Water Away

180 Capsules | Natuurlijke diuretica

Overzicht

  • Natuurlijk vochtafdrijvend supplement
  • Helpt bij het verwijderen van overtollig water en gifstoffen
  • Natuurlijk en vrij van onnodige chemische ingrediënten
  • Met veenbes, watermeloen en paardenbloem
  • Vegatarische capsules

Water Away is een natuurlijke vochtafdrijver gemaakt met veenbes, watermeloen en paardenbloem. In tegenstelling tot andere diuretische supplementen die agressieve chemicaliën bevatten, is Water Away een volkomen natuurlijk product van plantaardige ingrediënten, vitamines en mineralen.

  • Geld terug garantie
  • Glutenvrij
  • Expert formule
  • GMO Free

Wat is waterretentie?

Waterretentie is wanneer er een ophoping van vloeistof in de bloedsomloop, lichaamsweefsels of holtes in het lichaam afspeelt. Dit staat ook wel bekend als vochtretentie. Dit is meestal in het gezicht, de handen, benen of voeten. Hoewel ongeveer 70% van het lichaam uit water bestaat, is het mogelijk dat het lichaam er te veel van vasthoudt. Dit resulteert in zwelling, een opgeblazen gevoel, stijfheid en kan als ongemakkelijk worden ervaren. Het kan ook leiden tot gewichtstoename, omdat het lichaam tot wel 4,5 liter extra vloeistof kan vasthouden. Er kunnen vele oorzaken zijn voor overmatige vochtretentie in het lichaam waaronder te veel natrium (zout), een niet actieve levensstijl, hormonen en bepaalde medicatie (zoals bloeddruk en antidepressiva).

Wat is Water Away?

Water Away is een plantaardig alternatief voor chemische middelen en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals vitamine B6, kalium, buchu blad, paardenbloem, groene thee en watermeloen. Met deze unieke combinatie van 11 plantaardige vitamines en mineralen is Water Away ook ontworpen om het lichaam te helpen ondersteunen door vitaminen en mineralen te verstrekken die verloren kunnen gaan na het verdrijven van overtollig vocht. Om alleen de hoogste kwaliteit te garanderen met dit supplement, wordt het in het Verenigd Koninkrijk gemaakt volgens strikte GMP-normen.

Ingrediënten

Vitamine B6 (als Pyridoxine Hcl), Kalium (als kaliumchloride), Buchu blad extract 10:1, paardebloem wortel extract 5:1 (3% flavonoïden), groene thee-extract 10:1 (40% Polyfenolen), cranberry-extract 36:1, jeneverbes extract 2:1, appelciderazijn (37% biologisch zuur), druivenpit extract 10:1 (95% Proanthocyanidinen), capsicum extract 8:1, watermeloen sap poeder, capsule - hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen - siliciumdioxide en magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Slik 2 capsules per dag, minstens een half uur (30 minuten) voor de maaltijd met een glas water. We suggereren deze aanbeveling niet te overschrijden.

Advies bij het gebruik van Water Away

Controleer altijd de ingrediëntenlijst op persoonlijke allergieën. Dit product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of personen jonger dan 18 jaar. Neem dit product niet in als je problemen hebt met plassen of als je in het derde trimester van jouw zwangerschap bent. Als je niet zeker bent over het gebruik van dit supplement, raadpleeg dan een arts of een medische professional.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Water Away
Water Away

180 Capsules | Natuurlijke diuretica

15.99€ 17.99€

+
Intensive Dikke Darm Zuivering
Intensive Dikke Darm Zuivering

60 Capsules | Detox supplement

17.99€ 19.99€

1 Producten

15.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(25)
4 STERREN
(11)
3 STERREN
(11)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.17% Gebaseerd op 47 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ben net begonnen kan er nog niet veel over zeggen. Heb wel het idee dat ik meer plas.

M Monique H
Geverifieerde aankoop

Ik kan niet beoordelen! Heb nog niets ontvangen!

H Hilly B
Geverifieerde aankoop

Je krijgt minder pillen dan ze zeggen, ik tel er 58, ipv 60. Nu is dit geen groot probleem maar het valt me wèl tegen.

M Mila
Geverifieerde aankoop

iik kan nog niet zeggen dat het helpt

G G T
Geverifieerde aankoop

werkt goed en is makkelijk in te nemen

h htw G
Geverifieerde aankoop

Het doet wat het moet doen. Ik drink zeer veel water ivm mijn diabetes, zodat ik minder insuline hoef te spuiten. Maar na een halve dag is 1ctbl. wel uitgewerkt. Ik denk als ik er 's middags weer 1 zou nemen ik 's avonds geen vocht vasthoud in mijn benen enz. Maar daar vind ik ze te duur voor. €27,- voor 1 mnd.! Dus met 1 tbl. per dag doe ik er 2 mnd. mee.

M Martine
Geverifieerde aankoop

Het werkt naar verwachting

T T.A. V
Geverifieerde aankoop

Ik kan het nog niet beoordelen over de product omdat ik tijdens de bestelling per ongeluk verkeerde huisnummer had door gegeven. Dat had ik later gezien toen ik bestelt had. Ik heb later contact gehad met Wieghtworld. En ze hebben mij geweldig goed geholpen en zodra ze de produkt op nieuw versturen hoef ik geen verzend kosten te betalen. Ik ben heel tevreden over WeightWorld.

O Oedai R
Geverifieerde aankoop

Zou het nog niet weten heb het net binnen !

M Mevr C
Geverifieerde aankoop

heel goed produkt

j jean V

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk