Ambassadeur

Wil jij ambassadeur worden en toegang krijgen tot exclusieve voordelen? Het is heel eenvoudig: voltooi missies voor ons en ontvang gratis producten, cadeaubonnen, contant geld en meer!

Word ambassadeur

Word een WeightWorld-ambassadeur

We zijn op zoek naar leden van de WeightWorld-familie die missies voor ons willen voltooien in ruil voor exclusieve beloningen. We kunnen je bijvoorbeeld vragen om ons een foto van je WeightWorld producten te sturen of favoriete recept met onze supplementen op TikTok te plaatsen. In ruil daarvoor ontvang je cadeaubonnen, contant geld, gratis producten en meer!

Wie kan ambassadeur worden?

Iedereen! Ben je fan van onze WeightWorld producten en gebruik je onze producten, dan kun je onze ambassadeur worden. Heb je een social media profiel met volgers? Vind je het leuk om inhoud te maken? Dan is ons ambassadeursprogramma perfect voor jou!

Hoe werkt het?

We werken samen met de Brandbassador app om het gemakkelijk te maken ambassadeur te worden. Klik op de onderstaande knop en volg de instructies om je account aan te maken. Het duurt minder dan 30 seconden! Sluit je nu aan en verdien exclusieve beloningen voor elke missie die je voltooit.

Ambassadeur worden