maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00


Bio Spirulina Tabletten

375 Tabletten | Energiegevende Superfood met Proteïne

Spirulina Algae is een krachtige superfood, zelfs goedgekeurd voor diegenen die de ruimte in reizen ... nu kun je ervan genieten in jouw eigen huis! Het zit boordevol energie stimulerende, versterkende stoffen. Deze omvatten revitaliserende, herstellende vitaminen en mineralen en buitengewoon hoge hoeveelheden veganistisch eiwit, die je allemaal zullen helpen meer te bereiken in je fitnessactiviteiten. Met Bio Spirulina tabletten kun je gemakkelijk een krachtige aanvullen in je dagelijkse routine toevoegen.

 • Marktleidende dagelijkse sterkte van 4000mg
 • Rijke en gevarieerde multivitaminencomplex
 • Tot wel 70% krachtig veganistisch eiwit
 • Bevat essentiële mineralen
 • 100% natuurlijk en biologisch
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Nu kun je maximaal profiteren van de ongelooflijke kracht van de natuur met ongelooflijk gemak. Ze bevatten krachtige veganistische proteïnen en alle essentiële aminozuren, opmerkelijke hoeveelheden vitaminen en lichaamsversterkende mineralen. Bio Spirulina tabletten staan klaar om dagelijks jouw vitaliteit te stimuleren zodat je je sterker en gezonder kunt voelen.

 • Vegan
 • Biologisch
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
29.35
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

De kracht van Spirulina

Houte weegschaal met aan een kant 1000 kilo groente en fruit en aan de andere kant 1 kilo spirualine - gelijke voedingswaarde

In een kwestie van jaren is Spirulina uitgegroeid van een ingrediënt van de oude Azteken tot een door de VN goedgekeurd, door de NASA goedgekeurd, eiwitrijk voedingsmiddel. NASA, of de National Aeronautics and Space Administration, deed onderzoek en beweert nu dat 1 kg Spirulina de voedingswaarde van 1000 kg aan andere groenten en fruit heeft. Dit maakt het een ideale superfood, zowel voor astronauten als voor degenen onder ons die graag op aarde blijven! Bovendien groeit het (in zijn natuurlijke snelheid!) in achtergestelde delen van Afrika uit als een manier om aan de voedingsbehoeften te voldoen. De Verenigde Naties werken vaak samen met humanitaire groepen om de voordelen ervan aan ondervoede kinderen te bieden, en hebben gepleit voor het mogelijke gebruik ervan bij het helpen van honger in de wereld. Vooral in poedervorm is het een sterk geconcentreerde, superkrachtige voedingsbron, met internationale faam onder voedingsdeskundigen.

Spirulina en jouw lichaam

 • Prestatie
 • Bloed
 • Cholesterol
 • Fitheid
Houte schaaltje met daarin chlorella tabletten van bovenaanzicht
 • Hart
 • Spieren
 • Brein
 • Haar

Uit meer onderzoek is gebleken dat het dagelijks opnemen van Spirulina in je dieet kan helpen je lichaam te versterken, te stimuleren en te revitaliseren met zijn ongelooflijk krachtige assortiment voedingsstoffen die in harmonie werken om jouw lichaam op tal van manieren te stimuleren. Deskundig onderzoek heeft Spirulina in verband gebracht met verbeterde trainingsprestaties, waaronder langer duren tot vermoeidheid, en het verbinden met bemoedigende spierveerkracht. Het is gesuggereerd als een positief effect op het cholesterolniveau, naast het reguleren van de bloedglucose en het helpen met de bloeddruk. Het is zelfs door onderzoekers bevonden de hersenfunctie en het geheugen te stimuleren! Met Spirulina-tabletten kun je een superfood nemen dat door deskundigen als ongelooflijk voedzaam wordt beschouwd, maar dat ook een opmerkelijke invloed heeft op de reactie van je lichaam op lichaamsbeweging.

Inforgraphic over bio spirulina met betrekking tot proteine vergeleken met sojabonen, fava bonen, pinda's, lentil en walnoten

Versterkend superfood

Spirulina werd vooral beroemd vanwege zijn opmerkelijk krachtige eiwitniveaus. Tussen 60-70% van de Spirulina-algen bestaat uit eiwitten waardoor het een ongelooflijke bron is vooral omdat het puur, natuurlijk en volledig veganistisch geschikt is. Zelfs in vergelijking met andere veganistische eiwitbronnen komt het als beste uit de test met droge geroosterde soja met 43%, pinda's met 26% en linzen met 24% eiwit. Bovendien is het een complete bron met alle acht essentiële aminozuren die je lichaam geeft wat het nodig heeft om zijn eigen eiwit te synthetiseren. In combinatie kunnen deze verbindingen je lichaam van binnenuit helpen versterken, ondersteunen en onderhouden zodat het op zijn best kan werken.

Het geheim van het succes van Spirulina

Vitaminen, mineralen en andere belangrijke verbindingen zijn cruciaal in het energetiseren van het lichaam en Spirulina zit er vol mee! Vitaminen A, B, C, D, E, F en K geven een bijna ondenkbaar scala aan voordelen. Van deze vitaminen is bekend dat ze het lichaam op zoveel manieren helpen, van het energieleverend metabolisme tot het zenuwstelsel, maar ook van het tandvlees, het gezichtsvermogen, het bloed ... je zou maar door kunnen gaan! Je kunt ook grote hoeveelheden ijzer vinden waarvan bekend is dat het bijdraagt aan het immuunsysteem en rode bloedcellen; Magnesium, voor eiwitsynthese en psychologische functie; en calcium, voor spieren en botten. Chlorofyl, de stof die zonlicht in energie verwerkt, staat erom bekend het lichaam te helpen bij het ontgiften, het reinigen van schadelijke factoren. Met de hulp van Spirulina kan het hele lichaam krachtig en versterkt voelen wat resulteert in een gevoel van energie en doel in elk deel van het leven.

Bio Spirulina Algae Tabletten

Van nature wild groeiend in tropische en subtropische gebieden in Midden-Amerika, de algen die je in Bio Spirulina Algae tabletten kunt nemen, worden zorgvuldig gecultiveerd in een gecontroleerde omgeving om de hoogste kwaliteit te produceren. Van daaruit wordt het geoogst en gecomprimeerd tot individueel kleine, gemakkelijk in te slikken tabletten, waardoor je een eenvoudige, tijdbesparende, precies vooraf afgemeten dosis krijgt. Omdat er geen andere ingrediënten bij betrokken zijn, zijn ze een volledig pure bron. Met een sterkte van 4000 mg per dag kun je genieten van de perfecte hoeveelheid op een markt leidende sterkte.

Gebruiksaanwijzing

Voor een pure, krachtige dagelijkse dosis Spirulina’s voordelen neem je deze kleine maar krachtige tabletten. Ze vormen een perfecte aanvulling op je normale wellness routine en zijn makkelijk in je dagelijkse routine te integreren. Neem twee keer per dag vijf tabletten met een glas water voor het eten. We raden aan om het supplement maximaal te benutten en het drie maanden te gebruiken en te investeren in langdurig gebruik.

Advies bij het gebruik van Bio Spirulina Algae

De Bio Spirulina Algae Tabletten hebben geen bekende bijwerkingen, omdat ze zijn gemaakt met één natuurlijk ingrediënt zonder toevoegingen. De tabletten zijn geschikt voor veganisten en vegetariërs en zijn gluten- en zuivelvrij. Als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan een arts voordat je een nieuw supplement neemt. Ze zijn niet bedoeld voor gebruik door iemand jonger dan achttien jaar.

Lees meer
Bio Spirulina Tabletten 375 Tabletten | Energiegevende Superfood met Proteïne

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

74.29% Gebaseerd op 7 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Als sporter kan ik dit aan iedereen aanbevelen.

N Nima
Geverifieerde aankoop

Ik voel mij sterker en gezonder sinds ik dit ben gaan gebruiken.

D Dunya
Geverifieerde aankoop

Het werkt supergoed en gaat lang mee.

J Janine
Geverifieerde aankoop

Gebruik spirulina nu een paar maanden en ik merk het verschil.

M Mark
Geverifieerde aankoop

Evelyn

J Jodie
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten