Geld terug garantie

Carb No More

60 Capsules | Natuurlijk Koolhydraten Blokker Supplement

Overzicht

Ben je op zoek naar een manier om jouw gewicht te beheren, maar wil je jouw geliefde brood, pasta en aardappelen niet helemaal opgeven? Door op te treden als een natuurlijke koolhydraatblokker, kan Carb No More helpen de hoeveelheid koolhydraten die je eet te verminderen waardoor het helpt om een gezond gewichtsbeheersing te bevorderen, zonder het voedsel waar je van houdt volledig op te geven.

 • Ondersteunt een gezonde gewichtsbeheersing
 • Bevat 7 natuurlijke actieve ingrediënten
 • Met witte bonen, appelcider en groene thee
 • Helpt de hoeveelheid koolhydraten verminderen die het lichaam verteert
 • Glutenvrij en geschikt voor vegetariërs
 • Makkelijk in te slikken capsules

Wat het Carb No More-supplement onderscheidt van andere producten die koolhydraten blokkeren, is dat het volledig natuurlijk is en alleen bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Gefocust op de befaamde witte boon als belangrijkste ingrediënt, een product dat bekend staat om zijn koolhydraatblokkerende eigenschappen, combineert de formule ook andere plantaardige ingrediënten, zoals appel cider en groene thee, om een echt uniek supplement te maken.

 • Vegan
 • GMP
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 $16.93
 • Bestel 2 $30.48 $33.86 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $40.62 $50.79 Je bespaart 20%
Infographic carb no more - over koolhydraten, glucose, witte bonen extract en alfa amylase

Hoe werken koolhydraatblokkers?

Koolhydraatblokkers werken door het enzym alfa-amylase te remmen dat complexe koolhydraten afbreekt en verteert. Deze zijn moleculair opgebouwd uit vele eenvoudige koolhydraten die aan elkaar zijn verbonden in een keten. Deze complexe koolhydraten moeten door enzymen in glucose worden afgebroken voordat ze vervolgens kunnen worden opgenomen en gebruikt of het overtollige vet kan worden opgeslagen..

Wanneer je echter een koolhydraatblokker gebruikt, wordt het enzym tijdelijk geblokkeerd waardoor de complexe koolhydraten onverteerd door jouw systeem kunnen gaan. Dit betekent dat ze niet in glucose worden omgezet en daarom niet als vet worden opgeslagen. Ze dragen geen calorieën bij of verhogen de bloedsuikerspiegel. Het laat echter nog steeds toe dat de 'goede' eenvoudige koolhydraten goed worden verteerd. Als gevolg daarvan ontvang je nog steeds het voordeel en de voeding van de 'goede' koolhydraten, maar niet de 'slechte' - een echte win-win situatie!

Sommigen denken misschien dat als ze beginnen met het nemen van een koolhydraatblokker supplement dat ze zoveel complexe koolhydraten kunnen eten als ze willen. Als je een van deze supplementen gebruikt, kun je niet te veel genieten van jouw favoriete pasta's en brood, maar je kunt wel jouw koolhydraatinname beheren en controleren en je kunt af en toe iets eten zonder schuldgevoel.

Wat is het verschil tussen eenvoudige en complexe koolhydraten?

Vierkant gevuld met fruit zoals citroen, grapefruit, sinnaasappel, aardbeien en bramen

Eenvoudige Koolhydraten Deze kunnen gemakkelijk door het lichaam worden afgebroken en komen van nature voor in voedingsmiddelen zoals fruit, jam, bruine suiker, melk en honing.

Koolhydraten - borden met granen, macaroni, brood en aardappelen

Complexe Koolhydraten Deze duren langer voor het lichaam om af te breken en worden aangetroffen in zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals brood, pasta, aardappelen, rijst en bonen.

Carb No More

Als een natuurlijk koolhydraatblokker, is Carb No More ontworpen om een gezonde gewichtsbeheersing te bevorderen door jou te helpen bij het beheersen van jouw koolhydraatinname en de hoeveelheid koolhydraten die jouw lichaam verteert. Dit maakt het een perfecte aanvulling voor diegenen die willen zorgen voor hun gewicht, maar niet willen stoppen met hun favoriete voedsel of een strikt dieet zonder koolhydraten willen volgen. Carb No More kan ook een nuttige optie zijn voor diabetici om op een natuurlijke en veilige manier te helpen bepalen wat ze eten.

Wat Carb No More uniek maakt van andere koolhydraatblokkeringstabletten en -producten, is dat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig in hun exacte hoeveelheden zijn geselecteerd om een unieke formule te bieden. Het belangrijkste ingrediënt in Carb No More is Witte Bonen extract, een van de beste natuurlijke ingrediënten die koolhydraten blokkeren. De andere ingrediënten die in deze superieure formule zijn geselecteerd, zijn ontworpen om de Witte Boon perfect te complementeren, om te helpen met andere gezondheidsvoordelen, waaronder ondersteunende energieniveaus en om een afgerond supplement te geven dat je echt optimaal kunt benutten.

Ingrediënten

Een hoopje witte bonen, die ook wel bekend staan als natuurlijke koolhydraatblokkers
Witte Bonen Extract

Witte Nierbonen, ook wel bekend als Cannellini-bonen, zijn genoemd naar hun nierachtige vorm. Ze worden vaak een natuurlijke koolhydraatblokker genoemd, omdat ze kunnen helpen de vertering van zetmeel te remmen om de hoeveelheid koolhydraten die worden verteerd te verminderen. Ze zijn ook rijk aan vezels, mineralen, vitaminen en eiwitten

Groene Thee Extract
Groene Thee Extract

Groene thee is gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis-plant en verschilt van andere vormen omdat de bladeren niet hetzelfde uitdrogend- en oxidatieproces ondergaan. Groene thee is een rijke bron van catechinen en studies hebben deze gekoppeld aan het hebben van een beschermend effect op het lichaam. Het is ook een goede bron van cafeïne, een bekend stimulerend middel dat andere ingrediënten in een formule kan helpen.

Appel Cider
Appel Cider

Zoals de naam doet vermoeden, is dit gemaakt van appels en is het ideaal om het lichaam te ondersteunen. Van appels is bekend dat ze grote hoeveelheden voedingsvezels bevatten, wat betekent dat ze ideaal kunnen zijn voor de spijsvertering en helpen om het spijsverteringsstelsel soepel te verschonen. Er is ook door velen gedacht om behulpzaam te zijn bij gewichtsbeheersing.

Kaneel Extract

Niet alleen een heerlijke besprenkeling over koekjes en warme chocolademelk, kaneel is geweldig voor de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Van deze aromatische, zoete specerij wordt gezegd dat ze heilzaam zijn voor gewichtsbeheersing door velen en een studie heeft het zelfs gekoppeld aan glucose (suiker) niveaus. Het wordt ook als nuttig beschouwd om het lichaam van binnenuit te helpen beschermen.

Chromium
Chromium

Gevonden in sporenhoeveelheden in voedingsmiddelen, zoals vlees, schaaldieren en eieren, chroom is een essentieel mineraal voor het lichaam. Niet alleen wordt het als goed beschouwd voor onze algehele gezondheid, het blijkt echter ook van voordeel te zijn voor gewichtsbeheersing en spijsvertering. Verder draag het bij aan het behoud van normale bloedglucosespiegels en normaal macronutriëntmetabolisme.

Paardenbloemwortel Extract
Paardenbloemwortel Extract

Met een felgele bloem kunnen paardenbloemen moeilijk te missen zijn. Maar ken je hun voordelen voor de gezondheid van het lichaam? Van deze fantastische bloemen wordt gezegd dat ze zeer voedzaam zijn, omdat ze rijk zijn aan vezels en vitaminen B6 en C. Ze zitten ook vol met mineralen, waaronder calcium, ijzer, kalium en mangaan.

Gebruiksaanwijzing

De Carb No More-capsules zijn gemaakt om een eenvoudige stap te zijn voordat koolhydraten worden gegeten, maar ook om gemakkelijk door te slikken. Om het te gebruiken, neem je gewoon vijf capsules in met een glas water vijf tot tien minuten voordat je een hoofdmaaltijd eet die koolhydraten bevat. Neem ze niet meer dan drie keer per dag. Elke fles bevat 60 capsules zodat deze 30 porties zullen duren. Gebruik ze voor een optimaal resultaat naast een gecontroleerd en gebalanceerd dieet.

Advies bij het gebruik van Carb No More

Carb No More bevat alleen natuurlijke ingrediënten en heeft daarom geen bekende bijwerkingen en is veilig om te nemen. We raden echter altijd aan eerst de ingrediënten te controleren om te zien of je persoonlijke allergieën hebt om te vermijden. Deze natuurlijke koolhydraatblokker is glutenvrij en geschikt voor vegetariërs. Raadpleeg eerst een arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.

Carb No More 60 Capsules | Natuurlijk Koolhydraten Blokker Supplement

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(5)
4 Stars
(4)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Hopelijk krijg ik een goed resultaat bij gebruik van de carb no more capsules

J Johan V
Geverifieerde aankoop

Het lukt me maar niet om brood op te geven dus dit is de gulden middenweg

A Ali
Geverifieerde aankoop

Het is zo moeilijk om van carbs af te blijven - het lukt me maar niet. Daarom heb ik deze capsules. Ik eet minder carbs nu maar met deze kan ik toch nog af en toe eten

C Catherina
Geverifieerde aankoop

Ik denk dat ze beginnen werken voor mij. Yay!

S Stephanie
Geverifieerde aankoop

De beste die ik tot nu toe geprobeerd heb - deze is de enige die al verschil heeft gemaakt!

K Karen
Geverifieerde aankoop

Ik vergeet ze vaak maar als ik ze neem werken ze wel!

K Kaya
Geverifieerde aankoop

Geen bijwerkingen van gehad dus ben er heel blij mee

D Dave
Geverifieerde aankoop

Niet zeker als ik er resultaten mee heb geboekt, maar het kan zijn dat het nog te vroeg is

F Free
Geverifieerde aankoop

Carb no more is het helemaal waard! Geweldig!

A Andy
Geverifieerde aankoop

Ik kan weer brood en pasta eten zonder schuldgevoel

A Adil

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk