Vitamine K2

200 mcg 365 Tabletten | Ter ondersteuning van de botten
 • Bestel 1 17.99€ 0.05€ / tablet
 • Bestel 2 32.38€ 35.98€ Je bespaart 10% 0.04€ / tablet
 • Bestel 3 43.17€ 53.97€ Je bespaart 20% 0.04€ / tablet
  • Gratis bezorging

Comfort Points Bestel nu en verdien 1 WeightWorld Punt ?

Belangrijkste kenmerken

 • Ondersteunt de botten
 • Ondersteunt de bloedstolling
 • 200 mcg (µg) hoogwaardige vitamine K2 (MK-7)
 • 365 tabletten voor 1 jaar voorraad
 • Geproduceerd volgens hoge GMP-normen

Vitamine K2 draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en draagt bij tot een normale bloedstolling. Dit vitamine K supplement bevat 365 tabletten van slechts 7 mm die eenvoudig te slikken zijn. Elke micro tablet bevat 200 microgram (µg) vitamine K2 van hoge kwaliteit.

 • Geld terug garantie
 • Vegan
 • Zuivelvrij
 • Glutenvrij

Vitamine K

Vitamine K is te vinden in verschillende voedingsmiddelen, zoals bladgroenten, zuivel, noten en zaden, vlees en plantaardige oliën. Voor vegetariërs en veganisten kan het uitdagend zijn om voldoende vitamine K2 binnen te krijgen. Een vitamine K2-supplement kan de oplossing zijn, zowel voor vegetariërs of veganisten die specifiek behoefte hebben aan extra vitamine K2 als voor diegenen die hun inname willen verhogen.

Vitamine K2 tabletten van WeightWorld

Elke tablet bevat ??200 µg hoogwaardige vitamine K2 (MK-7). Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling en is van belang voor de samenstelling van de botten. Daarnaast draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten. Daarnaast maken we gebruik van de best opneembare vorm van vitamine K2, namelijk MK-7. MK-7 is een vorm van vitamine K2 die het lichaam beter kan opnemen dan andere vormen van vitamine K. Daarnaast blijft MK-7 ook langer actief in het lichaam. Met 1 tablet per dag bevat dit vitamine K2 supplement een voorraad van maar liefst 1 jaar.

Aanbevolen gebruik

Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts.

Ingrediënten

Vitamine K2 (als menaquinon), Vulstoffen: Dicalciumfosfaat en microkristallijne cellulose, Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren (E 470 b) en siliciumdioxide.

Waar zit vitamine K in?

Vitamine K is vooral te vinden in groene bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en broccoli. Daarnaast bevatten plantaardige oliën (zoals soja olie en olijfolie), vlees, noten en zaden (zoals pijnboompitten en pompoenpitten) en zuivelproducten (zoals kaas, eieren en boter) ook vitamine K.

Wat is vitamine K2?

De '2' in vitamine K2 verwijst naar een subgroep van vitamine K. Vitamine K is onderverdeeld in verschillende vormen, waarvan K1 en K2 de meest voorkomende zijn. Vitamine K2 (menachinon) heeft verschillende subtypen, zoals MK-4, MK-7, MK-8 en MK-9. Onze tabletten bevatten vitamine K2 in de vorm van 200 mcg MK-7 per tablet.

Waar is vitamine K2 goed voor?

Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling en is van belang voor de samenstelling van de botten. Daarnaast draagt vitamine K bij aan de instandhouding van sterke botten.

Wanneer moet ik vitamine K2 innemen?

We raden aan om dagelijks 1 vitamine K2 tablet in te nemen, bij voorkeur met een vol glas water, voor optimale resultaten.

Heeft het slikken van deze vitamine K2 tabletten bijwerkingen?

Het slikken van deze tabletten van WeightWorld heeft geen bekende bijwerkingen.

Hoe lang gaat een verpakking met vitamine K2 tabletten mee?

Een pot met 365 tabletten voorziet in een voorraad voor een periode van 1 jaar bij de aanbevolen dagelijkse inname van 1 tablet.

Zijn de vitamine K2 tabletten van WeightWorld geschikt voor mensen met specifieke dieetbeperkingen?

De vitamine K2 tabletten zijn vrij van lactose en gluten. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor mensen met een vegetarisch of veganistisch dieet.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

82.22% Gebaseerd op 8 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

good poduct , seems to work good for health

d david
Geverifieerde aankoop

Prima. Grote hoeveelheid voor een goede prijs. Kleine tablettes.

P Pascale
Geverifieerde aankoop

Zeer tevreden

B Bas D
Geverifieerde aankoop

Goede dosis, en MK-7!

S Stemerdink
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik deze capsules al langere tijd en dit is dan ook niet mijn eerste bestelling, maar wel mijn eerste review. Heel tevreden over deze K2 MK7 tabletten..

J Janneke
Geverifieerde aankoop

Snelle service

H Harold
Geverifieerde aankoop

Hoge dosering, vaak goede tabletten gehad maar mindere dosering.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Helpt mij heel goed!

P Paulien

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk

Product Image

Vitamine K2

200 mcg 365 Tabletten | Ter ondersteuning van de botten