maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00


Bio Neem Poeder

200 g Poeder | Hart en Immuniteit Ondersteuning

Bio Neem Poeder van WeightWorld is een biologisch, veganistisch en vegetarisch-vriendelijk supplement dat helpt bij het verbeteren van jouw dagelijkse voeding. Hierbij is het doel om de natuurlijke afweer en de gezondheid van jouw lichaam te ondersteunen. Neem is een weelderig groen blad dat een groot aantal eigenschappen bevat die het ideaal maken om als een natuurlijke ontgifter te werken. In Bio Neem Blad Poeder komt het als een geconcentreerde, gemakkelijk te bewerken poedervorm.

  • Ondersteunt de immuniteit
  • Natuurlijke ontgifting
  • Afkomstig uit het beste neemblad
  • Volledig biologisch supplement
  • Eenvoudig te beheren poeder
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Ayurvedisch
  • Vegan
  • Biologisch
  • Vegetarisch
15.26
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat doet Bio Neem Poeder?

Bio Neem Poeder is een nauwkeurig geformuleerd, gecertificeerd biologisch vitaliteitssupplement dat gericht is op het immuunsysteem en de gezondheid van het hart. Voeg Neem Poeder toe aan je dagelijkse routine en je hebt toegang tot een nieuw niveau van voeding, dat de basis kan leggen voor een groter welbevinden in de toekomst. Hierbij voel je je ook helderder en gereinigd.

Waarom Bio Neem Poeder gebruiken?

Een natuurlijke ontgifter, Neem, of Azadirachta Indica om zijn wetenschappelijke naam te gebruiken, is een weelderige subcontinentale Indische boom, waarvan de bladeren ongelooflijk voedzaam dicht zijn. De toepassing van de neemboom is meer dan 5000 jaar terug te voeren. Daarom is deze bij de lokale bevolking bekend als 'de dorpsapotheek', wat een verwijzing is naar het brede scala aan toepassingen. De medicinale eigenschappen van Neem-producten, zoals Neem-zaden en Neem-olie, zijn de reden waarom deze plant vaak wordt toegepast als een booster voor immuniteit.

De voordelen van Bio Neem Poeder

Bio Neem Poeder neemt de enorme biologische effecten van neembladeren en concentreert ze in een gemakkelijk te beheren poeder dat je elke dag op kunt nemen. Neem is een ongelooflijk botanisch ingrediënt dat vele voordelen voor jouw hart en immuniteit kan bieden als onderdeel van Bio Neem Poeder.

Tekening van twee handen die een hart in de lucht houden

Hart
Een van de brandpunten van vitaliteit in het lichaam is het hart. In staat zijn om een gezond hart te behouden, is de sleutel tot het kunnen zien van gezondheidswinst in andere aspecten van je leven. Er zijn talloze klinische onderzoeken geweest waarbij Neem werd gekoppeld aan de bloedstroom, een van de sleutelfactoren die de algehele functie van het hart beïnvloeden.

Tekening van een tand, wit met een groene omlijning

Tanden en tandvlees
Een van de kenmerkende toepassingen van Neem is voor tanden en tandvlees. Deze lijken misschien eenvoudige hulpmiddelen om voedsel af te breken, maar ze zijn in feite een barrière die tussen je lichaam en potentieel schadelijke indringers van buiten staat. Neem wordt vaak toegepast als een middel om de natuurlijke afweer van tandvlees en tanden te versterken.

Tekening van twee schilden waarvan een groen en de ander wit met een groen plus teken in het midden - bescherming

Lichaamsbescherming
Het belangrijkste doel van Bio Neem Poeder is om te helpen de natuurlijke afweer van jouw lichaam te versterken. De stress en spanning van het leven kan ons van tijd tot tijd kwetsbaar maken. Daarom is Neem Powder ontworpen om je levensstijl te ondersteunen op een manier die je beter in staat stelt om deze druk te beheersen en in staat te blijven een grotere vitaliteit te ervaren.

Verpakking bio Neem poeder met rondom een cirkel van voordelen en eigenschappen zoals immuniteit, ontgifting en hart

Ingrediënten

Organisch Neem Blad Poeder

Gebruiksaanwijzing

Om Bio Neem Poeder te consumeren, meng je 5 gram (ongeveer 1 theelepel) met je favoriete melk, smoothie, yoghurt of sap. Je kunt het ook toevoegen aan ontbijtgranen, desserts en salades. Elke tobbe bevat 200 gram, dus je krijgt 40 porties. Er zit geen lepel in het pakket.

Advies bij het gebruik van Bio Neem Poeder

Bio Neem Poeder is bedoeld om te worden geconsumeerd in combinatie met een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging. Het supplement mag niet worden gebruikt als maaltijdvervanger. Raadpleeg eerst de ingrediëntenlijst als je specifieke allergieën hebt. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Lees meer
Bio Neem Poeder 200 g Poeder | Hart en Immuniteit Ondersteuning

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(7)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

87.50% Gebaseerd op 8 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Mooi en zuiver product

N Nancy J
Geverifieerde aankoop

Gebruik die poeder om eczeem zalf te maken. Werk heel goed

J J A
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu al een paar maanden en merk echt de voordelen ervan

D Danielle
Geverifieerde aankoop

Heel makkelijk te gebruiken, erg blij mee

R Roy
Geverifieerde aankoop

Ik meng het elke dag in mijn shakes en ben er tevreden mee

L Lieve
Geverifieerde aankoop

Zeker aan te beleven!!

E Ellen
Geverifieerde aankoop

Dit product is voor mij echt 5 sterren waard. Voel me nu veel fitter

J John
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten