Intensive Dikke Darm Zuivering

60 Capsules | Detox Supplement voor 10 Dagen

Overzicht

Als je last hebt van constipatie, gasvorming of een opgeblazen gevoel, is daar niets leuks aan en kan het erg oncomfortabel worden. Als je al hebt geprobeerd om bepaalde voedingsmiddelen te vermijden en meer vezels te eten, is het gebruik van een natuurlijk supplement, zoals de Intensive Colon Cleanse, de beste manier om je inspanningen te ondersteunen. Wat deze Colon Cleanse onderscheid van andere kuren, is niet alleen de éénvoudige 10-daagse kuur die ervoor zorgt dat je je niet bezig hoeft te houden met een kuur van lange duur, maar het is ook de unieke mix van 12 actieve ingrediënten in hun optimale hoeveelheden die ervoor zorgt dat deze kleine pillen in iedere capsule alles bevatten wat nodig is.

 • Calcium voor goed functionerende enzymen in de spijsvertering
 • Selenium voor de bescherming van cellen tegen stress door oxidatie
 • Verrijkt met Lactobacillus Acidophilus & Bifidobacterium Infantis
 • Ondersteunt de goede bacteriën in de darm
 • Eénvoudige kuur van 10 dagen
 • GMP
 • Zuivelvrij
 • Cafeïne vrij
 • Bestel 1 $19.35 $24.19
 • Bestel 2 $34.82 $38.70 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $46.44 $58.05 Je bespaart 20%

Wat veroorzaakt constipatie, gasvorming en een opgeblazen gevoel?

Constipatie wordt veroorzaakt door een ophoping van ontlasting in de darmen en wordt meestal veroorzaakt door een tekort aan vezels en water en door onvoldoende lichaamsbeweging. Gasvorming is meestal een gevolg van constipatie en een opgeblazen gevoel en kan een gênante kwestie zijn. Een opgeblazen gevoel wordt vaak veroorzaakt door ingesloten gas en voedselintoleranties waardoor het lichaam bepaalde voedingsmiddelen niet goed kan verwerken. Als je vatbaar bent voor gasvorming en een opgeblazen gevoel, kun je ook proberen om bepaalde voedingsmiddelen in je dieet te vermijden of te beperken. Enkele van de grootste boosdoeners zijn bonen, linzen, spruitjes, kool, kunstmatige zoetstoffen en zuivelproducten (als je problemen met lactose hebt). Je zou ook een natuurlijke darmreiniging kunnen proberen om constipatie, gasvorming en een opgeblazen gevoel te verminderen indien het terugkerende problemen zijn. Een natuurlijke darm-reiniger kan ook vele andere voordelen hebben naast het helpen verminderen van constipatie, gasvorming en een opgeblazen gevoel, waaronder het helpen wegspoelen van overtollige toxines. Het reinigen van het spijsverteringsstelsel is belangrijk voor het functioneren en de gezondheid, vooral als je een zwaar dieet volgt.

De formule

Getekende groene hand met daarin een getekende groene klok
Regelmaat

Voedingsmiddelen zoals deze bevatten veel vezels en worden ook wel 'bulk'-ingrediënten genoemd. Het wordt als zeer belangrijk voor de regelmaat in onze darmen beschouwd om de dagelijkse inname van vezels in ons lichaam op peil te houden. Er is ook onderzoek gedaan naar de eigenschappen van deze ingrediënten, waaronder naar bruine rijst en zemelen en de potentiële beschermende werking ervan op de darmen en de gunstige wisselwerking tussen fruitvezels (zoals Appel Pectine) en polyfenolische componenten. Klik hier en hier voor meer informatie over dit onderzoek.

Getekende groene hand met daarin een oude groene weegschaal
Balans

De sleutel naar goed functionerende darmen en een gezond spijsverteringsstelsel is balans. Er zijn 'goede' en 'slechte' bacteriën in het lichaam en het is belangrijk dat deze in toom worden gehouden. Lactobacillus Acidophilus en Bifidobacterium Infantis staan bekend als 'goede' bacteriën die gunstig zijn voor de darmen. Klik hier voor onderzoek hiernaar. Er is ook onderzoek gedaan naar Lactobacilli en de natuurlijke balans in het functioneren van de darmen. Gemberwortel wordt vaak gebruikt als een plantaardig ingrediënt om misselijkheid en maagpijn te helpen verminderen, terwijl er van FOS (fructooligosacchariden) wordt gezegd dat het een ingrediënt is dat de 'goede' bacteriën voedt. Klik hier voor meer informatie.

Getekende groene hand met daarin een groen schild met witte plus
Bescherming

Mineralen zoals deze staan erom bekend dat ze goed zijn voor het lichaam. Ze kunnen ook specifiek geschikt zijn voor de spijsvertering. Dit komt omdat Calcium bijdraagt aan een gezond energie-leverend metabolisme en Magnesium aan een goede elektrolyten-balans. Naar beide mineralen is onderzoek verricht voor wat betreft hun verband met de bescherming van het lichaam. Selenium draagt bij aan de bescherming van cellen tegen stress door oxidatie en er is ook onderzoek gedaan naar het verband tussen selenium en de darmen. Verder draagt Kalium zelfs bij aan het behoud van een gezonde bloeddruk.

Ingrediënten

Actieve Ingrediënten - Bruine Rijst Vezel (Zemelen), Psyllium Husk, Appel Pectine (Fruit), Acacia Gum, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Ginger Wortel, FOS (Fructooligosaccharides), Calcium (als Calciumcitraat), Magnesium (als Magnesiumcitraat), Selenium (als Selenomethionine), Kalium (als Kaliumaspartaat).

Overige Ingrediënten - Omhulsel Capsule - Gelatine. Antiklontermiddelen - Cellulose, Siliciumdioxide, Plantaardig Stearaat.

Gebruiksaanwijzing

Het Intensive Colon Cleanse supplement is ontworpen als een complete 10-daagse kuur om te helpen bij constipatie, gasvorming en een opgeblazen gevoel. Voor correct gebruik neem je 3 maal daags 2 capsules bij iedere grote maaltijd in. Doe dit gedurende 10 opeenvolgende dagen en zorg ervoor dat je de capsules met voldoende water inneemt; 225 tot 300 ml dagelijks wordt aanbevolen. Verminder de inname indien er lichte gasvorming of een opgeblazen gevoel ontstaat.

Advies bij het gebruik van Intensive Colon Cleanse

Dit voedingssupplement is gemaakt met behulp van een reeks natuurlijke ingrediënten, daarom zijn er geen bijwerkingen bekend. Vóór het innemen van een nieuw supplement raden we altijd aan om de ingrediënten op allergenen te controleren in het geval van persoonlijke allergieën. Dit supplement is alleen bedoeld voor een intensieve kuur van 10 dagen en voor personen ouder dan 18 jaar.

Intensive Dikke Darm Zuivering 60 Capsules | Detox Supplement voor 10 Dagen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(6)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.54% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het is okay Top

T T N
Geverifieerde aankoop

Goedkoper dan andere merken ,werkt evengoed

A Ann
Geverifieerde aankoop

Dankzij de colon cleanse ben ik eindelijk van dat opgeblazen gevoel af.

K Karina
Geverifieerde aankoop

De eerste keer dat ik weer een fatsoenlijke stoelgang heb. Dankzij colon cleanse!

D David
Geverifieerde aankoop

Een aanrader voor mensen met constipatie problemen.

J Jolie
Geverifieerde aankoop

Geen bijwerkingen, maar wel top resultaten.

L Lisanne
Geverifieerde aankoop

Ben er tevreden mee.

B Bart
Geverifieerde aankoop

Werkt goed en geen last van bijwerkingen. Top!

K Kiara
Geverifieerde aankoop

Voel me weer veel beter, had erg last van opgeblazen gevoel, is nu dus weg

J Jens
Geverifieerde aankoop

Werkt echt

D Daan
Geverifieerde aankoop

gemakkelijk te nemen en kuur duurt niet lang

S Sarah
Geverifieerde aankoop

leuk dat het natuurlijk is! daar keek ik echt voor uit

L Loewi

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk