BCAA met B6 Tabletten

1000 mg 90 Tabletten | Aminozuren supplement

Overzicht

BCAA met B6 van WeightWorld is een innovatief, nauwkeurig geformuleerd supplement geschikt voor mensen die aan fitness of andere sporten doen en spiergroei willen realiseren. Deze plantaardige tabletten zijn verrijkt met belangrijke aminozuren waardoor het de spiergroei kan stimuleren. Hierdoor krijg je zuiver eiwit en brandstof die je nodig hebt binnen om de beste resultaten te behalen in spieromvang en krachtopbouw. Verder is deze speciale formule verrijkt met vitamine B6, waarvan bekend is dat het bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid.

 • Formule ontworpen om spieren te helpen groeien
 • Natuurlijke hoge bron aan eiwitten
 • Drie essentiële aminozuren
 • Met vitamine B6 om vermoeidheid tegen te gaan
 • Makkelijk in te nemen tabletten
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Zuivelvrij
 • Vegan
 • Vegetarisch
 • Hoge dosering

Wat is BCAA?

Vertakte keten aminozuren, kortweg BCAA, is de term die wordt gegeven aan de microcellulaire componenten die eiwitten in ons lichaam vormen. BCAA supplementen behoren tot de meest populaire supplementen om spiergroei te realiseren, omdat ze ons lichaam voeden met een overvloedig aantal aminozuren. Na opname kunnen deze worden gebruikt om spiereiwitten te maken waarmee de bouwmaterialen worden geleverd zodat ons lichaam spiermassa kan aanmaken en repareren na het sporten.

Er zijn 20 individuele BCAA's en 8 daarvan zijn essentieel, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is om deze zelf aan te maken. De enige manier om ze toch binnen te krijgen is door middel van voeding of aminozuur supplementen. De WeightWorld BCAA Met B6 Tabletten bevat 3 van de belangrijkste 8 aminozuren.

Waarom kies je voor WeightWorld BCAA met B6 Tabletten?

 1. Bevat 3 van de 8 essentiële aminozuren

  Een van de redenen waarom BCAA met B6 zo veelbelovend is als een training supplement, is omdat het 3 van de essentiële aminozuren bevat, namelijk leucine, isoleucine en valine. Alle drie worden beschouwd als de beste aminozuren om op te focussen om veranderingen in het lichaam te brengen.

 2. Spieren opbouwen

  BCAA met B6 is een formule die speciaal is ontwikkeld om het proces waarmee je spieren aanmaakt en versterkt aan te vullen. Aminozuren zijn de bouwstenen die je lichaam gebruikt voor spiergroei. BCAA met B6 zit er gelukkig vol mee. Het hebben van een hogere dagelijkse inname van deze elementen geeft jouw lichaam meer bouwmateriaal om spiergroei te realiseren.

 3. Vermoeidheid aanpakken

  Naast het krachtige aminozuur complex bevat dit supplement vitamine B6. Deze vitamine heeft verschillende voordelen voor jouw lichaam. Het is bekend dat het bijdraagt aan een vermindering van vermoeidheid. Verder stimuleert het ook je metabolisme waardoor het perfect is om te gebruiken wanneer jij een actieve levensstijl hebt en gezond door het leven wilt gaan.

Ingredienten

Mix van vertakte keten aminozuren (BCAA: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, drager: hydroxypropyl methyl cellulose), vulstof (cellulose E460i), antiklontermiddelen (magnesium stearate,silicon dioxide), pyridoxine hydrochloride (vitamine B6).

Gebruiksaanwijzing

Neem 3 tabletten per dag. Deze tabletten moeten worden geconsumeerd met water op een lege maag of naast een lichte snack met koolhydraten voor de beste resultaten. Afhankelijk van jouw sportschema kunnen deze tabletten voor of na je training worden ingenomen. Het is gebruikelijk om ze te consumeren na het sporten, want dan begint het spierherstel proces.

Advies bij het gebruik van BCAA met B6

Voor het beste resultaat van vertakte keten aminozuren, neem je de tabletten in combinatie met een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging. Voor persoonlijke allergieën wordt het aangeraden om de ingrediëntenlijst door te nemen. Het supplement is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(8)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

87.27% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Mijn gewrichten zijn heel dankbaar met dit product. Ik kan terug intensiever sporten.

M Martine D
Geverifieerde aankoop

I started supplementing with these after I got back into working out after about 3 years out, I found that they helped my build my strength and muscle back up and now I am almost where I was 3 years ago…..almost

M MalcolmXIX
Geverifieerde aankoop

Have been looking for something like this for a while. I used to be on the shakes but they make a lot of mess and don’t sit well with me taste wise, these are much better!

D DanDerula9
Geverifieerde aankoop

Just started on these because my trainer recommended them! I haven't felt the effects yet but she was very impressed with how potent they are and told me I just need to work harder!

T TNelI
Geverifieerde aankoop

As a vegan, getting the right amount of Amino Acids I need on a regular basis. Luckily these give me all that I need and I don’t have to betray my diet.

M Mon1can
Geverifieerde aankoop

Perfect om zo meer eiwitten binnen te krijgen

M Miriam
Geverifieerde aankoop

Ik ben echt een sportfan, dus extra eiwitten kan ik zeker gebruiken

B Bo
Geverifieerde aankoop

Ik kan nu langer doorsporten, want voel me super fit

D Demi
Geverifieerde aankoop

Heel erg blij met deze tabletten!

L Lucas
Geverifieerde aankoop

Snelle levering. Super fijn!

H Herman

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk