WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Geld terug garantie

Biologische Moringa Capsules

1112 mg 120 Capsules | Puur & Natuurlijk Supplement WeightWorld

Haal het Himalaya-gebergte naar je keuken toe met de ongelooflijke moringa-theebladeren in 100% organische Moringa-capsules. Deze superfood is ongelooflijk rijk aan essentiële vitaminen en mineralen. Maar dat is niet alles... Het bevat ook verbindingen die worden bekend zijn om hun beschermende, herstellende eigenschappen. Revitaliseer je lichaam met deze 100% organische Moringa-capsules!

 • Bescherm en herstel van binnenuit
 • Marktleidende sterkte van 1112 mg per dag
 • Rijk aan vitamine B6
 • Bevat calcium, fosfor en ijzer
 • Bevat geen van tarwe, lactose en conserveringsmiddelen
 • Dagelijks twee 100% organische capsules
 • Vegan
 • GMP
 • Glutenvrij
 • Zuivelvrij
17.43
$29.02
Je bespaart $8.75
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

De Sleutel Tot Revitalisatie

Dankzij onze drukke levensstijl die ons allemaal in contact brengt met de vervuiling, zetten we onze gezondheid op het spel. Dit heeft als gevolg dat er vrije radicalen worden aangemaakt in ons lichaam. Alhoewel een klein aantal niet schadelijk hoeft te zijn, kunnen veel vrije radicalen dit wel zijn. Ze kunnen vervolgens het herstelproces van je lichaam onderbreken wat resulteert in een verouderde uitstraling, dof haar en een laag energieniveau. Daarom zijn supplementen erg belangrijk om je lichaam te beschermen en revitaliseren, en worden ze door miljoenen mensen gebruikt!

‘Wonder’ Moringa

De Moringa-bladeren werden voor het eerst opgeraapt aan de voet van de Himalaya, voordat ze erg populair werden bij de Indianen, Egyptenaren, Romeinen en Grieken voor hun voedingsstoffen en cosmetische doeleinden. Ieder deel van het blad heeft een voordeel, en daarom heet het ook de ‘wonderboom’. Kort geleden heeft wetenschappelijk onderzoek ertoe geleid dat er globale conferenties hebben plaatsgevonden en de Moringa-bladeren hebben zich een baan gemaakt naar voedingssupplementen, en huid- en haarproducten. Deze blaadjes dienen door ons ontdekt te worden!

Wat Doet Moringa Voor Je Lichaam?

Moringa wordt al gebruikt door vele gemeenschappen. Nu begint de rest van de wereld zich af te vragen waar het goed voor is. Onderzoek is uitgevoerd om de Moringa-bladeren te bestuderen. Het blijkt dat Moringa-bladeren erg goed zijn om vrije radicalen tegen te gaan en om diverse lichamelijke weefsels op natuurlijke wijze te beschermen - lever, nieren, hart en longen. Het wordt ook gerelateerd aan het verhelpen van gevaarlijke suikerwaarden en het werkt erg revitaliserend zodat je huid gaat glanzen. Dit supplement revitaliseert je gezondheid en het werkt van binnenuit!

 • Polyfenolen
 • Vitamin C
 • Vitamin B6
 • Vitamin D
 • Mineralen
 • Vrije radicalen
 • Suikerwaarden
 • Leverbscherming
 • Hersenbescherming
 • Cholesterol

Vitamine & Mineralen in 100% Organische Moringa

Zelfs als je eenmaal de beschermende voordelen van Moringa hebt ervaren, zijn er nog veel meer voedingsstoffen waarvan je onbewust profiteert wanneer je het gebruikt. Zoals je hieronder kunt zien, bevat Moringa buitengewoon hoge waarden van veel vitamines en mineralen - evenals achttien van alle twintig aminozuren, met alle negen essentiële present. Ook is magnesium, vitamine D en B3, β-caroteen, fosfor en flavonoïden terug te vinden. Samen helpen deze verbindingen om je gezondheid van binnenuit te herstellen.

WeightWorld 100% Organische Moringa

Met onze capsules kun jij je vitamine- en mineraleninname op peil houden en genieten van alle beschermende, herstellende effecten die Moringa-bladeren bieden. Met een krachtige dagelijkse dosis van 1112 mg natuurlijk Moringa-extract hoef jij je nooit meer af te vragen of je wel genoeg binnenkrijgt. Ze zijn gemakkelijk door te slikken en te absorberen. Neem tweemaal per dag één capsule om je lichaam de beste boost te geven. Om maximaal van het product te genieten, raden we aan om minimaal drie maanden te nemen en daarna te investeren in langdurig gebruik wanneer je tevreden bent. Ze zijn perfect voor gezondheids- en fitnessliefhebbers, mensen met een drukke levensstijl, mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar voedingssupplementen en iedereen die zijn of haar lichaam optimaal wilt verzorgen!

Ingrediënten:

Actieve ingrediënten: 100% organische Moringa (1100 mg), vitamine B6 (als pyridoxine Hcl) | 12 mg

Capsulehuls: vegetarische cellulose.

Gebruiksaanwijzing

100% organische Moringa-capsules bevatten slechts twee actieve ingrediënten, zonder schadelijke chemicaliën of kunstmatige ingrediënten, en zijn geschikt voor veganisten, vegetariërs en mensen met gluten-, lactose- en tarwe-intoleranties. Let goed op de ingrediënten, zodat je allergische reacties voorkomt. Bij elk nieuw supplement raden we aan om voor gebruik een arts te raadplegen als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft. Dit product is niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar.

Lees meer
Biologische Moringa Capsules 1112 mg 120 Capsules | Puur & Natuurlijk Supplement

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(3)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

71.43% Gebaseerd op 7 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb nog te weinig genomen om een effect te ervaren.

D DE P
Geverifieerde aankoop

Gemakkelijk te combineren met mijn dagelijkse routine, en met fantastische resultaten.

S Sandra
Geverifieerde aankoop

Heb wat andere supplementen met geprobeerd, maar dit is de eerste waarbij ik echt het gevoel heb dat ik resultaten boek.

L Lonneke
Geverifieerde aankoop

Heel makkelijk te gebruiken, en met zichtbare resultaten.

M Maarten
Geverifieerde aankoop

Werkt goed bij mij en ik ben er zeer blij mee.

A Aafke
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten