Vitamine B Complex

180 Tabletten | Stimuleert je immuunsysteem
WeightWorld

Overzicht

Vitamine B complex bestaat uit alle 8 B-vitaminen en vitamine C. Deze tabletten helpen je om vermoeidheid tegen te gaan en dragen bij aan een normale werking van jouw immuunsysteem. Daarnaast kan Vitamine B complex ook stress verminderen, cognitieve prestaties verbeteren en symptomen van depressie en angst verlichten, zelfs bij mensen die al een gezonde waarde van Vitamine B bezitten. In slechts één eenvoudig in te nemen tablet zitten alle essentiële 8 B-vitaminen en vitamine C dat jouw lichaam nodig heeft om vermoeidheid tegen te gaan en je immuunsysteem een boost te geven!

 • Alle 8 B-vitamines beschikbaar per portie
 • Makkelijk in te nemen
 • 180 tabletten - 6 maanden voorraad
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Glutenvrij & niet genetisch gemanipuleerd
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 $17.50 $21.88
 • Bestel 2 $31.50 $35.00 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $42.00 $52.50 Je bespaart 20%

Wat is Vitamine B Complex?

Vitamine B verwijst naar niet één, maar acht verschillende vitamines. Alle B-vitamines spelen een belangrijke rol bij het omzetten van voedsel in energie in jouw lichaam. Elke vitamine draagt ook bij aan jouw algemene gezondheid. Vitamine B Complex is een alles-in-één tablet waaruit jij alle 8 B-vitamines haalt. Naast vitamine B profiteer jij ook van vitamine C en stimuleer je de gezonde werking van je immuunsysteem en ga je vermoeidheid tegen.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat Vitamine B Complex stress kan verlichten, cognitieve prestaties kan verbeteren en zelfs verschillende symptomen van depressie kan verminderen. Niet alleen mensen die een tekort hebben aan vitamine B hebben hier baat bij, maar ook mensen die gezonde waardes hebben van vitamine B profiteren van Vitamine B Complex.

Wat zijn de voordelen & belangrijkste ingrediënten?

Vitamine B Complex bevat alle 8 B-vitamines en vitamine C. Het bevat bijvoorbeeld Vitamine B12, wat het energieproducerende metabolisme van jouw lichaam stimuleert, evenals je zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en normale cognitieve functies. Gezonde waarden van vitamine B kunnen ook helpen om vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast bevat het ook vitamine B7, wat ook wel bekend staat als Biotine. Vitamine B7 ondersteunt normale haargroei, een gezonde huid en kan je stofwisseling stimuleren. Vitamine C ondersteunt de normale werking van jouw weerstand en gaat ook vermoeidheid tegen.

Voor wie is Vitamine B Complex geschikt?

Vitamine B vind je in veel verschillende voedingsmiddelen. Echter weet je nooit zeker of je genoeg binnenkrijgt. Daar komt een supplement goed van pas en geeft jou de zekerheid dat je de gezonde waarden van vitamine B en C in je lichaam behoudt. Vitamine B Complex is voor alle volwassenen geschikt, maar er zijn een paar doelgroepen die er voornamelijk baat bij zullen hebben.

 1. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven

  Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven zullen veel profijt kunnen hebben van dit supplement. Tijdens de zwangerschap groeit de vraag naar B-vitamines, met name B12 en foliumzuur, om de ontwikkeling van de foetus te ondersteunen.

 2. Oudere volwassenen

  Naarmate je ouder wordt, neemt je natuurlijke vermogen om vitamine B12 op te nemen en je eetlust af, waardoor het voor sommige mensen moeilijk wordt om voldoende vitamine B12 binnen te krijgen via een dieet. Door een supplement in te nemen blijven jouw vitaminewaarden op een

 3. gezond niveau.
 4. Vegetariërs en veganisten

  Vitamine B12 komt van nature voor in dierlijke producten zoals vlees, zuivelproducten, eieren en zeevruchten. Voor vegetariërs en veganisten is het niet makkelijk om voldoende vitamine B uit hun dieet te halen. Met dit supplement zorg jij ervoor dat je genoeg binnenkrijgt.

 5. Mensen met een medische aandoening

  Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals coeliakie, kanker, de ziekte van Crohn, alcoholisme, hypothyreoïdie en anorexia, zijn vatbaarder voor het ontwikkelen van tekorten aan voedingsstoffen, waaronder vitamine B. Een supplement kan dit tekort verhelpen.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals geadviseerd wordt door je arts. Check de volledige lijst met ingrediënten voordat je dit supplement inneemt om allergische reacties te voorkomen of raadpleeg je arts. Niet geschikt voor personen onder de 18. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediëntenlijst

Vitamine C (Als Ascorbinezuur), Niacine (Als Nicotinamide; B3), Pantotheenzuur (Als D-Calciumpanthonaat; B5), Citamine B6 (Pyridoxinehydrochloride), Thiamine (Als Thiamine Hydrochloride; B1), Vitamine B2 (Riboflavine), Vitamine B12 (Als Methylcobalamine), Foliumzuur (Als Vitamine B9), Biotine (Als D-Biotine, B7), Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide, Dicalciumfosfaat DC, Microkristallijne Cellulose.

Vitamine B Complex 180 Tabletten | Stimuleert je immuunsysteem

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk