maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Guarana Super Pack

Energie Capsules & Poeder met Fruit

Overzicht

Met het Guarana Super Pakket kun je jouw niveaus van energie en kracht op natuurlijke wijze nieuw leven inblazen en gevoelens van vermoeidheid en moeheid wegnemen. In een steeds drukkere, veeleisende wereld zijn velen van ons op zoek naar cafeïne houdende energie en sportdranken die vaak vol zitten met ongewenste suikers en additieven. Met twee gezonde, pure alternatieven, in de vorm van zowel poeder als capsules, kun je genieten van de voordelen van Guaranafruit waarvan wordt aangenomen dat het 4 keer meer cafeïne bevat dan koffiebonen.

 • Guarana in twee premium energie vormen
 • Meer cafeïne aan de bron van koffiebonen
 • Ideaal voor drukke levensstijlen en fitness
 • Krachtige 1200mg sterkte per capsule
 • Poeder is zeer geschikt voor recepten
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Empowerment Guarana kan je een holistische nieuwe benadering geven van de energiebehoeften van jouw lichaam - het is al een cultfavoriet in Zuid-Amerika, dus hoe kun je het weerstaan om het in twee perfect geschikte vormen te proberen? Met Super Guarana Poeder kun je het mengen in heerlijke recepten zoals smoothies en sappen en geniet je de hele dag van. En door de capsules te nemen, kun je gemakkelijk genieten van een regelmatige boost. Met beide producten kun je genieten van een continue, langzame versie van energie die je de hele dag ondersteunt. Je hoeft nooit meer naar een kunstmatige vervanger te grijpen!

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

De schat van de Amazone

Guaranà-fruit groeit diep in het Amazone-regenwoud, een van de rijkste klimaten ter wereld, en biedt onderdak aan de helft van 's werelds levende dier- en plantensoorten. Daar kun je ook honderdduizenden inheemse mensen vinden nadat een groep van hen, de Guarani, de Guaranà-vrucht is genoemd. De vrucht werd van oudsher gezegd, geconsumeerd als een warme drank, vaak tijdens periodes van vasten om energieverliezen aan te vullen. De Guarani-liefde voor dit kostbare zaad maakte de overdracht naar de populaire cultuur onvermijdelijk en het heeft nu zijn weg gevonden naar ontelbare koolzuurhoudende energiedranken in Brazilië en de rest van het continent, evenals snoep en voedingssupplementen.

De gave van Guaranà

Wetenschappelijke interesse is recentelijk gericht op Guaranà-fruit, vanwege één factor - de ongelooflijke cafeïnegehalte, die tot vier keer hoger kan zijn dan die van koffiebonen. De laatste tijd is cafeïne een essentieel aspect geworden van het leven van veel mensen. Het wordt vaak aangehaald in anekdote als briljant om de spijsvertering, mentale scherpte en fysieke kracht te stimuleren. Fitnessliefhebbers genieten vaak van de voordelen wanneer ze hun prestaties willen verbeteren tijdens trainingen, naast de thermogene eigenschappen en het vermogen om het metabolisme van lipiden nieuw leven in te blazen.

In het geval dat niet genoeg was, is er een toenemend bewustzijn dat de andere verbindingen die binnen worden gevonden, xanthinen zoals catechinen, tanninen en procyanidinen, de activerende effecten van de vrucht kunnen versterken en verlengen. Bovendien vond onderzoek naar inheemse Amazone-mensen die Guaranà regelmatig consumeren in hun dieet een verband met lagere cholesterolwaarden en een kleinere middelomtrek.

 • Mentale oplettendheid
 • Fysieke kracht
 • Lipide metabolisme
 • Verhoogde motivatie
 • Gewichtsbeheer
 • Cholesterol levels

Super Guarana: Extra sterke punten

Bovendien is Super Guarana verrijkt met vitamines en mineralen. Kalium is bekend om te helpen ondersteunen, een gezond zenuwstelsel; calcium wordt geacht bij te dragen aan normale spierfunctie en botbehoud; fosfor helpt normale celmembranen. Vitamine B1 is inbegrepen; het is bekend dat vitamines van de B-groep helpen het metabolisme van energie te bevorderen, evenals vermoeidheid en moeheid te verminderen.

Een perfecte combinatie!

Ingrediënten

Werkzaam bestanddeel: Guarana-extract, capsulehuls: hydroxypropylmethylcellulose, bulkstof: maltodextrine, antiklontermiddel, magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Zowel poeder als capsules bevatten slechts één actief ingrediënt, natuurlijk Guarana-extract en geen schadelijke chemicaliën. Ze zijn ideaal voor zowel vegetariërs als veganisten. Lees echter zorgvuldig de volledige ingrediënten van de capsules, voor het geval van persoonlijke allergenen. Als je medicijnen gebruikt, neem dan contact op met je arts voordat je de capsules gebruikt. Guarana wordt niet aanbevolen voor diegenen die zwanger zijn of borstvoeding geven, iemand jonger dan achttien jaar of iemand met een cafeïnegevoeligheid of -intolerantie.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

72.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Al een tijdje bezig en zie al resultaten!

E Emiel
Geverifieerde aankoop

Zeker aan te raden

J Jet
Geverifieerde aankoop

Prima product

N Nicole
Geverifieerde aankoop

Complimenten voor de service

K Kim

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk