maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

L-carnitine

120 capsules | 2000 mg
 • Bestel 1 18.99€
 • Bestel 2 34.18€ 37.98€ - 10% Meest gekozen
 • Bestel 3 45.57€ 56.97€ - 20%
  • Gratis bezorging
  Hoogste korting

Comfort Points Bestel nu en verdien 1 WeightWorld Punt ?

Belangrijkste kenmerken

 • Sterke dosering van 2000 mg L-carnitine per portie
 • 120 capsules voor een voorraad van 40 dagen
 • Dagelijkse dosering van 3 capsules
 • Geschikt voor vegetariërs en vegans

Elke capsule van dit L-carnitine supplement bevat een krachtige dosis van 2000 mg L-carnitine, zorgvuldig geformuleerd om maximale voordelen te bieden. Met een verpakking van 120 capsules ontvang je een voorraad van 40 dagen bij een dagelijkse dosering van 3 capsules. Dit L-carnitine supplement biedt een plantaardig alternatief voor dierlijke bronnen van L-carnitine en is daarom ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 • Vegan
 • GMP
 • Vegetarisch
 • Geproduceerd in EU

Wat is L-carnitine?

L-carnitine is een belangrijk stof die helpt bij het maken van energie in ons lichaam door vetten om te zetten in energie in de mitochondriën. L-carnitine is vooral te vinden in vlees, vis en zuivel, maar niet zoveel in plantaardig voedsel. Voor mensen die een vegetarisch of veganistisch dieet volgen, kan een L-carnitine supplement een goede optie zijn om hun gezondheid te ondersteunen.

L-carnitine supplement kopen bij WeightWorld

Dit L-carnitine supplement bevat 2000 mg L-carnitine per dosering van 3 capsules. Met 120 capsules per verpakking bevat dit L-carnitine supplement een voorraad voor 40 dagen bij een dagelijkse dosering. Aangezien dierlijke producten de belangrijkste bronnen van L-carnitine zijn, is dit L-carnitine supplement een uitstekend alternatief voor vegetariërs en veganisten. L-carnitine is namelijk afkomstig uit een niet-dierlijke bron en bevat geen andere dierlijke ingrediënten.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 3 capsules 30-60 minuten vóór het sporten, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener.

Advies

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan een arts of zorgverlener voor gebruik. Als er bijwerkingen optreden, stop het gebruik en raadpleeg een arts. Niet bestemd voor personen onder de leeftijd van 18. Bewaar op een koele, droge plaats. Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

L-Carnitine L-tartraat, antiklontermiddelen: tricalciumfosfaat (E 341 (ii)) en microkristallijne cellulose, plantaardige capsuleomhulsel: hypromellose (HPMC).

Waar zit veel L-carnitine in?

Rood vlees, zoals rundvlees en lamsvlees, is een van de beste bronnen van L-carnitine. Ook varkensvlees bevat aanzienlijke hoeveelheden van dit aminozuur. Gevogelte, zoals kip en kalkoen, heeft iets lagere niveaus van L-carnitine, net zoals vis, zoals kabeljauw en haring. Zuivelproducten, zoals melk, kaas en yoghurt bevatten kleine hoeveelheden L-carnitine. Aangezien dierlijke producten de rijkste bronnen zijn, kunnen vegetariërs en veganisten L-carnitine uit supplementen halen om aan hun dagelijkse behoeften te voldoen.

Wanneer moet ik L-carnitine innemen?

We raden aan dagelijks 3 capsules te nemen, ongeveer 30-60 minuten vóór het sporten.

Heeft het slikken van deze L-carnitine capsules bijwerkingen?

Het slikken van de L-carnitine capsules van WeightWorld heeft geen bekende bijwerkingen. Lees de ingrediënten zorgvuldig door om persoonlijke allergieën te voorkomen.

Hoe lang gaat een verpakking met L-carnitine capsules mee?

Een verpakking met 120 capsules voorziet in een voorraad voor een periode van 40 dagen bij de aanbevolen dagelijkse inname van 3 capsules.

Zijn de L-carnitine capsules van WeightWorld geschikt voor mensen met specifieke dieetbeperkingen?

Deze capsules zijn vrij van allergenen, gluten en magnesiumstearaat. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor mensen met een vegetarisch of veganistisch dieet.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

L-carnitine
L-carnitine

2000 mg 120 Capsules

18.99€

+
Zwarte Maca Complex
Zwarte Maca Complex

5550 mg 180 Capsules | Natuurlijk voedingssupplement voor meer energie

12.95€ 17.99€

+
Berberine capsules
Berberine capsules

500 mg 120 Capsules

17.09€ 18.99€

1 Producten

18.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

73.33% Gebaseerd op 8 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Net binnen, nog geen resultaat te merken.

J Janna
Geverifieerde aankoop

Doet precies wat ik dacht. Blij mee!

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Was hier al een tijdje naar op zoek en stelt zeker niet teleur. Zou wel graag meer voorraad willen

J Jorine
Geverifieerde aankoop

Topkwaliteit!

S Sander
Geverifieerde aankoop

Past goed in mijn vegan dieet.

J Joep
Geverifieerde aankoop

Snelle levering

H Haya
Geverifieerde aankoop

4 sterren

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Prima product, ik slik het nu ongeveer een week.

K Kirsten

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk