Ashwagandha

600 mg 180 Capsules | Natuurlijk supplement

Overzicht

Voel jij je moe of gestresst? Geef jezelf dan een boost met WeightWorld Ashwagandha. Dit natuurlijke supplement gebruikt een traditioneel Indisch recept wat symptomen van oververmoeidheid, angst en stress kan verhelpen. Ieder portie bevat een marktleidende 605mg biologisch ashwagandha. Deze gemakkelijk in te nemen capsules zijn makkelijk op te nemen in jouw dagelijkse dieet zodat jij iedere dag kunt genieten van de voordelen van WeightWorld Ashwagandha.

  • Ideaal voor het managen van stress en angst
  • Natuurlijke bron aan energie
  • Helpt bij het reguleren van de natuurlijke bloedsuikerspiegel
  • Kan de normale werking van je immuunsysteem stimuleren
  • Marktleidende 605mg biologisch ashwagandha per portie
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Vegan
  • Glutenvrij
  • GMP
  • Biologisch

Wat zijn ashwagandha capsules?

Ashwagandha, ook wel bekend als Indiase ginseng, is een kruid dat al generaties lang gebruikt wordt als ayurvedisch medicijn vanwege de krachtige natuurlijke eigenschappen die het heeft om een energieleverend metabolisme te stimuleren. De ashwagandha capsules zijn in populariteit toegenomen dankzij de adaptogene eigenschappen. Adaptogenen zijn kruiden die er bekend om staan om symptomen van mentale stress, angst en oververmoeidheid te verhelpen.

Voordelen van ashwagandha

Angst & stress

Van ashwagandha is aangetoond dat het gezonde cortisolspiegels en de gezonde ontstekingsprocessen kan bevorderen die worden gestimuleerd als reactie op stress. Dit kan de gezondheid van je immuunsysteem, cardiovasculaire systeem, zenuwstelsel, hersenen, spieren en gewrichten verbeteren. Ashwagandha kan ook de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as ondersteunen die de afgifte van cortisol uit de bijnieren reguleert. Een gezonde, normale cortisolproductie ondersteunt ook de bijnieren, waardoor het lichaam zich op een natuurlijke manier kan concentreren op jouw algemene gezondheid.

Zenuwstelsel

Ashwagandha kan de structuur en functie van het zenuwstelsel ondersteunen, en het wordt ook beschouwd als een neuro-ondersteunend en nootropisch kruid. Nootropische kruiden zijn kruiden die gezonde cognitieve functies kunnen stimuleren. Ashwagandha kan de gezonde werking van het zenuwstelsel stimuleren, biedt antioxiderende ondersteuning en kan op natuurlijke wijze bijdragen aan een kalme mentaliteit. Ashwagandha kan voor kalmte en rust zorgen en kan helpen bij het reguleren van je cortisolritme, wat bijdraagt aan de hoeveelheid stress die je ervaart.

Voor wie is WeightWorld Ashwagandha geschikt?

De krachtige Weightworld Ashwagandha Capsules zijn geschikt voor volwassen mannen en vrouwen. Bovendien zijn onze capsules ook geschikt voor vegetariërs en veganisten en zijn vrij van GMO, gluten, lactose en tarwe. Ashwagandha is ideaal voor iedereen met een druk dagelijks leven en die een natuurlijke energieboost nodig hebben om symptomen van angst, stress en oververmoeidheid te kunnen verhelpen.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut. Het wordt aanbevolen om elke capsule op hetzelfde tijdstip in te nemen voor consistentie. Raadpleeg de volledige lijst ingrediënten voor gebruik. Niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Ingrediëntenlijst

Biologische Ashwagandha (Withania Somnifera) poeder, biologische zwarte peper (Piper Nigrum) poeder (95% piperine), capsulehuls: hypromellose (HPMC)

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(8)
4 Stars
(4)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.29% Gebaseerd op 13 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed product, lastige verpakking

A Ann247
Geverifieerde aankoop

Ik vind het een prima product. Ik ben het een tijdje geleden gaan gebruiken, maar vind het echt goed.

T Thomas
Geverifieerde aankoop

Super tevreden over en ik denk dat de wat hogere dosering goed is als je het bijv vergelijkt met h&b

M Max
Geverifieerde aankoop

goed supplement met veel voorraad

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Na 2 maanden gebruik nog steeds uitstekend!

J Joseph
Geverifieerde aankoop

Veel minder last van schommelingen in mijn humeur en stress is ook verminderd na een paar weken

C Clara
Geverifieerde aankoop

goed maar levering duurde even

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Het beste Ashwagandha supplement wat ik tot nu toe heb kunnen vinden. Zonder zooi, vullers en andere praatjes

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goede Ashwagandha bio capsules en ook snel geleverd. Klantenservice medewerker is ook super vriendelijk, die verdient echt pluimen

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

super

J José
Geverifieerde aankoop

Levering duurde wat langer maar produkt is ok

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Tevreden!

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Veel capsules voor een zeer goede prijs. Ik ben er erg blij mee en merk ook het verschil in mijn gemoedstoestand, over het algemeen ben ik veel rustiger en heb ik minder last van onverwachte ups en downs

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk