Biologische super groene poeder

200 g Poeder | Biologische gewichtsbeheersing & vitaliteitspoeder

Overzicht

Ondersteun je uitgebalanceerde dieet met WeightWorld's biologische super groene poeder! Dit supplement erkent dat, hoe hard je ook je best doet, je wellicht nog steeds niet alle macro- en micronutriënten binnen krijgt die je nodig hebt. Deze handige poeder biedt je een mix van 9 biologische superfoods, gecombineerd met een hoge eiwitconcentratie. Til je dieetroutine naar een hoger niveau en geef je lichaam een boost met een rijke bron van natuurlijke vezels en proteïne zonder dat je vlees nodig hebt.

 • Ideaal om een gebalanceerd dieet te creëren
 • Voor een natuurlijke vezel boost
 • Gecertificeerde biologische eiwitbron in poeder vorm
 • Verpakt met 9 natuurlijke superfoods
 • 40 porties per verpakking
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Vegan
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
 • Lactosevrij
 • Bestel 1 $26.68
 • Bestel 2 $48.02 $53.36 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $64.02 $80.04 Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Wat zijn de voordelen van deze biologische super groene poeder?

Vezels voor gewichtsbeheersing

De mix van 9 biologische superfoods in deze biologische super groene poeder, vormen samen een supplement dat rijk is aan voedingsvezels. Vezels zijn belangrijk voor gewichtsbeheersing omdat het je lichaam helpt bij een snelle spijsvertering. Deze poeder geeft je dus een handige natuurlijke stimulerende boost wanneer je die het meest nodig hebt.

Een natuurlijke eiwitbron

Al deze gecertificeerde biologische ingrediënten zitten ook boordevol eiwitten, wat ideaal is voor degenen die geen eiwitten uit vlees halen. Eiwitten worden doorgaans in diëten gebruikt om de honger te stillen, waardoor het belangrijk is bij het beheersen van het gewicht. Super groene poeder biedt een handig veganistisch alternatief om je te helpen je eetlust onder controle te houden zonder vlees te hoeven eten.

Verhoogt de vitaliteit

Biologische super groene poeder bevat een breed scala aan biologische groente- en fruitingrediënten waardoor je gemakkelijk de benodigde micronutriënten binnenkrijgt. Biologische ingrediënten zitten boordevol vitamines en mineralen, die geweldig zijn voor het ondersteunen van de vitaliteit, wat weer een positief effect heeft op gebieden zoals gewichtsbeheersing. De vitaliteit is ook belangrijk voor het ondersteunen van de natuurlijke afweer van uw lichaam.

Reinigt op natuurlijke wijze het lichaam

Een rijk voedingsaanbod van biologische superfoods, zoals de unieke mix die je in de biologische super groene poeder vindt, is ook geweldig om op natuurlijke wijze je lichaam te zuiveren. Het brede aanbod aan micronutriënten kan helpen om jouw vitaliteit te verbeteren en de basis te leggen voor ontgifting. Bovendien is chlorella ook rijk aan vitamine B12, een vitamine die voornamelijk in dierlijke producten voorkomt en waarvan veel vegetariërs en veganisten een tekort ontwikkelen.

Volledige lijst met ingrediënten

Biologisch lijnzaadpoeder (28%), biologisch baobabpoeder (22%), biologisch macapoeder (17%), biologisch tarwegraspoeder (12%), biologisch gerstegraspoeder (10%), biologisch chlorellapoeder (5%), biologisch acai bessenpoeder (2%), biologisch matcha-poeder (2%), biologisch guaranapoeder (2%).

Hoe biologische super groene poeder te gebruiken

Meng eenvoudig 2 afgestreken lepels van ongeveer 5 g poeder in 250-300 ml koud water en consumeer dagelijks 1 tot 2 porties. We raden je af om deze aanbevolen dosering te overschrijden, aangezien deze is gebaseerd op de relatieve sterkte van elke portie poeder en de maximale dagelijkse opname die het lichaam aankan.

Advies

De biologische super groene poeder is van nature afkomstig van een hele reeks verschillende biologische ingrediënten, en heeft geen bekende bijwerkingen. Raadpleeg, zoals bij elk ander supplement, de verpakking van het supplement voor de volledige ingrediëntenlijst als je lijdt aan specifieke allergieën. Gebruik dit supplement niet als je jonger bent dan 18 jaar.

Biologische super groene poeder 200 g Poeder | Biologische gewichtsbeheersing & vitaliteitspoeder

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

I am a really fussy eater so finding out that there was a powder I could get my 5 a day from was amazing news for me

J JJ
Geverifieerde aankoop

As a vegan, I find this to be one of the best supplements that I have ever had!

A Abrahamic1
Geverifieerde aankoop

I am not a huge fan of my vegetables but so far this powder has been a convenient way of me steering clear of them without getting ill

J JME-JAMIM
Geverifieerde aankoop

Great to see a powder supplement where I can get both Spirulina, and Chlorella!

M MMHW

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk