maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Groene koffie

De meeste van ons hebben alle voordelen over groene koffie inmiddels gehoord. Kan een normaal kop koffie jou diezelfde voordelen bieden? Helaas niet. Wanneer je gewone koffie drinken hebben de koffiebonen niet meer dezelfde voedingswaarden als die van groene koffie (chlorogeenzuur). Zo is er van groene koffie bekend dat het bijdraagt aan gewichtsverlies*. Ook kan groene koffie bijdragen aan de instandhouding van een normale bloedsuikerspiegel*. Is het even lekker als een normale zwarte kop koffie of een lekkere cappucino in de namiddag? Dat laten we aan jou over. Maar de voordelen voor gewichtsverlies en de bloedsuikerspiegel zijn onderzocht. Bekijk hier ons assortiment!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Wat is groene koffie?

De kleine bruine bonen die ‘s werelds meest populaire dranken maken, zijn natuurlijk koffiebonen. Zij zijn de zaden van koffiebessen en worden alleen ‘bonen’ genoemd vanwege hun gelijkenis met echte bonen. Wanneer de zaden van deze vruchten worden geoogst zijn ze groen van kleur. Wanneer ze vervolgens geroosterd worden, krijgen ze een donkerbruine kleur zoals wij ze kennen.

Groene koffiebonen zijn zaden die niet geroosterd zijn. Wanneer ze in hun natuurlijke staat blijven, bevatten groene koffiebonen vele voedingsstoffen met eigenschappen die gewichtsverlies en andere gezondheidsvoordelen kunnen stimuleren.*

Groene koffiebonen afvallen

Veel artikelen op internet zeggen dat Green Coffee de vetverbranding kan stimuleren. Wanneer jij ook met Green Coffee aan de slag wil gaan, kan dit een van de achterliggende redenen zijn. Helaas zijn er nog niet heel veel Green Coffee onderzoeken die deze resultaten kunnen ondersteunen. Maar als je iets natuurlijks wil uitproberen waarom dan niet beginnen met een natuurlijk voedingssupplement. Tenslotte kan Green Coffee met de cafeïne voor wat extra energie zorgen en is mogelijk net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt om die extra keer te gaan sporten.

Infographic green coffee - Groene koffie bonen met er omheen verschillende reden waarom je groene koffie moet kiezen

De voordelen van groene koffie

De gebrande koffie die je regelmatig drinkt bevat een hoge concentratie aan antioxidanten en cafeïne. Echter ontbreekt er een cruciale stof die stimuleert, namelijk chlorogeenzuur.* Deze stof kan helpen de stofwisseling te verhogen, zodat je meer calorieën en vet kunt verbranden. Bij het proces voor het verkrijgen van bruine koffiebonen worden veel ingrediënten vernietigd. Green Coffee wordt biologisch geproduceerd, waardoor het veilig is voor consumptie op dagelijkse basis.

Er zijn verschillende voordelen bij het gebruiken van groene koffiebonen als superfood bij je dieet en levensstijl:

Green coffee pure: natuurlijke superfood

Groene koffie staat over de hele wereld bekend om zijn grote bijdrage aan gewichtsverlies. Maar vergeet niet dat de uitzonderlijke kwaliteiten van groene koffie het werk niet alleen kunnen doen. Ga meer sporten en streef naar een gezonde levensstijl om pas echt verschil te maken.

Vrouw in haar onderbroek die een hand heeft op haar blote buik

Het chlorogeenzuur in groene koffie verbetert de stofwisseling en bevordert daarmee de algehele gezondheid.

Een tak met groene bessen die chlorogeenzuur bevatten

Chlorogeenzuur is een krachtige antioxidant die het lichaam tegen vrije radicalen kan beschermen. Vrije radicalen kunnen voor ouderdomsverschijnselen en aftakeling versnellen.*

Een doktor met patient die achter aan buruea zitten en naar de tablet kijken

Groene koffie kan bijdragen om die omschakeling naar een gezonde levensstijl te verkrijgen.*

Vrouw in sportkleding die zitten een yoga-oefening uitvoert

Het consumeren van groene koffie kan het concentratievermogen stimuleren en korte termijn geheugen verbeteren.*

Een oudere mevrouw en jonge vrouw die bezig zijn met een yoga-oefening met hun arm gestrekt naar voor

Groene koffie kan helpen om naar een lager cholesterolgehalte te werken om zo de bloedvaten gezond te houden.*

Tafel met daarop groene koffie bonen in een houte lepel, een kleine emmer en wat groene planten

Groene koffie extract kan lichaam meer energie en vitaliteit geven, zodat je meer fysieke activiteiten wil ondernemen.*

Hoe groene koffie in te nemen

Om je energielevel een boost te geven, raden wij het aan drie maal per dag een dosis van 400 mg in te nemen. Een hoge dosis van cafeïne kan je wakker houden voor een langere tijd, waardoor het beter niet gedurende de nacht kan worden ingenomen. Je kan een capsule drie keer per dag nemen voor de optimale dosis.

Bij WeightWorld NL bieden we green coffee capsules aan voor jou. Het wordt beschouwd als de meest effectieve vorm van energie, doordat het een geconcentreerde dosis antioxidanten bevat met veel voordelen.

Gezond en natuurlijk

Het nemen van niet-geroosterde koffie is een veilige en effectieve manier om naast een gezond dieet en bij normale lichaamsbeweging, dat gewicht te stimuleren.* Vanwege het hoge cafeïne gehalte wordt het niet aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid te overschrijden. Daarnaast wordt het aanbevolen om je dokter te raadplegen voordat je groene koffie supplementen gaat toevoegen aan je dieet. Dit is vooral raadzaam als je zwanger bent of indien je last hebt van een hoge bloeddruk, hartproblemen of diabetes. Deze supplementen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

Bij het nemen van supplementen dien je altijd te combineren met een gezond dieet en lichaamsbeweging. Met deze combinatie kun je het optimale gewicht bereiken. Tenslotte hangt het resultaat van het gebruik van groene koffiebonen af van de kwaliteit van het extract. Het is belangrijk om een goed merk te kiezen die gebruik maakt van groene koffiebonen van een hoge kwaliteit en te kiezen voor een supplement die volledig bestaat uit groene koffiebonen.

Infographic green coffee - Vier voordelen van groene koffie zoals acitveert immuunsysteem en geeft je energie

Waarom zijn groene koffiebonen zo populair?

Obesitas en overgewicht is een groeiend probleem die veel mensen willen voorkomen of verslaan. Als je geen tijd wil vrijmaken om te gaan sporten en toch iets voor je gezondheid wil doen, gaan mensen op zoek naar alternatieven. Deze hype is een aantal jaar geleden vanuit Amerika overgevlogen en nu in Europa ook populair geworden.

Natuurlijk kunnen groene koffie capsules een aanvulling zijn voor een evenwichtige eetpatroon, maar het zal voldoende lichaamsbeweging niet vervangen.

Zoals reeds vermeld is chlorogeenzuur een antioxidant die als hoge concentratie aanwezig is in green coffee. Antioxidanten bestrijden de zogenaamde vrije radicalen. Vrije radicalen ontstaan door bijvoorbeeld stress of UV-straling. Groene koffiebonen kunnen hiervoor een mooie aanvulling zijn op het eetpatroon.*

Geen green coffee Bijwerkingen

Groene Koffie is een natuurlijk voedingssupplement. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele, negatieve bijwerkingen. Het wordt aanbevolen om naast het innemen van groene koffie capsules een gezonde voeding aan te houden en voldoende te drinken.

Wat maakt groene koffiebonen zo voedzaam?

Normale koffie bevat ook een hoop antioxidanten en cafeïne, maar het mist één ingrediënt die groene koffie wel heeft: chlorogeenzuur. Daarnaast is groene koffie ook niet bewerkt zoals geroosterde koffie en bevat daarom ook meer goede bestandsdelen dan regulieren koffie.

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het introduceren van groene koffie in je dagelijkse voedingspatroon:

  • Groene koffie bevat het natuurlijke component, chlorogeenzuur. Chlorogeenzuur wordt ook gevonden in aardappelen, pruimen, en perziken. Chlorogeenzuur is een antioxidant die het lichaam kan helpen bij het verminderen van de opname van suikers door het lichaam.
  • Deze superfood bevat ook een hoge concentratie aan cafeïne, waarmee jij het lichaam kan voorzien van de nodige energie. Hiermee kan jij de drive en motivatie krijgen om weer te gaan sporten en daardoor fitter te worden. Cafeïne helpt ook bij het verbranden van opgeslagen vet in het lichaam.
  • Naast chlorogeenzuur en cafeïne is groene koffie ook rijk aan proteïnen, koolhydraten, aminozuren en lipiden. Wanneer deze gezamenlijk het lichaam inkomen, dan kan enorm positief zijn voor de gezondheid. *

Hoe werkt Chlorogeenzuur?

Groene koffie bevat chlorogeenzuur, dat kan helpen bij het verminderen van de opname van suikers, calorieën en vetten.

Tafel met daarop groene koffie bonen en wat rode besjes
Groene koffie bonen boom met wat koffie bonen er naast
Twee hand bij elkaar die een kommetje vormen waar wat aarde en een klein plantje in zitten

Waar kan ik groene koffie kopen?

Wil je het meeste halen uit deze superfood? Kies dan voor een sterk supplement en geniet van de vele voordelen. Onze Green Coffee capsules bevatten een hoge concentratie van de boon, maar daarnaast zijn zij ook een rijke bron aan natuurlijke ingrediënten, en een gezonde grote dosis aam chlorogeenzuur. Gecombineerd met een goed gebalanceerd dieet en normale lichaamsbeweging, kan het je helpen om jouw lichaams- en gezondheidsdoelstellingen te behalen.*

WeightWorld producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten van een goede kwaliteit. Dit kan een gemakkelijke en natuurlijke oplossing zijn voor gewichtsverlies. Bestel voor 16:00 uur en heb jouw Groene Koffie de volgende dag in huis met onze UPS levering 24-uurs levering!