*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Bio Chlorella

375 Tabletten | 100% Biologisch Chlorella supplement

Diet-Food

€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Chlorella is een alg dat bekend staat als een gezonde superfoods. Het innemen van chlorella capsules is een fantastische manier om het metabolisme in het lichaam te stimuleren en het een goede detox te geven. Bio Super Chlorella is ontworpen om alle positieve eigenschappen van chlorella samen te brengen in handige en makkelijk te gebruiken tabletten. WeightWorld speelt hierin in op EFSA die in 2008 wetenschappelijk bewezen effecten van het natuurlijke ingrediënten Chlorella naar buiten bracht onder claim ID 2415.* De Bio Super Chlorella tabletten zijn makkelijk in te nemen en 200mg per dag kan de algehele gezondheid verbeteren door:

 • Biologisch & organic
 • Detox werking op het lichaam
 • Activeren het immuunsysteem
 • Geschikt voor vegetariërs & veganisten
 • Zeer hoge concentratie aan voedingsstoffen
 • Bevatten meer chlorofyl dan andere plant producten
 • Stimuleren van metabolisme & stofwisseling voor gewichtsverlies

Bio Super Chlorella is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat het lichaam voorziet van alle vitaminen en mineralen die het nodig heeft om fit en gezond te blijven. Chlorella (Chlorella vulgaris) bevordert het ontgiften van het lichaam door de gunstige invloed op de functie van de lever (het orgaan dat de detox functie heeft). Neem 200mg, 2 capsules Bio Super Chlorella per dag voor de beste resultaten.

Lees verder
Type: Tabletten
Hoeveelheid: 375
Duration: 62 Dagen

WAT ZIJN BIO SUPER CHLORELLA TABLETTEN?

Biologische chlorella tabletten zijn ontworpen omdat men op zoek was naar een effectief en natuurlijk supplement op basis van chlorella. Deze superfood is namelijk rijk aan de vitaminen B, C, E, en K, aminozuren, bèta-caroteen, ijzer, calcium, zink, magnesium, en kalium. De donker groene kleur van de Bio Super Chlorella tabletten komt van de hoge concentraties chlorofyl die zij bevatten. Omdat chlorella een hogere concentratie chlorofyl bevat dan elke plant op aarde, zitten de Bio Super Chlorella tabletten ook vol met dit voedzame middel.

Naast helpen bij het verwijderen van gifstoffen, pesticiden, en zware metalen van het lichaam, zorgen de Bio Super Chlorella tabletten er ook voor dat het immuunsysteem sterker wordt. De biologische chlorella tabletten zien er welliswaar klein uit, maar ze vol met gezonde voedingsstoffen; een dagelijkse portie Bio Super Chlorella tabletten kan helpen tegen problemen met de spijsvertering, het immuunsysteem versterken, je een glanzende huid geven, het hart versterken, en je betere ogen geven. Ook zorgt Bio Super Chlorella voor meer energie, fysieke kracht, en draagt hetbij een gezond en snel gewichtsverlies. De vele vezels in de Bio Super Chlorella tabletten reinigen het lichaam van gif- en afvalstoffen.

BIOLOGISCHE CHLORELLA TABLETTEN VERBETEREN DE GEZONDHEID

De Bio Super Chlorella tabletten zijn een goede toevoeging aan je dagelijkse dieet en brengen vele voordelen voor de gezondheid met zich mee:

Chlorofyl - Chlorofyl kan het immuunysysteem verbeteren en je beschermen tegen ontstekingen en brandend maagzuur. Ook kan de chlorofyl in de Bio Super Chlorella tabletten helpen bij het verwijderen van zware metalen uit het lichaam.

Mineralen - De Bio Super Chlorella tabletten zit vol met gezonde mineralen, zoals magnesium, ijzer, en calcium, die de bloedsuiker spiegel verbeteren, en helpen bij het gezond houden van het hart- en vaatstelsel en de geestelijke gezondheid.

Aminozuren - Aminozuren zijn essentiële voedingsstoffen die het lichaam niet zelf kan maken. Zijn belangrijk voor het aanmaken van spieren en dragen bij aan vele lichaamsprocessen.

De spijsvertering - Bio Super Chlorella stimuleert de groei van goede flora in de darmen, waardoor de spijsverterig optimaal kan functioneren.

Energie - Groene groenten, zoals chlorella, zijn belangrijk voor de levering van zuurstof en energie naar onze cellen.

Diabetes - Chlorella helpt ter voorkoming van insuline ongevoeligheid en bestrijdt een hoge bloedsuikerspiegel. De Bio Super Chlorella tabletten kunnen dus effectief zijn ter voorkoming van diabetes.

Hart klachten - De antioxidanten in Bio Super Chlorella beschermen het hart tegen mogelijke complicaties

MOGELIJKE BIJWERKINGEN

Bio Super Cholorella is een natuurlijk product dat veilig geconsumeerd kan worden. Mensen die allergisch zijn voor iodine, of die coumadine of warfarine zijn voorgeschreven, moeten uitkijken met het gebruik van Bio Super Chlorella tabletten.

GEBRUIKSAANWIJZING

Neem 3 tot 6 Bio Super Chlorella capsules met water per dag. Je kan de tabletten ook vermalen tot een poeder en dit mengen met een vruchtensap of smoothie.

BIO SUPER CHLORELLA BESTELLEN

Het bestellen van biologische chlorella tabletten bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem. Wanneer je jouw product snel wenst te ontvangen, plaats dan je bestelling voor 16.00 uur en selecteer levermethode UPS. Je bestelling wordt dan de volgende werkdag bezorgd.