WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Vegan Collageen Advanced

500 mg 60 Capsules | Collageen Verhogende Formule WeightWorld

Ben je op zoek naar een op planten gebaseerd supplement om je collageen niveaus te verhogen? Probeer Vegan Collageen Advanced, een hoogwaardige collageen booster met vitamine C, Hyaluronzuur en MSM. Met dank aan deze geweldige ingrediënten kan deze collageen formule helpen met het ondersteunen van de natuurlijke collageen niveaus in het lichaam. Dit helpt tegen de tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes, maar het zorgt ook voor je botten en gewrichten.

  • Collageen verhogende formule
  • Voor de huid en tegen veroudering
  • Ideaal voor botten en gewrichten
  • Vitamine C draagt bij aan normale collageenproductie
  • Met zink, hyaluronzuur en resveratrol
  • Vegan collageen supplement op plantaardige basis
  • Vegan
  • Vegetarisch
33.72
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is Vegan Collageen Advanced?

Vegan Collageen Advanced is een hoogwaardige collageen-verhogende formule die volledig plantaardig is. Dit geavanceerde collageen supplement maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun collageen opbouwende eigenschappen, zoals vitamine C, E en zink. De capsules combineert deze ingrediënten vervolgens met complementaire bestanddelen zoals hyaluronzuur voor gewrichtsondersteuning en anti-aging. Vegan Collageen Advanced is de ideale aanvulling voor veganisten en vegetariërs om het natuurlijke collageengehalte in het lichaam te stimuleren. Dit kan helpen tegen de uiterlijke kenmerken van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid, maar is ook geschikt voor het onderhoud van de botten en de gewrichten.

Potje vegan collageen advanced met rondom een cirkel met eigenschappen en voordelen

Wat is het verschil tussen veganistische collageenverhogers en collageen pillen?

Collageen is een uitstekend ingrediënt voor het lichaam omdat het een van de belangrijkste structurele eiwitten is in huid- en bindweefsels. Als gevolg hiervan hebben veel marine en runder collageen capsules talloze voordelen, maar wat als je veganist of vegetariër bent? Dit is waar WeightWorld Vegan Collageen Advanced van pas komt. In tegenstelling tot collageensupplementen voor de huid en de gewrichten, bevatten collageen verhogers ingrediënten zoals vitamine C, waarvan bekend is dat ze de collageenvorming ondersteunen. Hierdoor kan dit veganistische collageen supplement het collageenniveau in het lichaam ondersteunen zonder vlees te bevatten.

Vegan Collageen Advanced Ingrediënten

Groen doorzichtig bolletje met in het midden de letter C

Vitamine C
Dit geweldige ingrediënt is uitstekend voor het lichaam en ondersteunt natuurlijke collageenniveaus. Vitamine C draagt bij aan normale collageenvorming voor de normale functie van de huid, botten, kraakbeen, tanden en tandvlees.

Groen doorzichtig bolletje met in het midden de letters Zn

Zink
Als een mineraal is zink fantastisch omdat het bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Dit betekent dat het kan helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen, wat kan leiden tot tekenen van veroudering, evenals stijve gewrichten en zwakkere botten.

Groen doorzichtig bolletje met in het midden moleculen

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur wordt op grote schaal gebruikt in huidverzorgingsproducten en andere supplementen. Dit zuur kan de natuurlijke vochtbarrière van de huid ondersteunen om te helpen tegen de tekenen van veroudering. Hyaluronzuur is ook populair vanwege de ondersteunende functie voor de gewrichten.

Actieve ingrediënten: Vitamin C (as Calcium Ascorbate and Acerola Cherryl), Zinc (as Zinc Gluconate), Vitamin E (as d-Alpha Succinate), Orange Powder, Kale Powder, Broccoli Powder, Rosehip Powder, Methyl Sulphonyl Methane (MSM), Rutin, Resveratrol, Protease, Lactobacillus Acidophilus, Hyaluronic Acid.

Andere ingrediënten: Hydroxyl PropylMethyl Cellulose and Titanium Dioxide (Capsule), Maltodextrin, Silicon Dioxide and Magnesium Stearate as anti-caking agents.

Gebruiksaanwijzing

Om Vegan Collageen Advanced te gebruiken neem je dagelijks 2 vegan collageen capsules, bij voorkeur bij een maaltijd. Deze veganistische collageenpillen worden gemaakt met plantaardige ingrediënten en hebben daarom geen bekende bijwerkingen. Raadpleeg vóór gebruik een arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat. Collageensupplementen zijn niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

Lees meer
Vegan Collageen Advanced 500 mg 60 Capsules | Collageen Verhogende Formule

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(7)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

86.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Great product and vegan!!!!

P Paula S
Geverifieerde aankoop

Visible results within a month

N Nikoleta
Geverifieerde aankoop

Vegan collageen, super.

M Martine D
Geverifieerde aankoop

Als veganist wilde ik altijd zoiets als collageen voor mijn huid proberen. Ik kon er tot nu toe nooit een vinden, dus dit krijgt van mij 5 sterren.

J Jessica
Geverifieerde aankoop

Na dat ik had besloten om vegetariër te worden kon ik ook geen collageen pillen meer slikken. Nu is dat gelukkig wel weer mogelijk.

R Robin
Geverifieerde aankoop

Ik ben net begonnen deze te gebruiken omdat ik zeer slechte knieën heb en hopelijk zullen ze nu beter worden.

L Louise
Geverifieerde aankoop

Ik zal het zeker nog eens kopen.

C Charlotte
Geverifieerde aankoop

Blij dat ik dit product heb ontdekt

L Lisanne
Geverifieerde aankoop

ik heb vaker Collegaan gebruikt, maar ben blij dat ik deze vegan variant heb gevonden.

A Anoniem
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten