*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Skinny Fibre Extreme Capsules

120 Capsules | Voedingssupplement
€29.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Beginnen met een nieuw dieet of oefeningsregime kan voor iedereen moeilijk zijn - velen van ons zijn op zoek naar een helpende hand! Met een multi-actieve benadering die vezels centraal stelt, willen de Skinny Fiber Extreme-capsules u helpen bij het aanpakken van uw gewicht, energie en lichaamsbescherming. De krachtige mix van negen factoren werkt in harmonie, samengebonden in vier capsules per dag, waarvan u het gebruik elke dag kunt aanpassen aan uw dieet.

 • Complex van krachtige vezels
 • Voor een gevoel van verzadiging en energie
 • Glucomannan in het hart van de formule
 • Verbeterd met Acai & Framboos
 • Toegepast met Enzymen
 • Hoogwaardige micronutriëntenfusie

Deze veelzijdige capsules bieden een breed scala aan voordelen, niet alleen om uw steeds actievere levensstijl nieuw leven in te blazen, maar ook om u een sterker, veerkrachtiger zelfgevoel in uw lichaam te geven. De Skinny Fibre Extreme-capsules gebruiken oud begrip van de behoeften van ons lichaam in combinatie met innovatieve nieuwe wetenschappelijke kennis. Als u op zoek bent naar een helpende hand om een gelukkiger lichaam te krijgen, staan ze voor u klaar.

Lees verder
Type: Capsule
Hoeveelheid: 120
Aanbevolen Hoeveelheid: 2 capsules per dag

Verbazingwekkende Vezels

Dit voedingselement is een cruciaal onderdeel geweest van wat we al eeuwen eten - we hebben begrepen dat het een vitale rol speelt in onze spijsvertering, we weten nu precies hoe het dit doet. Vezels gaan onverteerd door ons lichaam en werken om de doorgang van ander voedsel door onze darm te vergemakkelijken. Beide typen, oplosbaar en onoplosbaar, worden geacht de beweging van het materiaal door de darmen te stimuleren en deze voor regelmaat volumineus te maken. Maar oplosbaar heeft de speciale eigenschap dat het een gelachtige substantie vormt die ons in staat stelt om ons potentieel voller te voelen, terwijl er gezegd wordt dat het bloedglucose- en cholesterolspiegels aanpakt. Hoewel vezels worden gevonden in veel groenten en fruit, weten we allemaal hoe moeilijk het kan zijn om er zeker van te zijn dat u de optimale hoeveelheden krijgt. Een voedingssupplement dat kan helpen bij het verhogen van onze inname kan heel goed worden gewaardeerd door individuen overal ter wereld.

Skinny Fibre Extreme

De capsules zijn perfect gemaakt om u te helpen uw gewichtsbeheer en trainingsprocessen te stimuleren. Ze bevatten een combinatie van negen vitale extracten die samen in harmonie werken. Twee hiervan omvatten wetenschappelijk innovatieve L-acetyl-L-carnitine en chroompicolinaat, de eerste is toegevoegd om het lichaam te stimuleren tegen vermoeidheid en het ouder worden. Chroompicolinaat, twee verbindingen die samen gebonden zijn om de biologische beschikbaarheid van het mineraal Chromium te verbeteren, waarvan gezegd wordt dat het bijdragende eigenschappen heeft met betrekking tot de bloedsuikerspiegel. Over het algemeen streeft de hele formule ernaar u te helpen vooruit te komen en een beter lichamelijk gevoel te ervaren.

Gewicht

Gewicht
Glucomannaan is een krachtige vezelachtige stof, gebruikt voor zijn oplosbare eigenschappen over de hele wereld. Bedoeld om het gevoel van verzadiging en volheid in ons lichaam te vergroten, kan het helpen met zowel de spijsvertering als de regelmaat. Een zeer belangrijk ingrediënt, significant onderzoek is het afstemmen op het gebruik ervan voor gewichtsbeheersing. Bovendien wordt Caraluma Fibriata, een oud, traditioneel Indiaas geheim, gebruikt voor het evenwicht tussen eetlust, honger en onbedwingbare trek.

Energie

Energie
De toevoeging van koffie is bedoeld om het energieniveau te verhogen en het lichaam te stimuleren, belangrijke factoren voor diegenen die een dieet willen volgen en hun lichaamsbeweging willen verhogen en willen genieten van een actievere levensstijl. Het is toegeschreven aan thermogene eigenschappen. Groene thee Catechines werken niet alleen in perfecte synergie met koffie, in termen van versterkende energie en thermogenisme, maar ze zijn ook in verband gebracht door onderzoek met vetoxidatie. Klik hier voor meer informatie.

Bescherming

Bescherming
Twee exoten fruit zijn toegevoegd vanwege hun goed beschouwd gunstige eigenschappen. Acai Bessen zijn niet alleen rijk aan vezels, maar zijn rijk aan micronutriënten zoals vitamine A-C en E, en anthocyanines, waarvan gedacht wordt dat ze essentieel zijn voor de bescherming van het hele beschermingslichaam. Papaya fruit, ook bekend als de "fruit van de engelen" vanwege zijn geweldige smaak, is een tropisch fruit rijk aan vitamines en A-vezel. Het is ook een geweldige bron van carotenoïden waarvan bekend is dat ze de afweer van het lichaam tegen stressoren versterken.

Volledige Lijst met Ingrediënten

Glucomannaan, Acai 4: 1-extract, watervrije cafeïne, Sab Digezyme-melange, groene thee-extract 40% polyfenolen, L-acetyl L-carnitine, Slimaluma (Caraluma fibriata) 25% extract, papajafruit, chroompicolinaat.

Capsule Omhulsel: Gelatine.

Aanwijzingen

De Skinny Fibre Extreme-capsules zijn perfect gebalanceerd om u elke dag een bevredigende, plezierige aanvulling te geven op uw oefening, gewichtsbeheersing of over het algemeen een gezonde levensstijl. Neem elke dag 1-2 capsules met een vol glas water of een andere drank 30-60 minuten voor het ontbijt en de lunch. Het wordt aangeraden om tussen de 1 en 2 liter water per dag te drinken. Het wordt aanbevolen dat u de capsules elke dag consumeert op een doorgaans continue basis, met een investering in langdurig gebruik.

Advies

Dit product streeft naar een bevredigende en veilige toevoeging aan uw dagelijkse routine. Er zijn echter een paar dingen die u moet overwegen voordat u ze voor de eerste keer gebruikt. Controleer alle ingrediënten zorgvuldig, voor het geval ze iets bevatten waarvoor u persoonlijk allergisch bent. Ze zijn niet bedoeld voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Houd er rekening mee dat twee capsules 75 mg cafeïne bevatten, ongeveer gelijk aan 100 ml sterke koffie. Als u een cafeïne-intolerantie heeft, vermijd dit dan.