WeightWorld Vitamine B12

1000 mcg 400 Tabletten | Boost je welzijn en vitaliteit met Vitamine B12
WeightWorld

Overzicht

Vitamine B12 is essentieel voor jouw lichaam en helpt je om normaal te functioneren. Het kan de gezondheid van je hersenen, zenuwstelsel en bloedcellen stimuleren. Daarnaast kan het ook helpen tegen vermoeidheid en stimuleert het je energieniveau zodat je fitter de dag door kunt komen. Tot slot kan vitamine B12 ook bijdragen aan de normale werking van je immuunsysteem. De vitamine B12 tabletten van WeightWorld zijn rijk aan 1000μg vitamine B12 per inname en zijn gemakkelijk te verwerken in je dieet. Met een voorraad van 1 jaar kun je lang vooruit!

 • Stimuleert je psychologische functies
 • Draagt bij aan een gezond immuunsysteem
 • Gaat vermoeidheid tegen
 • 1000 μg per inname
 • Glutenvrije bron aan vitamine B12
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Vegan
 • GMP
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 $22.97 $25.53
 • Bestel 2 $41.34 $45.94 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $55.11 $68.91 Je bespaart 20%

Wat is vitamine B12?

Vitamine B12 is een belangrijke vitamine voor ons lichaam. Het draagt bij aan de normale werking van je immuunsysteem zodat je minder vatbaar bent voor ziektes en virussen. Daarnaast stimuleert het ook de psychologische functies van je lichaam. Vitamine B12 zit voornamelijk in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Daarom zijn deze tabletten perfect voor vegetariërs en veganisten die een alternatief zoeken om toch te voldoen aan hun vitamine B12-behoeften. De vitamine B12 tabletten van WeightWorld zijn verrijkt met 1000μg pure vitamine B12 per inname. Elk potje bevat 400 tabletten vitamine B12, zodat jij weer lang vooruit kunt!

Belangrijkste voordelen & ingrediënten

Mensen die vaak moe zijn zullen veel baat hebben bij dit vitamine B12-supplement. Vitamine B12 is namelijk essentieel voor jouw lichaam en kan vermoeidheid tegengaan omdat het de energieproductie van je lichaam stimuleert. Daarnaast draagt het ook bij aan de gezonde werking van je immuunsysteem zodat je minder vatbaar bent voor virussen en ziektes die het hele jaar door op de loer liggen. Tot slot draagt het bij aan normale psychologische functies. Dit natuurlijk supplement is verrijkt met 1000μg aan vitamine B12 per tablet, zodat je geniet van een krachtig supplement en je lichaam kunt voorzien van de vitamine B12 die het nodig heeft om goed te functioneren. De vitamine B12 tabletten van WeightWorld zijn natuurlijke voedingssupplementen en geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Voor wie is vitamine B12 geschikt?

Vitamine B12 wordt gevonden in verschillende voedingsmiddelen die veel van ons dagelijks consumeren. Denk aan vlees, vis en zuivel. Echter is het moeilijk om je dagelijkse inname van vitamine B12 te traceren, waardoor je dus nooit echt weet of je voldoende binnenkrijgt. Daarom is het vitamine B12-supplement van WeightWorld ideaal voor iedereen die wilt genieten van een gebalanceerd dieet en er zeker van wil zijn dat ze genoeg vitamine B12 binnenkrijgen.

Het lichaam kan ook extra baat hebben bij vitamine B12 in speciale omstandigheden. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven hebben veel profijt van een vitamine B12-supplement, aangezien vitamine B12 en foliumzuur de ontwikkeling van de foetus kan ondersteunen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen (coeliakie, kanker, de ziekte van Crohn, alcoholisme, hypothyreoïdie en anorexia) kunnen vatbaarder zijn voor een tekort aan vitamine B12. Dit supplement is dus een goede oplossing om een tekort aan vitamine B12 tegen te gaan.

Voor vegetariërs en veganisten die veel voedingsmiddelen waar vitamine B12 in zit niet consumeren, is dit natuurlijke vitamine B12 supplement erg geschikt. Ook is ons vitamine B12-supplement ideaal voor senioren, omdat de dagelijkse vitamine B12-inname afneemt door de verminderende eetlust.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door je arts. Bekijk de volledige ingrediëntenlijst voor gebruik om allergische reacties te vermijden. Ben je zwanger, geef je borstvoeding, gebruik je medicatie of sta je onder medisch toezicht? Raadpleeg dan je arts voor het gebruik van dit supplement. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Volledige ingrediëntenlijst

Methylcobalamine B12 100% puur, microkristallijne cellulose (MCC), bindmiddel: HPMC (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel: magnesiumstearaat (plantaardige bron), siliciumdioxide (Sipernat 22S).

WeightWorld Vitamine B12 1000 mcg 400 Tabletten | Boost je welzijn en vitaliteit met Vitamine B12

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk