maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

10% korting

Water Away

180 Capsules | Natuurlijke diuretica

Overzicht

  • Natuurlijk vochtafdrijvend supplement
  • Helpt bij het verwijderen van overtollig water en gifstoffen
  • Natuurlijk en vrij van onnodige chemische ingrediënten
  • Met veenbes, watermeloen en paardenbloem
  • Vegatarische capsules

Water Away is een natuurlijke vochtafdrijver gemaakt met veenbes, watermeloen en paardenbloem. In tegenstelling tot andere diuretische supplementen die agressieve chemicaliën bevatten, is Water Away een volkomen natuurlijk product van plantaardige ingrediënten, vitamines en mineralen.

  • Geld terug garantie
  • Expert formule
  • Vegan
  • Geproduceerd in VK

Wat is waterretentie?

Waterretentie is wanneer er een ophoping van vloeistof in de bloedsomloop, lichaamsweefsels of holtes in het lichaam afspeelt. Dit staat ook wel bekend als vochtretentie. Dit is meestal in het gezicht, de handen, benen of voeten. Hoewel ongeveer 70% van het lichaam uit water bestaat, is het mogelijk dat het lichaam er te veel van vasthoudt. Dit resulteert in zwelling, een opgeblazen gevoel, stijfheid en kan als ongemakkelijk worden ervaren. Het kan ook leiden tot gewichtstoename, omdat het lichaam tot wel 4,5 liter extra vloeistof kan vasthouden. Er kunnen vele oorzaken zijn voor overmatige vochtretentie in het lichaam waaronder te veel natrium (zout), een niet actieve levensstijl, hormonen en bepaalde medicatie (zoals bloeddruk en antidepressiva).

Wat is Water Away?

Water Away is een plantaardig alternatief voor chemische middelen en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals vitamine B6, kalium, buchu blad, paardenbloem, groene thee en watermeloen. Met deze unieke combinatie van 11 plantaardige vitamines en mineralen is Water Away ook ontworpen om het lichaam te helpen ondersteunen door vitaminen en mineralen te verstrekken die verloren kunnen gaan na het verdrijven van overtollig vocht. Om alleen de hoogste kwaliteit te garanderen met dit supplement, wordt het in het Verenigd Koninkrijk gemaakt volgens strikte GMP-normen.

Ingrediënten

Vitamine B6 (als Pyridoxine Hcl), Kalium (als kaliumchloride), Buchu blad extract 10:1, paardebloem wortel extract 5:1 (3% flavonoïden), groene thee-extract 10:1 (40% Polyfenolen), cranberry-extract 36:1, jeneverbes extract 2:1, appelciderazijn (37% biologisch zuur), druivenpit extract 10:1 (95% Proanthocyanidinen), capsicum extract 8:1, watermeloen sap poeder, capsule - hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen - siliciumdioxide en magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Slik 2 capsules per dag, minstens een half uur (30 minuten) voor de maaltijd met een glas water. We suggereren deze aanbeveling niet te overschrijden.

Advies bij het gebruik van Water Away

Controleer altijd de ingrediëntenlijst op persoonlijke allergieën. Dit product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of personen jonger dan 18 jaar. Neem dit product niet in als je problemen hebt met plassen of als je in het derde trimester van jouw zwangerschap bent. Als je niet zeker bent over het gebruik van dit supplement, raadpleeg dan een arts of een medische professional.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Water Away
Water Away

180 Capsules | Natuurlijke diuretica

14.39€ 17.99€

+
Appel Cider Azijn Complex
Appel Cider Azijn Complex

1860 mg 180 Capsules | Natuurlijk supplement

15.29€ 19.99€

1 Producten

14.39€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(25)
4 STERREN
(11)
3 STERREN
(11)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.17% Gebaseerd op 47 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Water away werkt goed en zorgt ervoor dat je je beter voelt

T TC
Geverifieerde aankoop

werkt goed

J J. B
Geverifieerde aankoop

Makkelijk in te nemen, voldoet aan de verwachtingen.

F F. K
Geverifieerde aankoop

Ik ben ook hier tevreden over. Jammer dat ze geen hawthorn hebben.

M Marianne H
Geverifieerde aankoop

De vraag is of het gaat werken. Tot op heden weinig of geen resultaat

W Will R
Geverifieerde aankoop

Hartelijk bedankt

R R.c.weller
Geverifieerde aankoop

Prima service

P Petra V
Geverifieerde aankoop

Werkt effectief, op natuurlijke basis, voor een scherpe prijs. Echt een aanrader

p petra T
Geverifieerde aankoop

Wat het zegt te doen..gebeurt ook!!!

T Trijntje P
Geverifieerde aankoop

had er meer van verwacht

w willem D

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk