WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

BCAA met B6 Tabletten

1000 mg 90 Tabletten | Aminozuur Spier Supplement

BCAA met B6 van WeightWorld is een innovatief, nauwkeurig geformuleerd supplement voor spieropbouwende tabletten, geschikt voor bodybuilders en vrije tijd sporters. Deze op planten gebaseerde tabletten bevestigen de voordelen van het natuurlijke actieve lichaam van drie van de meest effectieve aminozuren in de omgeving. Hierdoor krijg je zuiver eiwit en brandstof die je nodig hebt om effectieve winst te behalen in spieromvang en kracht. Verder is deze speciale formule verrijkt met een stevige voorraad vitamine B6, waarvan bekend is dat het bijdraagt aan een vermindering van vermoeidheid.

 • Formule ontworpen op spieren te helpen groeien
 • Natuurlijke hoge bron van eiwitten
 • Drie essentiële aminozuren
 • Met vitamine B6 voor het verminderen van vermoeidheid
 • Tabletvorm voor een eenvoudige aanvulling
 • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
 • Zuivelvrij
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Vegan
20.12
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is BCAA?

Vertakte keten aminozuren, kortweg BCAA, is de term die wordt gegeven aan de microcellulaire componenten die eiwitten in ons lichaam vormen. BCAA supplementen behoren tot de meest populaire spiergroeiers, omdat ze ons lichaam voeden met een overvloedig aantal aminozuren. Na opname kunnen deze worden gebruikt om spiereiwitten te maken waarmee de bouwmaterialen worden geleverd zodat ons lichaam spiermassa kan opbouwen en repareren na het sporten.

 1. We hebben BCAAs nodig

  Er zijn 20 individuele BCAAs en 8 daarvan zijn essentieel, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is om deze op zichzelf te maken. De enige manier om ze toch binnen te krijgen is door middel van voeding of aminozuur supplementen. BCAA met B6 bevat drie van de belangrijkste acht.

Drie belangrijke redenen om BCAA met B6 te nemen

 1. 3 van de essentiële 8

  Een van de redenen waarom BCAA met B6 zo veelbelovend is als een training supplement, is omdat het drie van de essentiële aminozuren bevat, namelijk leucine, isoleucine en valine. Alle drie worden beschouwd als de beste aminozuren om op te focussen om veranderingen in het lichaam te brengen.

 2. Spieren opbouwen

  BCAA met B6 is een aminozuur formule die speciaal is ontwikkeld om het proces waarmee je spieren wint en versterkt aan te vullen. Aminozuren zijn de bouwstenen die je lichaam gebruikt voor spiergroep en herstel. BCAA met B6 zit er gelukkig vol mee. Het hebben van een hogere dagelijkse inname van deze elementen geeft jouw lichaam meer bouwmateriaal om te gebruiken als het gaat om het dagelijkse beheer van jouw spieren.

 3. Vermoeidheid aanpakken

  Naast het krachtige aminozuur complex bevat dit supplement vitamine B6. Deze vitamine heeft een schat aan nuttige voordelen in het lichaam. Het is vooral bekend dat het bijdraagt aan een vermindering van vermoeidheid en moeheid. Verder draagt het bij tot het metabolisme van eiwitten waardoor het een aanwinst is om aan boord te hebben wanneer je alert en actief traint en je werkt aan een gezonde levensstijl.

Ingredienten

Mix van vertakte keten aminozuren (BCAA: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, drager: hydroxypropyl methyl cellulose), vulstof (cellulose E460i), anti-klonter middelen (magnesium stearate,silicon dioxide), pyridoxine hydrochloride (vitamine B6).

Gebruiksaanwijzing

Om BCAA met B6 Tabletten te consumeren, gebruik je 3 tabletten per dag. Deze tabletten moeten worden geconsumeerd met water op een lege maag of naast een lichte snack met koolhydraten voor de beste resultaten. Met betrekking tot jouw oefeningen kunnen deze capsules worden ingenomen voor of na het sporten. Het is gebruikelijk om te consumeren na het sporten, want dan begint het spierherstel proces.

Advies bij het gebruik van BCAA met B6

Voor het beste resultaat van vertakte keten aminozuren, neem je de tabletten in combinatie met een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging. Voor persoonlijke allergieën wordt het aangeraden om de ingrediëntenlijst door te nemen. Het supplement is niet geschikt voor jongeren onder de 18.

Lees meer
BCAA met B6 Tabletten 1000 mg 90 Tabletten | Aminozuur Spier Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

80.00% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Mijn gewrichten zijn heel dankbaar met dit product. Ik kan terug intensiever sporten.

M Martine D
Geverifieerde aankoop

I started supplementing with these after I got back into working out after about 3 years out, I found that they helped my build my strength and muscle back up and now I am almost where I was 3 years ago…..almost

M MalcolmXIX
Geverifieerde aankoop

Have been looking for something like this for a while. I used to be on the shakes but they make a lot of mess and don’t sit well with me taste wise, these are much better!

D DanDerula9
Geverifieerde aankoop

Just started on these because my trainer recommended them! I haven't felt the effects yet but she was very impressed with how potent they are and told me I just need to work harder!

T TNelI
Geverifieerde aankoop

As a vegan, getting the right amount of Amino Acids I need on a regular basis. Luckily these give me all that I need and I don’t have to betray my diet.

M Mon1can
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten