iets zoeter hebt kun je een natuurlijke suikervervanger gebruiken. Zorg ervoor dat je er niet teveel aan toevoegt, want dan is het geen gezond alternatief meer. Voor het beste resultaat drink je 's ochtends 1 kopje Skinny Coffee, zoals je je gebruikelijke koffie zou drinken. Drink het voor een periode van 28 dagen, elke dag op hetzelfde tijdstip en probeer geen dagen te missen. Dit koffieprogramma is ontworpen om gedurende 28 dagen elke dag één kop Skinny Coffee te drinken, maar voel je vrij om het daarna meer te gebruiken.

Advies over het gebruik van Skinny Coffee

We raden je aan voor het eerste gebruik de ingrediënten te controleren op persoonlijke allergieën. Deze koffie bevat geen laxeermiddelen. Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar of zwangere vrouwen dan wel moeders die borstvoeding geven.

Skinny Coffee 140 g Poeder | 28 Dagen Gewicht Beheer Programma

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(8)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.00% Gebaseerd op 14 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Lekker makkelijk. En helpt ook nog eens

P Peter
Geverifieerde aankoop

Ben nog maar pas begonnen met het product...maar heb er maagpijn van...

C Caro V
Geverifieerde aankoop

Iedere morgen voel ik me weer fit. Na een bakje

P Peter
Geverifieerde aankoop

Alleszins al lekkere koffie.

A Ann D
Geverifieerde aankoop

afwachten wat het resultaat is

B Bart B
Geverifieerde aankoop

Echt super! Ik drink liever koffie dan thee dus deze afslankkoffie was echt een uitkomst!

S Suzanne
Geverifieerde aankoop

Ben bezig met mijn derde kuur nu - Ik hou ervan!

K Kerry
Geverifieerde aankoop

Heeft een tijdje geduurd tegen dat ik de smaak gewend was, maar nu is hij echt lekker

M Marian
Geverifieerde aankoop

Ik ben al een paar kilo's kwijt en ben nog niet eens zo lang bezig! Ben er heel blij mee en ben benieuwd om het eindresultaat te zien!!

L Louise
Geverifieerde aankoop

Niet te geloven dat ik dit niet eerder heb ontdekt!

N Neema
Geverifieerde aankoop

gemakkelijk om te maken en de smaak valt best mee

V Viktor
Geverifieerde aankoop

Heel lekkere koffie die ook nog helpt tegen opgeblazen gevoel

B Bea
Geverifieerde aankoop

Zit nog maar net over de helft van de kuur maar voel weldegelijk een verschil!!

P Peggy
Geverifieerde aankoop

Goed product. Heb mijn kop koffie 's ochtends hier mee vervangen en je voelt je gewoon energieker en gezonder

P Pien

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk