Water Away

60 Capsules | Natuurlijk Diuretisch Supplement

Overzicht

Water Away is een natuurlijk supplement dat kan helpen de ongewenste symptomen van waterretentie te verminderen. Door het vermogen van het lichaam te ondersteunen om overtollige vloeistoffen te verwijderen is dit product een geweldige keuze voor iedereen die van dit probleem af wil. In tegenstelling tot andere diuretische supplementen die agressieve chemicaliën bevatten, is Water Away een volkomen natuurlijk product van plantaardige ingrediënten, vitamines en mineralen.

 • Natuurlijk diuretisch supplement
 • Helpt bij het verwijderen van overtollig water en gifstoffen
 • Helpt tegen een opgeblazen gevoel en zwelling
 • Ondersteunt de natuurlijke functie van de nieren
 • Met veenbes, watermeloen en paardenbloem
 • Vegan
 • GMP
 • Zuivelvrij
 • Glutenvrij
 • Bestel 1 14.39€ 17.99€
 • Bestel 2 25.90€ 28.78€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 34.53€ 43.17€ Je bespaart 20%

Wat is waterretentie?

Waterretentie is wanneer er een ophoping van vloeistof in de bloedsomloop, lichaamsweefsels of holtes in het lichaam afspeelt. Dit staat ook wel bekend als vochtretentie. Dit is meestal in het gezicht, de handen, benen of voeten. Hoewel ongeveer 70% van het lichaam uit water bestaat, is het mogelijk dat het lichaam er te veel van vasthoudt. Dit resulteert in zwelling, een opgeblazen gevoel, stijfheid en kan als ongemakkelijk worden ervaren. Het kan ook leiden tot gewichtstoename, omdat het lichaam tot wel 4,5 liter extra vloeistof kan vasthouden. Er kunnen vele oorzaken zijn voor overmatige vochtretentie in het lichaam waaronder te veel natrium (zout), een niet actieve levensstijl, hormonen en bepaalde medicatie (zoals bloeddruk en antidepressiva). Dit is waarom het belangrijk kan zijn om de waterretentie in het lichaam te verminderen. Een van de beste manieren om dit te doen is door een natuurlijk diureticum zoals Water Away te gebruiken.

Wat is een natuurlijk diureticum?

Diuretica of 'water-pillen' helpen het vasthouden van water te verminderen door de nieren onder druk te zetten om overtollig water, zout en ongewenste gifstoffen via jouw urine uit het lichaam te verwijderen. Diuretica worden vaak gebruikt door degenen wiens lichaam het water niet goed kan reguleren of degenen die lijden aan zwelling en een opgeblazen gevoel als gevolg van vochtretentie.

Paardebloem en vitamine B6 staan bekend als veelgebruikte ingrediënten in natuurlijke diuretica formules. Wanneer dat je op zoek bent naar een natuurlijk supplement, is het het beste om er een te kiezen met een verscheidenheid aan diuretische ingrediënten en voedingsstoffen die het lichaam weer kunnen aanvullen en herstellen na het verdrijven van overtollig water.

Water Away

Met een unieke combinatie van 11 plantaardige vitamines en mineralen is Water Away een hoogwaardig supplement bedoeld om te helpen bij het te veel vasthouden van vocht in het lichaam. Daarnaast is het ook ontworpen om het lichaam te helpen ondersteunen door vitaminen en mineralen te verstrekken die verloren kunnen gaan. Dit ondersteunt de algehele gezondheid van het lichaam terwijl het overtollige vocht wordt verdreven. Het helpt ook om uitdroging te voorkomen. Om alleen de hoogste kwaliteit te garanderen met dit supplement, wordt het in het Verenigd Koninkrijk gemaakt volgens strikte GMP-normen.

De formule

Verdrijven
Verdrijven

De formule heeft een aantal geweldige ingrediënten om het lichaam te helpen zich te ontdoen van overtollig water. Buchu blad is onderzocht om de functie van de blaas te ondersteunen, terwijl Cranberry-extract is onderzocht met betrekking tot de mogelijkheid van het blad om de urineweg functie en infecties te ondersteunen. Spaanse peper staat bekend om het helpen van de spijsvertering en watermeloen wordt traditioneel gebruikt om de nieren te helpen beschermen en daarnaast om de urine te zuiveren, met een recente studie die dit valideert.

Beschermen
Beschermen

Wanneer het lichaam gevraagd wordt om overtollig water te verwijderen is het belangrijk om het lichaam gezond te houden en goed te laten functioneren. Appel Cider Azijn is opgenomen in de formule om ontgifting te helpen, terwijl Jenever en Groene Thee bekend staan om hun geweldige beschermende eigenschappen. In aanvulling hierop bevat druivenpit extract nuttige polyfenolen die zijn onderzocht om hun beschermende werking.

Bijvullen
Aanvullen

Hoewel het belangrijk is om overtollige vloeistoffen af te voeren is het net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat nuttige voedingsstoffen in het lichaam niet verloren gaan. Dit is waarom deze formule vitamine B6 bevat voor een normaal energieleverend metabolisme en kalium voor het behoud van de normale bloeddruk. Bovendien bevat de paardenbloemwortel nuttige vitamines B6 en C, evenals thiamine, riboflavine, calcium, ijzer en mangaan.

Ingrediënten

Actieve Ingrediënten: Vitamine B6 (als Pyridoxine Hcl), Kalium (als kaliumchloride), Buchu blad extract 10:1, paardebloem wortel extract 5:1 (3% flavonoïden), groene thee-extract 10:1 (40% Polyfenolen), cranberry-extract 36:1, jeneverbes extract 2:1, appelciderazijn (37% biologisch zuur), druivenpit extract 10:1 (95% Proanthocyanidinen), capsicum extract 8:1, watermeloen sap poeder.

Andere ingrediënten: capsule schil - hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen - siliciumdioxide en magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Slik 2 capsule per dag, minstens een half uur (30 minuten) voor de maaltijd met een glas water. We suggereren deze aanbeveling niet te overschrijden. Elke fles bevat in totaal 60 capsules, voldoende voor 2 maanden.

Advies bij het gebruik van Water Away

Controleer altijd de ingrediëntenlijst op persoonlijke allergieën. Dit product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of personen jonger dan 18 jaar. Neem dit product niet in als je problemen hebt met plassen of als je in het derde trimester van jouw zwangerschap bent. Als je niet zeker bent over het gebruik van dit supplement, raadpleeg dan een arts of een medische professional.

Water Away 60 Capsules | Natuurlijk Diuretisch Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(11)
4 Stars
(9)
3 Stars
(8)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

79.31% Gebaseerd op 28 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ben net begonnen kan er nog niet veel over zeggen. Heb wel het idee dat ik meer plas.

M Monique H
Geverifieerde aankoop

Ik kan niet beoordelen! Heb nog niets ontvangen!

H Hilly B
Geverifieerde aankoop

Je krijgt minder pillen dan ze zeggen, ik tel er 58, ipv 60. Nu is dit geen groot probleem maar het valt me wèl tegen.

M Mila
Geverifieerde aankoop

iik kan nog niet zeggen dat het helpt

G G T
Geverifieerde aankoop

werkt goed en is makkelijk in te nemen

h htw G
Geverifieerde aankoop

Het doet wat het moet doen. Ik drink zeer veel water ivm mijn diabetes, zodat ik minder insuline hoef te spuiten. Maar na een halve dag is 1ctbl. wel uitgewerkt. Ik denk als ik er 's middags weer 1 zou nemen ik 's avonds geen vocht vasthoud in mijn benen enz. Maar daar vind ik ze te duur voor. €27,- voor 1 mnd.! Dus met 1 tbl. per dag doe ik er 2 mnd. mee.

M Martine
Geverifieerde aankoop

Het werkt naar verwachting

T T.A. V
Geverifieerde aankoop

Ik kan het nog niet beoordelen over de product omdat ik tijdens de bestelling per ongeluk verkeerde huisnummer had door gegeven. Dat had ik later gezien toen ik bestelt had. Ik heb later contact gehad met Wieghtworld. En ze hebben mij geweldig goed geholpen en zodra ze de produkt op nieuw versturen hoef ik geen verzend kosten te betalen. Ik ben heel tevreden over WeightWorld.

O Oedai R
Geverifieerde aankoop

Zou het nog niet weten heb het net binnen !

M Mevr C
Geverifieerde aankoop

heel goed produkt

j jean V
Geverifieerde aankoop

Goed kwaliteit Mooi product

T T N
Geverifieerde aankoop

Ben tevreden over dit produkt . M.v.g. Annie.

A Annie
Geverifieerde aankoop

Werkt langzaam en wacht nog de resultaten af . M.v.g . Annie

A Annie
Geverifieerde aankoop

Ik verlies geen extra vocht wat ik nu wel hoopte, omdat ik vaak vocht vast houdt

C Caroline J
Geverifieerde aankoop

Doet het goed

M Mw. A
Geverifieerde aankoop

Gaat wel ..

R Romy S
Geverifieerde aankoop

doet wat het moet doen dus ik ben er zeer tevreden over

M Mw. A
Geverifieerde aankoop

Merk niet echt dat het wat doet

M Mevr. V
Geverifieerde aankoop

Lang veel problemen met mijn gewicht en overtollig vocht gehad. Water Away was echt een lifesaver voor mij.

T Theo
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu een aantal maanden en de resultaten zijn aan te merken.

F Ferdinand
Geverifieerde aankoop

Heb al veel geprobeerd, maar dit is het eerste product dat voor mij werkt.

N Nina
Geverifieerde aankoop

Kan het aanraden.

A Anjer
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu 2 maanden, maar ik merk het verschil nog niet.

J Jojanneke
Geverifieerde aankoop

Ben nu een paar dagen bezig en voel mij wel al lichter, dus denk wel dat het werkt

C Carolien P.
Geverifieerde aankoop

Gebruik ze nu 3 maanden, je merkt echt dat je veel minder vocht vasthoudt.

A Annemiek
Geverifieerde aankoop

Werkt beter dan verwacht. Ik hou minder water vast en plas meer.

D Daphne S.
Geverifieerde aankoop

Werkt voor mij

F Fran
Geverifieerde aankoop

Na 5 maanden te hebben gekampt met verschrikkelijke lymfoedeem in mijn voeten en benen en vele verschillende zaken en behandelingen te hebben geprobeerd, is dit het enige tot nu wat lijkt aan te slaan. Binnen 2 weken een kilo vocht verloren, en daardoor weer veel mobieler geworden dan ik was. Ik ben benieuwd hoe het verdere verloop gaat zijn, maar ben tot nu zeker erg tevreden!

M Marielle

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk