*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Carb No More

60 Capsules | 60 koolhydraatblokkers

maxmedix

€24.95

Meer

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Als je gewicht wilt verliezen, maar tegelijkertijd wilt blijven genieten van je favoriete, koolhydraatrijke gerechten, dan kan de MaxMedix Carb No More het perfecte product voor jou zijn. Deze koolhydraten blokker tabletten zorgen ervoor dat de koolhydraten die je tot je neemt minder goed verwerkt worden, zodat je lichaamsgewicht kunt verliezen, zonder je favoriete gerechten op te geven.*

 • 100% Natuurlijke formule koolhydraatblokkers
 • Bevat witte bonen, appelcider en groene thee
 • Kan lichaam helpen koolhydraten te verminderen
 • Glutenvrij en geschikt voor vegetariërs
 • Gemakkelijk in gebruik

Wat deze MaxMedix Carb No More koolhydraatblokkers zo uniek maakt, is dat ze alleen 100% natuurlijke ingrediënten bevatten, die glutenvrij zijn en geschikt voor vegetariërs. De MaxMedix Carb No More bevat onder andere een extract van witte bonen, appelcider en groene thee. Bestel de producten vandaag nog met UPS levering en ontvang ze op de eerst volgende werkdag.*

Lees verder
Merk: MaxMedix

Wat is MaxMedix Carb No More?

MaxMedix Carb No More bevat natuurlijke koolhydratenblokkers die speciaal ontworpen zijn om op een gezonde manier lichaamsgewicht te stimuleren door de controle over de opname van koolhydraten te reguleren. De MaxMedix Carb No More koolhydraten blokker tabletten zijn ideaal voor mensen die geen afstand willen doen van hun favoriete gerechten. Combineer dit product met sporten, uiteindelijk gaat niets gaan vanzelf.

Hoe werken deze koolhydraten blokker tabletten?

Deze koolhydraatblokkers werken door de alpha-amylase enzymen te verminderen, die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van complexe koolhydraten. Simpele koolhydraten zitten vaak in voedingsmiddelen zoals zuivelproducten en fruit. Complexe koolhydraten zitten vaak echter in zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals brood, pasta, rijst en aardappelen. Deze koolhydraten zijn vaak opgebouwd uit met elkaar verbonden ketens van simpele koolhydraten. De complexe koolhydraten zijn vaak lastiger te verwerken door het lichaam en moeten worden afgebroken door enzymen, voordat ze worden opgenomen door het lichaam of worden opgeslagen als overtollig vet.

Waneer je gebruik maakt van koolhydraatblokkers wordt de werking van deze enzymen tijdelijk geblokkeerd, zodat de complexe koolhydraten niet goed worden verwerkt en dus niet kunnen worden omgezet in glucose. Daardoor kan het lichaam deze koolhydraten dan ook niet opslaan als overtollig vet. Deze koolhydraat blokker tabletten zorgen ook niet voor een toename in het aantal calorieën of verhoging van de bloeksuikerspiegel. De simpele koolhydraten worden tegelijkertijd wel door het lichaam verwerkt, zodat je nog steeds gebruik kunt maken van de voordelen van de simpele koolhydraten.

Sommige mensen denken dat ze zoveel kunnen eten als ze willen, wanneer ze gebruik maken van koolhydraten blokker tabletten. Het nemen van koolhydraatblokkers is niet bedoeld zodat je onbeperkt koolhydraten kunt eten, maar het helpt bij het controleren en managen van de inname van koolhydraten en het zorgt er ook voor dat je soms iets ‘lekkers’ zonder schuldgevoel kunt eten.

Makkelijk verteerbare koolhydraten:

Fruit, Jam, bruine suiker, honing

Complexe koolhydraten:

Brood, Pasta, Aardappelen, Rijst en Bonen

MaxMedix Carb No More Ingrediënten

Witte Bonen Extract een koolhydraat blokker die helpt bij de verwerking van zetmeelrijke voedingsmiddelen om het aantal te verwerken koolhydraten te verminderen.
Groene Thee-Extract is een rijke bron van anti-oxidanten die ook wel catechinen worden genoemd. Deze helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem. Het is ook een bron van cafeïne, een stimulerend middel en vetverbrander.
Apple Cider bevat zure eigenschappen die helpen bij de bevordering van de spijsvertering, een snelle stofwisseling en een gezonde werking van de schildklier.
Cinnamon Extract zit vol met anti-oxidanten die het lichaam beschermen tegen oxidatieve schade die worden veroorzaakt door vrije radicalen. Dit extract bevat ook anti-inflammatoire eigenschappen en kan helpen bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel.
Chromium Een mineraal die door ons lichaam wordt gebruikt om te helpen bij de spijsvertering.
Guarana Extract Guarana heeft een hoog cafeïnegehalte en is een bron van energie.
Dandelion Wortel Extract is een krachtig antioxidant en bevat het krachtige anti-inflammatoire eigenschappen.

Hoe gebruik ik de MaxMedix Carb No More?

Neem twee MaxMedix Carb No More tabletten met een glas water 5 of 10 minuten voor het eten van een volle maaltijd met koolhydraten. Gebruik niet vaker dan 3 keer per dag. Elk flesje bevat 60 tabletten (30 porties). Combineer voor optimaal resultaat met het volgen van een gezond dieet.

Is MaxMedix Carb No More veilig in gebruik?

MaxMedix Carb No More bevat alleen natuurlijke ingrediënten en heeft geen bijwerkingen, maar wij van ShytoBuy raden je altijd aan om de ingrediënten op de verpakking te controleren i.v.m. allergieën. In geval van twijfel over het gebruik van koolhydraatblokkers raden we je aan om contact op te nemen met een (huis)arts voor gebruik. Deze koolhydraatblokkers zijn gluten vrij en geschikt voor vegetariërs.

Hoe bestel ik MaxMedix Carb No More

Bestel nu de MaxMedix Carb No More. Bestellen via ShytoBuy is gemakkelijk en snel. Klik op ‘toevoegen aan winkelwagentje’ en vul je gegevens in op het bestelformulier. Je kunt voor je bestelling kiezen uit verschillende betalings- en aflevermethode.
Je kunt MaxMedix Carb No More morgen al aan huis geleverd krijgen, wanneer je voor 16.00 uur bestelt, dankzij de 24-uurs levering. Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je ons altijd contacteren van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur via live chat, e-mail of telefoon.