WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

WeightWorld Fruit Infuser Bottle

800 ml Fles WeightWorld

De WeightWorld Fruit Infuser Bottle is een stijlvolle waterfles die speciaal is ontworpen om lekker en hydraterende infusies van uw favoriete fruit te creëren. Fruit geïnfundeerd water is al lang gebruikt om het lichaam te hydrateren, gezond gewichtsverlies te stimuleren, en om de stofwisseling te versnellen. Deze exclusieve waterfles kan je gebruiken om uitdroging te voorkomen, het lichaam te ontgiften, en het verbeteren van de algehele gezondheid door het drinken van zuiver en natuurlijk water, doordrenkt met vitaminen en mineralen uit fruit. De WeightWorld fruitwater fles maakt water fruitig, verfrissend, en heerlijk.

  • BPA-vrije waterfles
  • Speciaal ontworpen voor vitaminerijk fruit water
  • Bezielt elk mengsel van vers fruit
  • Maakt drinkwater smakelijk
  • Fruit water met citroensap hydrateert en ontgift
  • Gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachinebestendig

De WeightWorld fruitwater fles kan helpen om jezelf gezond te houden. Door drinkwater te verrijken met de natuurlijke goedheid en smaak van fruit verbeter je niet alleen je gezondheid, maar ook je welzijn.

  • BPA-vrij
15.11
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Gezondheidsvrije hydratatie

Bij WeightWorld hebben we een verbintenis om de gezondheid van onze gewaardeerde klanten te verankeren. Daarom hebben we de essentiële stappen genomen om ervoor te zorgen dat deze handige infusiefles geen potentieel schadelijke BPA bevat. BPA (bisfenol A) is een potentieel schadelijke chemische stof die wordt gebruikt bij de grootschalige productie van kunststoffen. Onze flessen zijn BPA-vrij, dus je kunt je concentreren op het hebben van een fantastische fruitige ervaring met jouw Weight World Fruit Infuser zonder enig risico voor jouw welzijn.

Wat is de WeightWorld Fruit Infuser Bottle?

De WeightWorld Fruit Infuser Bottle is een waterfles die speciaal is ontworpen voor het maken van water en fruit infusies. Het kan worden gebruikt om je gehydrateerd, fris en gezond te houden, terwijl je de dag door komt. Het drinken van veel water is essentieel voor een gezond lichaam, net zoals het eten van een dieet rijk aan groenten en fruit. De WeightWorld fruitwater fles voorziet jou van alle antioxidanten. Maak gebruik van de voordelen van zowel zuiver water als biologisch fruit in de vorm van smakelijke vruchten water. De fles is stijlvol ontworpen en discreet genoeg om overal mee naartoe nemen. Het is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd en kan gemakkelijk worden gewassen in de vaatwasser.

De voordelen van de WeightWorld waterfles

Meer dan alleen een waterfles, de Weightworld fruitwater fles is de eerste stap naar een gezonde levensstijl. Door het vervangen van sap en frisdrank met deze zelfgemaakte mixen, zal jouw gezondheid op allerlei manieren verbeteren. Water houdt de huid strak en gezond, en zorgt ervoor dat je goed gehydrateerd blijft. Het fruit zorgt daarnaast ervoor dat je alle voedingsstoffen en vitaminen krijgt die je nodig hebt om door te gaan.

Gebruiksaanwijzing

De WeightWorld waterfles kan niet eenvoudiger te gebruiken zijn. Vul de fles met water, en vul de fruitcontainer met geperst fruit en mogelijke kruiden. Schud vervolgens de fles een aantal minuten totdat alles goed gemengd is. Zo kunnen de essentiële mineralen en voedingstoffen zich ook goed mengen met het water. De vruchtcontainer zal werken als een filter die al het pulp buitenhoudt.

Zo krijg je een lekkere en fruitig mengsel, zonder zaden en pulp, maar wel met alle mineralen en vitaminen.

Krijg een gratis WeightWorld Fruit Infuser Bottle

Besteed meer dan 100 euro aan producten bij WeightWorld NL en krijg er een gratis WeightWorld Fruit Infuser Bottle bij. Bespaar dus veel geld en krijg tegelijk deze handige drinkfles.

Lees meer
WeightWorld Fruit Infuser Bottle 800 ml Fles

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

70.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Erg fijn om mee te nemen, kan ook veel water in met fruit

K Kasper
Geverifieerde aankoop

Handig voor onderweg! Gebruik het bijna elke dag

R Ray
Geverifieerde aankoop

Veel gemakkelijk om nu veel water te drinken met fruit erin. Smaakt zoveel beter.

J Jikke
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten