Intensieve Dikke Darm Zuivering

60 Capsules | Detox supplement

Wat veroorzaakt constipatie, gasvorming en een opgeblazen gevoel?

Constipatie wordt veroorzaakt door een ophoping van ontlasting in de darmen en wordt meestal veroorzaakt door een tekort aan vezels of water en door onvoldoende lichaamsbeweging. Gasvorming is meestal een gevolg van constipatie en een opgeblazen gevoel en kan een gênante kwestie zijn. Als je vatbaar bent voor gasvorming en een opgeblazen gevoel, kun je ook proberen om bepaalde voedingsmiddelen in je dieet te vermijden of te beperken.

De krachtige formule van Intensive Colon Cleanse van WeightWorld

Intensive Colon Cleanse bevat een unieke mix van 12 verschillende soorten natuurlijke bacteriën, vezels en mineralen zoals calcium en magnesium. Calcium ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering en draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Magnesium biedt ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding. Verder is deze formule ook verrijkt met psyllium husk en gember-extract. Psyllium husk bevordert de normale stoelgang* en gember is goed voor een normale darm- en maagfunctie*. Dankzij deze krachtige samenstelling profiteer je met een dagelijkse portie van slechts 2 capsules van de voordelen van deze verschillende ingrediënten. Deze 10-daagse kuur is volledig vegan en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Gebruiksaanwijzing

Neem 3 keer per dag 2 capsules bij iedere maaltijd in (totaal 6 capsules per dag). Doe dit gedurende 10 opeenvolgende dagen en zorg ervoor dat je de capsules met voldoende water inneemt: 225 tot 300 ml dagelijks wordt aanbevolen. Verminder de inname indien er lichte gasvorming of een opgeblazen gevoel ontstaat.

Advies bij het gebruik van Intensive Colon Cleanse

Vóór het innemen van een nieuw supplement raden we altijd aan om de ingrediënten op allergenen te controleren in het geval van persoonlijke allergieën. Dit supplement is alleen bedoeld voor een intensieve kuur van 10 dagen en voor personen ouder dan 18 jaar.

Ingrediënten

Bruine rijst (Oryza Sativa) Vezels (Zemelen), Psyllium Husk (Plantago Ovata) Poeder, Appel (Malus Pumila) Pectinepoeder, Acaciagom, Calcium (als Calciumcitraat), FOS (Fructo-Oligosachariden), Gember (Zingiber Officinale) Wortel Poeder, Magnesium (als Magnesium Oxide), Kalium (als Kalium Chloride), Selenium (als L-Selenomethionine), Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Acidophilus, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Plantaardige Capsule

Hoe lang duurt deze kuur?

Deze intensieve dikke darm zuivering bevat 60 capsules, een voorraad voor een 10 daagse kuur.

Hoe werkt deze intensieve dikke darm zuivering?

Neem 3 keer per dag 2 capsules bij iedere maaltijd in (totaal 6 capsules per dag). Herhaal dit gedurende 10 dagen en zorg dat je de capsules met genoeg water inneemt (8-10 glazen water per dag). Als er gasvorming of een opgeblazen gevoel ontstaat, verminder de inname dan naar 1 capsule per keer (totaal 3 capsules per dag).

Welke ingrediënten zitten er in deze dikke darm zuivering?

Deze mix biedt een optimale ondersteuning voor de spijsvertering en darmflora. De hoofdingrediënten van dit supplement zijn Psyllium Husk poeder, calcium, gember, magnesium en seleen. Lees de ingrediënten zorgvuldig door om persoonlijke allergieën te voorkomen.

Heeft het slikken van deze capsules bijwerkingen?

De capsules voor een dikke darm zuivering van WeightWorld bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten, waardoor het innemen van dit supplement geen bekende bijwerkingen met zich meebrengt.

Hoe lang gaat een verpakking mee?

Dit supplement bevat 60 capsules, voldoende voor een 10 daagse kuur als je je houdt aan de dagelijkse dosering.

Zijn deze capsules van WeightWorld geschikt voor mensen met specifieke dieetbeperkingen?

De capsules zijn vrij van lactose, gluten of dierlijke producten, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met een veganistisch of vegetarisch dieet.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Biologische Moringa
Biologische Moringa

1650 mg 180 Capsules | Gecertificeerd biologisch

14.99€ 24.99€

+
Water Away
Water Away

180 Capsules | Natuurlijke diuretica

15.99€ 17.99€

1 Producten

14.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 14 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het is okay Top

T T N
Geverifieerde aankoop

Goedkoper dan andere merken ,werkt evengoed

A Ann
Geverifieerde aankoop

Weet niet of dit werkt

R Roos
Geverifieerde aankoop

Bon produit que je recommande.

S Salima
Geverifieerde aankoop

Dankzij de colon cleanse ben ik eindelijk van dat opgeblazen gevoel af.

K Karina
Geverifieerde aankoop

De eerste keer dat ik weer een fatsoenlijke stoelgang heb. Dankzij colon cleanse!

D David
Geverifieerde aankoop

Een aanrader voor mensen met constipatie problemen.

J Jolie
Geverifieerde aankoop

Geen bijwerkingen, maar wel top resultaten.

L Lisanne
Geverifieerde aankoop

Ben er tevreden mee.

B Bart
Geverifieerde aankoop

Werkt goed en geen last van bijwerkingen. Top!

K Kiara

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk