WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Bio Culturen Complex

60 Capsules | Probiotica en Prebiotica Supplement

Bio Culturen Complex van WeightWorld™ is een geavanceerde formule met meerdere bacteriestammen, ontworpen om je dagelijkse inname gezond eten aan te vullen en de natuurlijke balans van je lichaam te ondersteunen. Dit prebiotica en probiotica supplement is gemaakt van een premium mix van 16 nuttige bacteriestammen en bevat 50 miljard CFU in elke portie om de natuurlijke afweer van je lichaam te versterken. Daarnaast zijn deze pre & probiotica capsules uitstekend voor je humeur en energieniveaus.

  • Geavanceerde formule met meerdere bacteriestammen
  • Ideaal voor de natuurlijke balans van het lichaam
  • Levert 50 miljard CFU in elke portie
  • Een premium mix van 16 bacteriestammen
  • Slechts 2 capsules per dag
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
26.04
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is Bio Culturen Complex?

Deze nieuwe en verbeterde WeightWorld™ formule bestaat uit verschillende goede bacteriën die samenwerken om de vitaliteit en het welzijn van je lichaam te ondersteunen. Deze probiotica en prebiotica formule is met 16 stammen van levende bacteriën uniek in zijn soort. Daarnaast bevat dit supplement inuline en artisjok om je gezonde levensstijl een boost geven met een dagelijkse dosis van 50 miljard CFU's! Dit product is geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en is vrij van kunstmatige toevoegingen.

Wat zijn de voordelen van Bio Culturen Complex?

Dit supplement bevat 50 miljard CFU's en 16 stammen van nuttige bacteriën - meer dan wat de meeste toonaangevende merken op de markt aanbieden. Om je te helpen optimaal te functioneren zijn deze capsules gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten en bevatten ze geen extra's zoals gluten, zuivel of soja.

Of je nu vaak reist of een gevoelige aanleg hebt, deze capsules kunnen zonder zorgen dagelijks worden ingenomen. Wanneer je maag naar behoren werkt, ben je in een betere positie om essentiële vitamines en mineralen effectief te absorberen, wat op zijn beurt je volledige welzijn kan bevorderen.

Voor wie is Bio Culturen Complex?

Dit supplement is ideaal als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je buik te kalmeren, je lichaam te ondersteunen en je actiever en energieker te voelen. De natuurlijke afweer van je lichaam wordt beïnvloed door de stammen van culturen in je maag en daarom hebben verschillende onderzoeken de spijsvertering in verband gebracht met lichaamsfuncties zoals gewichtsbeheersing en het algemene welzijn. Om deze reden is ons Bio Culturen Complex speciaal samengesteld met goede bacteriën vanwege hun doeltreffendheid en vermogen om harmonieus met je lichaam samen te werken.

Ingredients

Probiotica Bacteriën Complex: Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Longum, Bacillus Coagulans, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Reutri, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Fermentum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus Paracasei, Streptococcus Thermophilus, Saccharomyces Boulardii

Prebiotica Complex: Natriumseleniet, inuline, artisjokpoeder, aardappelzetmeel

Directions

Neem elke dag 2 capsules met een glas water en een maaltijd, tenzij anders voorgeschreven door een arts. We raden je aan deze capsules continu in te nemen voor het beste resultaat. Lees altijd de volledige ingrediënten voordat je deze inneemt om te controleren op persoonlijke allergenen. Neem contact op met een professional voordat je het gebruikt als je langdurige aandoeningen heb.

Lees meer
Bio Culturen Complex 60 Capsules | Probiotica en Prebiotica Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Werkt goed en je merkt duidelijk een verschil

N Natasha
Geverifieerde aankoop

Heb nogal last van een onstuimige spijsvertering maar dit helpt vrij goed

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Op aanraden van mijn diëtist een bioculturen supplement geprobeerd. 5 sterren

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goed product voor mij

N Nathan
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten