maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Afslankpleisters

Afslankpleisters en detox pleisters worden steeds populairder hier bij WeightWorld. Het is ook handig, want aan je dagelijkse routine verandert er niets. Ze zijn makkelijk in gebruik en kunnen jou net dat zetje geven dat je nodig hebt om te starten met diëten of detoxen. Maar wat at is een detox eigenlijk en wat kan het voor je betekenen? Detox, of ontgifting, is een natuurlijke functie van ons lichaam dat het aantal gifstoffen in ons lichaam reguleert en uitstoot. De nieren hebben hier een groot aandeel in, vooral als het weekend weer is aangebroken. Maar soms heeft je lichaam wat hulp nodig. Shop hier ons assortiment aan afslankpleisters.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

WAT ZIJN AFSLANKPLEISTERS?

De zool van de voet is de locatie waar de meeste zenuweinden van het lichaam eindigen. Dit maakt van de zool van de voet dan ook de optimale plek voor het aanbrengen van afslankpleisters. Afslankpleisters zijn samengesteld met als doel gif- en afvalstoffen via het lymfevocht uit het lichaam te onttrekken. Op die manier werken de pleisters volgens hetzelfde principe als osmose bij planten en bomen; de wortels van bomen en planten kunnen water en voedingsstoffen uit de grond onttrekken door middel van een transparant membraam. Op een zelfde manier absorberen afslankpleisters het zweet van de voetzool, wat alle gif- en afvalstoffen uit het lymfevocht bevat.

Afslankpleisters kunnen het beste functioneren wanneer de voeten schoon zijn en geen bacteriën of dode huidschilfers bevatten. Was daarom voor het gebruik van afslankpleisters de voeten met warm water en zeep. De afslankpleisters kunnen gedurende de nacht gedragen te worden. Breng de afslankpleisters aan op de schone en droge voeten voor het slapen gaan, en nog een glas water om het ontgiftingsproces te bevorderen.
De volgende ochtend verwijder je de afslankpleisters en controleer je de kleur. Wanneer de afslankpleisters donker en kleverig aanvoelen, dan betekent dat het werk gedaan is. Over het algemeen kun je de afslankpleisters vijf nachten achter elkaar dragen. Wanneer de verkleuring van de pleisters minder begint te worden, betekent dit dat zijn steeds minder gifstoffen kunnen absorberen. In dat geval boek je dan vooruitgang.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Afslankpleisters worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten op basis van traditionele geneeskunde. Deze ingrediënten hebben een lange geschiedenis als geneesmiddelen en worden vandaag de dag nog steeds regelmatig gebruikt bij het behandelen van allerlei kwalen.

Toermaline - Toermaline is een mineraal dat infrarode straling en negatieve ionen afgeeft. Deze energie kan reinigen en helpen het zenuwstelsel te ontspannen om de helderheid van geest te stimuleren.* Toermaline is dan ook een populair ingrediënt voor afslankpleisters. Het komt in vele verschillende kleuren voor en is te vinden op het eiland Hokkaido in Japan. Toermalijn is zowel pyroelectric als piezoelectric, wat betekent dat wanneer het wordt blootgesteld aan druk of een temperatuurverschil.

Houtazijn - Hoetazijn wordt gemaakt van de ubame eik die op het Kyusku eiland in Japan groeit. Dit is de enige boomsoort waar azijn van hoge kwaliteit van kan worden gemaakt. Voor de productie van houtazijn wordt het hout verhit tot 250 graden celcius. De ontstane damp slaat na de verhitting neer als azijn, waarna het vervolgens minstens vijf maal gefilterd wordt voor maximale zuiverheid. Hierna wordt de azijn zes maanden lang bewaard om te rijpen, waarna de middelste azijnlaag eruit wordt gefilterd. Het overgebleven product wordt vervolgens weer verhit en afgekoeld, waarna een zeer zuivere vorm van azijn overblijft. Houtazijn staat erom bekend een positieve werking te hebben op de doorbloeding van het lichaam.*

Bamboe-azijn - Bamboe azijn wordt gemaakt van de pijlbamboe van het eiland Skikodu in Japan. Het productieproces van bamboe-azijn is hetzelfde als bij hoetbamboe: het hout wordt verhit en de resulterende damp wordt opgevangen, waarna het vervolgens wordt gefilterd en zes maanden wordt opgeslagen, gevolgd door nog meer filtering en verhitting. Net zoals houtazijn kan bamboe azijn goed voor de doorbloeding, en dus een waardevolle aanvulling voor afslankpleisters.*

Dokudami - Dokudami is een inheemse plant die in Japan, Java en Nepal groeit. Het unieke hieraan is dat het alleen op hoogtes boven de 1800 meter wordt gevonden. Bladeren van de dokudami plant bevatten vele flavonoïden en alkaloïden, die bekend staan om hun sterk absorberende eigenschappen.*

Loquat - De loquat bladeren worden al eeuwen gebruikt in de traditionele, Boedhistische geneeskunde. Deze bladeren bevatten appelzuur, wijnzuur, citroenzuur, tannate, caroteen en de vitamines A, B en C. De loquat bladeren bevorderen de afscheiding van lichaamsvloeistoffen door het lichaam, waardoor de hoestaanvallen, misselijkheid en traagheid kan worden verminderd.*

Krabschelpen - Krabschelpen worden al 30 jaar door waterbedrijven gebruikt om gif, vet, zware metalen en olie uit water te onttrekken. Voor afvallen pleisters zijn zij dan ook ideaal.

GEBRUIK AFSLANKPLEISTERS VOOR EEN BETERE GEZONDHEID

Afslankpliesters helpen niet alleen het lichaam te ontgiften, maar er is ook een kans dat zijn negatieve ionen afgeven. Het verrijken van de lucht met negatieve ionen kan een positief effect op het welzijn van de mens hebben, een bijvoorbeeld bijdragen aan een sterker immuunsysteem en beter concentratievermogen.*

Ionen zijn moleculen die een elektron missen of erbij hebben gekregen, waardoor zij negatief of positief geladen zijn. In de natuur ontstaan zijn onder invloed van de zon, stralingen en de bewegingen van lucht en water. Mensen ervaren dan ook de positieve kracht van ionen tijdens een strandwandeling, of ander een waterval. In ons lichaam zorgen ionen ervoor dat dat er serotine geproduceerd wordt, waardoro stress wordt vermindert, onze stemming verbetert en ons immuunsysteem sterker wordt.

Er zijn ook thermografische testen gedaan waaruit zou blijken dat zij mogelijk infrarode straling uitzenden. Infrarode straling maakt deelt uit van het lichtspectrum van de zon. Dit type straling is onzichtbaar voor het menselijk oog, maar wij voelen de warmte ervan wel op de huid. Infrarode straling wordt ook gebruikt voor therapeutische doeleinden en staat erom bekend bij te dragen aan de snelle genezing van de huid en onderliggend weefsel. Daarnaast kan het ook de stofwisseling en bloedcirculatie bevorderen. Als afslankpleisters infrarood straling produceren, kan dit zeer positief voor het detox effect.

AFSLANKPLEISTERS BESTELLEN

Het bestellen van afvallen pleisters bij WeightWorld NL is uiterst eenvoudig. We maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur met UPS en je zal het gewenste product de volgende dag in huis hebben.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.