Vitamine B12

1000 mcg 450 Tabletten | Natuurlijk supplement
 • Bestel 1 15.19€ 18.99€ 0.03€ / tablet
 • Bestel 2 27.34€ 30.38€ Je bespaart 10% 0.03€ / tablet
 • Bestel 3 36.45€ 45.57€ Je bespaart 20% 0.03€ / tablet

Comfort Points Bestel nu en verdien 1 WeightWorld Punt ?

Belangrijkste kenmerken

De vitamine B12 tabletten van WeightWorld bevatten 1000mcg vitamine B12. Vitamine B12 draagt bij aan een normale energiehuishouding en helpt bij vermoeidheid. Ook draagt vitamine B12 bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Met 450 tabletten per verpakking ontvang je een voorraad van meer dan 1 jaar.

 • Gemaakt van het zeer goed opneembare methylcobalamine
 • 450 vegan tabletten per verpakking voor meer dan 1 jaar
 • Draagt bij aan een normale energiehuishouding
 • Helpt bij vermoeidheid
 • 1000 mcg per portie
 • Vegan
 • GMP
 • Glutenvrij
 • GMO Free

Vitamine B12 tabletten met methylcobalamine

Dit natuurlijke vitamine B12-supplement is ideaal voor vegetariërs en veganisten die weinig voedingsmiddelen consumeren waar vitamine B12 in zit. Deze vitamine B12 tabletten bevatten methylcobalamine, een vorm van vitamine B12 met een hogere biologische beschikbaarheid dan andere vormen van vitamine B12, zoals cyanocobalamine. Een hogere biologische beschikbaarheid betekent dat het lichaam methylcobalamine sneller kan opnemen en gebruiken.

Wat doet vitamine B12?

Vitamine B12 heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Zo helpt vitamine B12 om vermoeidheid en moeheid te verminderen en zorgt het mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast is het goed voor het concentratievermogen, helpt het bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes en ondersteunt het je energieniveau.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door je arts. Ben je zwanger, geef je borstvoeding, gebruik je medicatie of sta je onder medisch toezicht? Raadpleeg dan je arts voor het gebruik van dit supplement. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Advies

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan een arts of zorgverlener voor gebruik. Als er bijwerkingen optreden, stop het gebruik en raadpleeg een arts. Niet bestemd voor personen onder de leeftijd van 18.

Ingrediënten

Vitamine B12 (als methylcobalamine), vulstoffen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren (E 470 b) en siliciumdioxide.

Wat is vitamine B12?

Vitamine B12 is een essentiële vitamine, die een cruciale rol speelt in verschillende lichaamsfuncties. Het lichaam kan zelf geen vitamine B12 produceren, waardoor we het via onze voeding binnen moeten krijgen.

Waar zit vitamine B12 in?

Vitamine B12 is vooral te vinden in dierlijke producten zoals vlees, vis, zuivelproducten en eieren. Vis zoals zalm, forel en tonijn en vlees zoals rundvlees, kip en varkensvlees bevatten veel vitamine B12. Voor mensen met een vegetarisch of veganistisch dieet, kunnen plantaardige bronnen van B12 worden gebruikt, zoals verrijkte voedingsmiddelen of vitamine B12 supplementen, om voldoende inname van deze vitamine te garanderen.

Hoe snel werken vitamine B12 tabletten?

De snelheid waarmee vitamine B12 tabletten werken, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de mate van het tekort aan B12, de vorm van het supplement, de opnamecapaciteit van de persoon die de tablet slikt en de dosering van het supplement. Doordat onze tabletten methylcobalamine bevatten, kan het lichaam de stoffen sneller opnemen en gebruiken. De effecten van B12 tabletten verschillen echter van persoon tot persoon. Na een paar weken tot maanden van consequent gebruik, zullen de effecten merkbaar worden. Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosis.

Wanneer moet ik vitamine B12 innemen?

We raden aan om dagelijks 1 vitamine B12 tablet in te nemen, bij voorkeur met een vol glas water, voor optimale resultaten.

Wat is methylcobalamine?

Methylcobalamine is een vorm van vitamine B12, een essentiële voedingsstof die belangrijk is voor verschillende lichaamsfuncties. Methylcobalamine heeft een hogere biologische beschikbaarheid dan andere vormen van vitamine B12, wat betekent dat methylcobalamine beter door het lichaam opgenomen kan worden.

Heeft het slikken van deze vitamine B12 tabletten bijwerkingen?

Het slikken van de vitamine B12 tabletten met methylcobalamine van WeightWorld heeft geen bekende bijwerkingen.

Hoe lang gaat een verpakking vitamine B12 tabletten mee?

Een pot met 450 tabletten voorziet in een voorraad voor een periode van meer dan een jaar bij de aanbevolen dagelijkse inname van 1 tablet.

Zijn de vitamine B12 tabletten met methylcobalamine van WeightWorld geschikt voor mensen met specifieke dieetbeperkingen?

De tabletten zijn vrij van gluten. Daarnaast zijn de tabletten ook geschikt voor mensen met een veganistisch of vegetarisch dieet.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Vitamine B12 tabletten
Vitamine B12 tabletten

1000 mcg 400 tabletten | Natuurlijk supplement

15.19€ 18.99€

+
Vitamine B Complex
Vitamine B Complex

365 Tabletten | Alle 8 B-vitamines

14.49€

+
Vitamine D3 tabletten
Vitamine D3 tabletten

2000 IE 400 Tablet | Natuurlijk supplement

16.99€

1 Producten

15.19€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(11)
4 STERREN
(8)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

85.71% Gebaseerd op 20 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Iets betere opname er via maagdarm kanaal dan andere orale B12 vormen

N N. K
Geverifieerde aankoop

Goede product

K Kocadag N
Geverifieerde aankoop

Goede producten

K Kocadag N
Geverifieerde aankoop

Super , had een betere stoelgang de eerste paar dagen van gebruik en een naturel middel .

L Lenie V
Geverifieerde aankoop

Goed produkt heb het nu voor de tweede keer gekocht.

L Lotte V
Geverifieerde aankoop

Ik ben vegan en gebruik dit ter aanvulling. Anderhalfjaar voorraad voor nog geen twee tientjes is erg netjes.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Klein en goed door te slikken. De verzending verliep goed. Met volg code van DPD. Alles naar wens verlopen.

A Anne
Geverifieerde aankoop

goed supplement als vega zijnde

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Voordelig en was snel in huis

L Luca
Geverifieerde aankoop

Doet wat het moet doen

J Joëlle

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk

Product Image

Vitamine B12

1000 mcg 450 Tabletten | Natuurlijk supplement