WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Chili Burn

60 Tabletten | Chili en Green Tea Supplement New Nordic

Met Chili Burn kun je je gewichtsbeheersingsregime wat opfleuren! Dit supplement is van nature afkomstig van Chilis en maakt gebruik van hun natuurlijke biogene eigenschappen om jouw lichaam een boost te geven. Chili Burn fungeert ook als een vat voor de levering van een breed scala van onschatbare micronutriënten die het algehele gevoel van welzijn van jouw lichaam kunnen aanvullen en een reguliere functie ondersteunen die verder gaat dan gewichtsbeheersing.

  • 100% natuurlijk supplement
  • Met Chili, groene thee en capsaicin
  • Chroom voor metabolisme van macronutriënten
  • Ideaal voor gewichtsbeheersing
  • Gemakkelijk te beheren capsules
  • De hele voorraad van de hele maand in één pakket

Chili Burn brengt de warmte waardoor de synergie tussen Chili en groene thee wordt gemaximaliseerd, maar dankzij het oosten om capsulevorm te nemen, belemmert het niet de rest van je levensstijl rondom gewichtsbeheersing. Bij Chili Burn is minimale inspanning vereist voor maximale voordelen zonder shakes en zonder voorbereiding; slechts twee capsules per dag bij de maaltijd is alles wat je nodig hebt om jouw gewicht en welzijn voortgang te stimuleren.

  • Vegan
  • Vegetarisch
38.37
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Heet en gezond

Chilis behoren tot de nachtschadefamilie en zijn qua genetica vergelijkbaar met peper en tomaten, behalve dat ze tot de annuumgroep Capsicum behoren. Ze komen in vele vormen, maten en variëteiten, maar wat ze aantoonbaar met elkaar verbindt, is dat ze allemaal een verschillende mate van hitte hebben als ze worden gegeten. Daarom zijn chilis in de moderne tijd een typisch ingrediënt in de meeste keukens als een smaak en een specerij en dat is waarom je ook waarschijnlijk in de meeste keukens minstens één soort chili kunt vinden! Wat veel mensen echter niet weten, is dat chilis, behalve dat het in wezen een gezonde groente is, ook een aantal eigenschappen heeft die ze veelbelovend maken voor het ondersteunen van welzijn, in het bijzonder gewichtsbeheersing!

Wat is Capsaicin?

Het hete ingrediënt op ieders lippen als het gaat om chili is Capsaicin. Dit is de actieve natuurlijke stof die van nature voorkomt in alle chilis en hun een kenmerkende kick geeft. De hoeveelheid capsaïcine in een chili bepaalt ook hoe pittig de chili zal zijn. Capsaïcine, behalve dat het de schuld is van de verbranding die gepaard gaat met het eten van bepaald voedsel, heeft ook enkele zeer interessante toepassingen in het lichaam in relatie tot factoren zoals het lipidenmetabolisme.

Chili Burn

Getekend groen vuur met witte details - verbranding
Verbranding

Zoals we weten, is bekend dat chili brandt! Capsaïcine, het actieve middel in Chili's, staat bekend om verbindingen met de thermogene eigenschappen. Deze link wordt weerspiegeld door Chili Burn's tweede belangrijke ingrediënt, namelijk groene thee. Dit vormt een ander ingrediënt dat uitgebreid is bestudeerd vanwege zijn thermogene eigenschappen.

Eetlust Beheer
Eetlust Beheer

Chili is niet noodzakelijkerwijs alles over het branden, en voordelen zijn betoogd die verder gaan dan die factor. Capsaicin, bijvoorbeeld, is getest met betrekking tot vetweefsel en er zijn verbanden gelegd tussen het en eetlust. Eetlustregulatie is iets dat ingrijpende gevolgen heeft voor gewichtsbeheersing.

Versterking
Versterking

Chili Burn zit ook boordevol micronutriënten om je dieet een boost te geven en het lichaam van binnenuit te versterken. Het is bijvoorbeeld bekend dat vitaminen B6 en B12 plus magnesium en niacine bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme. Daarnaast bevat het ook Chroom waarvan bekend is dat het bijdraagt aan het normale metabolisme van macronutriënten.

Ingrediënten

Chili Pepper Fruit (Capsicum Annuum), Groene Theeblaadjes, Thiamine, Riboflavine, Vitamine B6, Vitamine B12, Chroompicolinaat, Niacine, Pantotheenzuur, Magnesium

Gebruiksaanwijzing

Chili Burn is gemaakt om gemakkelijk in jouw dagelijkse routine te passen; neem twee capsules per dag, bij voorkeur een met de lunch en een met het avondeten. Niet consumeren op een lege maag. Elke verpakking Chili Burn bevat 60 capsules wat voldoende porties biedt om ongeveer een maand continue suppletie te ondersteunen.

Advies bij het gebruik van Chili Burn

Omdat Chili Burn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn er geen bijwerkingen bekend en is deze veilig te gebruiken. We raden dit product niet aan om te worden ingenomen als je zwanger bent of borstvoeding geeft, met de uitzondering als je toestemming van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg hebt. Als je specifieke voedingsbehoeften of allergieën hebt, zorg er dan voor dat je de lijst met ingrediënten voor consumptie goed leest.

Lees meer
Chili Burn 60 Tabletten | Chili en Green Tea Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het heeft mij enorm geholpen bij het afvallen.

R Regina
Geverifieerde aankoop

Gewoon super blij mee.

K Kim
Geverifieerde aankoop

Ik kan het aan iedereen aanbevelen

S Sonnie
Geverifieerde aankoop

Top product!

C Charlotte
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten