*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Skinny Fiber Extreme

120 Capsules | Afslanksupplement
€29.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Extreme Skinny Fiber is een van de meest populaire producten voor een sneller gewichtsverlies. Het is een natuurlijk afslankmiddel dankzij het Aziatische ingrediënt Glucomannan. Het is een succesvol product geworden omdat het gemaakt wordt op basis van gezonde natuurlijke ingrediënten die inwerken op het lichaam waardoor het veilig in gebruik is. Extreme Skinny Fiber kan het gevoel van honger remmen en gewichtsverlies bevorderen.

 • Kan spijsvertering activeren
 • Kan werken tegen snackzin
 • Bevat açai bessen voor meer energie
 • Bevat glucomannan voor gewichtsverlies*
 • Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

De Skinny Fiber Extreme afslankpillen bestaat uit pure en natuurlijke ingrediënten die worden gewonnen uit planten, waardoor het een natuurlijk en effectief supplement is dat gezonde levensstijl kan bevorderen. Bestel deze natuurlijke formule met UPS op een werkdag en dan wordt het de volgende werkdag geleverd. Meer informatie over onze leveringsopties is terug te vinden onder leveringen.*

Lees verder
Type: Capsule
Hoeveelheid: 120
Aanbevolen Hoeveelheid: 2 capsules per dag

WAT IS SKINNY FIBRE EXTREME

De krachtige formule van de Skinny Fibre Extreme vetverbranders verhoogt je energieniveau dankzij de meer effectieve vetverbranding die het teweeg brengt. Ook helpen de Skinny Fibre Extreme afslankpillen tegen het ongewenste verlangen naar voeding, waardoor het makkelijker wordt om je aan een gezond dieet te houden, en minder te snacken.

Wanneer je aan een afslankregime begint met de Skinny Fibre Extreme afslankpillen, is het zeer belangrijk om dit te combineren met een goede voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Ook helpt het de calorie-inname te minderen, omdat het een krachtige eetlustremmer is.

HOE WERKEN DE SKINNY FIBRE EXTREME AFSLANKPILLEN?

De natuurlijke ingrediënten in de Skinny Fibre Extreme vetverbranders dragen op vele verschillende manieren bij aan een sneller gewichtsverlies:

Caralluma - de caralluma is een plant uit de cactus familie die van oudsher wordt gebruikt in China om op natuurlijke wijze de eetlust te remmen en de dorst te lessen. De caralluma staat er om bekend de eetlust te onderdrukken, de calorie-inname te verminderen, en de vetopname te remmen.

Glucomannan - Glucomannan is een 100% natuurlijk, oplosbaar voedingsvezel dat is afgeleid van de wortel van de konjac plant. Het zwelt op de in de darm en maag, waardoor je langer een gevoel van volheid en verzadigdheid krijgt. Daarnaast bevordert glucomannan ook de spijsvertering, waardoor voeding gemakkelijk door het lichaam kan bewegen. Het is dan ook een belangrijk bestandsdeel voor de Skinny Fibre Extreme afslankpillen.

Cafeïne - Cafeïne is van nature aanwezig in koffiebonen, thee bladeren, en chocolade. Het wordt voornamelijk geteeld in Zuid-Amerika en Afrika, en wordt veel gebruikt in vele soorten afslanksupplementen. Cafeïne staat er om bekend de stofwisseling te verhogen.

Açai bessen - Acai bessen bevatten een schat aan voordelen voor de gezondheid, en er wordt gedacht dat ze rijk zijn aan antioxidanten en vitamines, en dat zij bijdragen aan een gezonde spijsvertering.

Cha De Bugre - De Cha De Bugre is een boom die groeit in Brazilië en andere tropische bossen in Zuid-Amerika. Het is een krachtige eetlustremmer. Cha de Bugre bevat cafeïne en kalium, die gezamenlijk ervoor zorgen dat je meer gewicht verliest.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Wij raden het aan om twee Skinny Fiber Extreme afslankpillen tweemaal per dag in te nemen voor een maaltijd.

SKINNY FIBRE EXTREME VETVERBRANDERS BESTELLEN

Het bestellen van Skinny Fibre Extreme afslankpillen bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.

Wetenschappelijke stukken over Glucomannan Konjac

Europese Commissie EFSA heeft aangetoond dat Glucomannan Konjac gewichtsverlies kan stimuleren, bijdragen aan een normaal cholesterol en het behouden van een normaal glucose gehalte in het bloed.