maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Chili Burn - Calorie Vetverbrander - 60 Tabletten - New Nordic
Chili Burn - Calorie Vetverbrander - 60 Tabletten - New Nordic

Chili Burn

Chili en Green Tea Supplement

Overzicht

New Nordic Chili Burn is verrijkt met micronutriënten die de gezondheid van jouw lichaam van binnenuit kunnen stimuleren. Zo is het verrijkt met vitamine B6 en B12, waarvan bekend is dat deze vitaminen bijdragen aan een energieleverend metabolisme. Ook kan Capsaïcine, het actieve ingrediënt in New Nordic Chili Burn, bijdragen aan een versneld metabolisme waardoor gewichtsverlies makkelijk wordt. Dit natuurlijke supplement maakt gebruik van de biogene eigenschappen van de ingrediënten om jouw gezondheid te stimuleren. De gemakkelijk in te nemen capsules integreer jij ook eenvoudig in je dagelijkse routine.

  • 100% natuurlijk supplement
  • Met Chili, groene thee en Capsaïcine
  • Vitamine B6 en B16 voor je metabolisme
  • Ideaal voor gewichtsbeheersing
  • Gemakkelijk te consumeren capsules
  • Voorraad van een hele maand in één pakket
  • Vegan
  • Vegetarisch

Heet en gezond

Chilis behoren tot de nachtschadefamilie en zijn qua genetica vergelijkbaar met peper en tomaten, behalve dat ze tot de annuumgroep Capsicum behoren. Ze komen in vele vormen, maten en variëteiten, maar wat ze aantoonbaar met elkaar verbindt, is dat ze allemaal een verschillende mate van hitte hebben als ze worden gegeten. Daarom zijn chilis in de moderne tijd een typisch ingrediënt in de meeste keukens als een smaak en een specerij en dat is waarom je ook waarschijnlijk in de meeste keukens minstens één soort chili kunt vinden! Wat veel mensen echter niet weten, is dat chilis, behalve dat het in wezen een gezonde groente is, ook een aantal eigenschappen heeft die ze veelbelovend maken voor het ondersteunen van welzijn, in het bijzonder gewichtsbeheersing!

Wat is Capsaicin?

Het hete ingrediënt op ieders lippen als het gaat om chili is Capsaicin. Dit is de actieve natuurlijke stof die van nature voorkomt in alle chilis en hun een kenmerkende kick geeft. De hoeveelheid capsaïcine in een chili bepaalt ook hoe pittig de chili zal zijn. Capsaïcine, behalve dat het de schuld is van de verbranding die gepaard gaat met het eten van bepaald voedsel, heeft ook enkele zeer interessante toepassingen in het lichaam in relatie tot factoren zoals het lipidenmetabolisme.

Chili Burn

Ingrediënten

Chili Pepper Fruit (Capsicum Annuum), Groene Theeblaadjes, Thiamine, Riboflavine, Vitamine B6, Vitamine B12, Chroompicolinaat, Niacine, Pantotheenzuur, Magnesium

Gebruiksaanwijzing

Chili Burn is gemaakt om gemakkelijk in jouw dagelijkse routine te passen; neem twee capsules per dag, bij voorkeur een met de lunch en een met het avondeten. Niet consumeren op een lege maag. Elke verpakking Chili Burn bevat 60 capsules wat voldoende porties biedt om ongeveer een maand continue suppletie te ondersteunen.

Advies bij het gebruik van Chili Burn

Omdat Chili Burn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn er geen bijwerkingen bekend en is deze veilig te gebruiken. We raden dit product niet aan om te worden ingenomen als je zwanger bent of borstvoeding geeft, met de uitzondering als je toestemming van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg hebt. Als je specifieke voedingsbehoeften of allergieën hebt, zorg er dan voor dat je de lijst met ingrediënten voor consumptie goed leest.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(4)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het heeft mij enorm geholpen bij het afvallen.

R Regina
Geverifieerde aankoop

Gewoon super blij mee.

K Kim
Geverifieerde aankoop

Ik kan het aan iedereen aanbevelen

S Sonnie
Geverifieerde aankoop

Top product!

C Charlotte
Geverifieerde aankoop

Je gaat er sneller van afvallen.

P Pim
Geverifieerde aankoop

Heel fijn om mee af te vallen

L Lillian
Geverifieerde aankoop

heel handig te gebruiken in combinatie met een goed dieet

W Wes
Geverifieerde aankoop

Soms een beetje pittig, maar werkt uitstekend

M Michael
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden over deze tabletten

S Sjors
Geverifieerde aankoop

Zeker waar voor je geld

L Lonneke

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk