Skinny Coffee

28 Sachets | 28 dagen programma

Overzicht

WeightWorld Skinny Coffee bevat een unieke mix van koffie met superfood ingrediënten als alternatief voor je gewone bak koffie. De unieke combinatie ingrediënten zorgt ervoor dat deze koffie niet alleen lekker is, maar ook ideaal is voor het nastreven van je doelen. Bovendien bevat elk kopje slechts 10 calorieën.

  • Compleet 28-dagen programma
  • Gezonder alternatief voor een normale kop koffie
  • Slechts 10 calorieën per portie
  • Sachets voor eenvoudig gebruik
  • Vrij van laxeermiddelen

Wat is Skinny Coffee?

Deze unieke koffie wordt gemaakt met behulp van een zorgvuldig gekozen mix van hoogwaardige Arabische koffie in combinatie met plantaardige superfoods die vaak worden gebruikt door mensen die hun doelen willen bereiken. Dankzij de natuurlijke ingrediënten in de koffie is het een ideale en heerlijke vervanging voor je gebruikelijke kop koffie! Skinny Coffee is een alternatief voor gewone koffie. In plaats van het drinken van koffie voor alleen de energieboost kun je zo genieten van de voordelen van veelgebruikte superfoods, waaronder chlorella en matcha.

Ingrediënten

Coffea Arabica (Arabische koffie) Bonenpoeder, Groene Koffieboon Extract 10:1, L-Carnitine Poeder, Camellia Sinensis (Matcha) Bladpoeder (Ceremoniële Kwaliteit), Eleutherococcus Senticosus (Siberische Ginseng) Wortelpoeder, Chlorella Vulgaris (Chlorella) Groene Algen Poeder.

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 zakje (5 g) met 120 ml heet water in een mok en roer tot het poeder volledig is opgelost. Dit drankje is een instantkoffie wat betekent dat het eenvoudig en snel gemaakt is. We raden ook aan om je koffie zwart en zonder suiker te bereiden - maar als je je koffie toch liever iets zoeter hebt kun je een natuurlijke suikervervanger gebruiken. Zorg ervoor dat je er niet teveel aan toevoegt, want dan is het geen gezond alternatief meer. Voor het beste resultaat drink je 's ochtends 1 kopje Skinny Coffee, zoals je je gebruikelijke koffie zou drinken. Drink het voor een periode van 28 dagen, elke dag op hetzelfde tijdstip en probeer geen dagen te missen.

Advies over het gebruik van Skinny Coffee

We raden je aan voor het eerste gebruik de ingrediënten te controleren op persoonlijke allergieën. Deze koffie bevat geen laxeermiddelen en andere onnodige toevoegingen. Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar of zwangere vrouwen dan wel moeders die borstvoeding geven.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(11)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

86.67% Gebaseerd op 17 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Lekker makkelijk. En helpt ook nog eens

P Peter
Geverifieerde aankoop

Ben nog maar pas begonnen met het product...maar heb er maagpijn van...

C Caro V
Geverifieerde aankoop

Iedere morgen voel ik me weer fit. Na een bakje

P Peter
Geverifieerde aankoop

Alleszins al lekkere koffie.

A Ann D
Geverifieerde aankoop

afwachten wat het resultaat is

B Bart B
Geverifieerde aankoop

Ben hier zeer tevreden van

S SABINE K
Geverifieerde aankoop

Aanrader je valt echt af

M M C
Geverifieerde aankoop

Zeker aan te raden

P Priscilla
Geverifieerde aankoop

Echt super! Ik drink liever koffie dan thee dus deze afslankkoffie was echt een uitkomst!

S Suzanne
Geverifieerde aankoop

Ben bezig met mijn derde kuur nu - Ik hou ervan!

K Kerry

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk