maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00


Super Greens Poeder

Gewichtsbeheer en Vitaliteitspoeder

Als je moeite hebt om je dagelijkse inname van fruit en groenten te halen of je afweersysteem een boost wilt geven, probeer dan Super Greens Powder. Onze formule bevat de vitaminen en mineralen van 23 soorten groenten, fruit, en superfoods die anders moeilijk te vinden zijn. Met één portie van slechts 5 gram per dag krijg je je dagelijkse portie groenten en fruit met gemak binnen.

 • Je dagelijkse inname van groenten en fruit in één portie
 • 23 actieve ingrediënten in één
 • Verhoogt de vitaliteit en richt zich op het immuunsysteem
 • Rijke bron van natuurlijke vezels en plantaardig eiwit
 • Makkelijk te mengen
 • Smaakloze poedervorm
 • Vegan
 • Vegetarisch
 • Lactosevrij
 • Glutenvrij

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.


Wat zijn de voordelen van Super Greens Poeder?

 1. Vezels voor gewichtsbeheer

  De 23 plantaardige ingrediënten die zijn opgesloten in Super Greens Poeder vormen samen een supplement dat erg rijk is aan voedingsvezels. Vezels zijn belangrijk voor gewichtsbeheersing, omdat het ons lichaam helpt om meer effectief voedsel af te breken. Dit betekent dat het waarschijnlijker wordt gebruikt voor energie in plaats van opgeslagen als vet.

 2. Een bevredigende bron van eiwitten

  Al deze plantaardige ingrediënten zitten ook boordevol eiwitten, wat betekent dat dit supplement eindigt met een indrukwekkende, vleesvrije eiwitconcentratie. Eiwitten worden meestal gebruikt in diëten om honger te stillen en mensen langer vol te laten voelen. Dit is belangrijk bij het managen van het gewicht waarbij de eetlust een belangrijke factor is.

 3. Boost je vitaliteit

  Ook het hebben van zo'n breed scala aan groente- en fruitingrediënten in Super Greens Poeder geeft je een betere toegang tot de bijbehorende micronutriënten. Op planten gebaseerde ingrediënten zitten vol met vitaminen en mineralen, die uitstekend zijn voor het ondersteunen van jouw algehele vitaliteit, die is verbonden met gebieden zoals gewichtsbeheer. Dit aspect van algemeen welzijn is ook belangrijk voor het behoud van de natuurlijke afweer van jouw lichaam.

 4. Reinig je lichaam

  Een rijke voedingsvoorraad van groenten, zoals je die in Super Greens Poeder vindt, is ook geweldig om het lichaam van ongewenste chemicaliën te helpen reinigen. De rijke toevoer van micronutriënten kan helpen om je algehele welzijn te ondersteunen en zo de basis te leggen voor reiniging. Chlorella is ook rijk aan vitamine B12, wat grotendeels moeilijk te krijgen is van een plantaardig dieet.

Ingrediënten

Soja Lecithine, Spirulina, Gerstgras, Tarwegras, appel, havermeel, alfalfa, chlorella (gebroken celwand), sojameel, vitamine C, rode biet, granaatappel, Siberische ginseng, wortel, tomaat, Astragaluswortel, broccoli, spinazie, extract van Ginkgo Biloba, groene thee-extract, druivenpitten Extract, vlierbessen, bosbessenfruit

Gebruiksaanwijzing

Als aanvulling op Super Greens Poeder, meng je dagelijks 5 gram poeder in een glas met 250 tot 300 ml water. We raden aan om deze aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Advies bij het gebruik van Super Greens Poeder

Super Greens Poeder is van nature afkomstig van een hele reeks verschillende plantaardige ingrediënten. Dit maakt het ongelooflijk waarschijnlijk om ongewenste bijwerkingen te dragen. Dit supplement moet op een koele en droge plaats worden bewaard en zoals bij elk ander supplement, raadpleeg de verpakking van het supplement voor de volledige ingrediëntenlijst als je lijdt aan een specifieke allergie.

Lees meer
Super Greens Poeder Gewichtsbeheer en Vitaliteitspoeder

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

I am a really fussy eater so finding out that there was a powder I could get my 5 a day from was amazing news for me

J JJ
Geverifieerde aankoop

As a vegan, I find this to be one of the best supplements that I have ever had!

A Abrahamic1
Geverifieerde aankoop

I am not a huge fan of my vegetables but so far this powder has been a convenient way of me steering clear of them without getting ill

J JME-JAMIM
Geverifieerde aankoop

Great to see a powder supplement where I can get both Spirulina, and Chlorella!

M MMHW
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten