maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Spirulina Super Pakket

Pure Superfood Poeder & Tabletten

Overzicht

Spirulina is een superfood dat de naam waardig is - het is zo krachtig dat zowel de NASA als de VN het gebruik ervan hebben goedgekeurd. Nu kun je ervan genieten in het comfort van je eigen huis! In het Spirulina Super Pakket zijn zowel poeder- als tabletvormen perfect geschikt voor dagelijks gebruik zodat je kunt genieten van het rijke complex van versterkende vitaminen en mineralen van deze algen tot een eiwitgehalte van 70% en alle essentiële aminozuren. Deze dubbele producten kunnen je worden aangeboden met het doel je te helpen nog meer lichamelijk actief te worden. Dit zou de perfecte manier kunnen zijn om jouw lichaam dagelijks van energie te voorzien.

 • Twee pure, organische vormen van Spiruline
 • Tot 70% premium veganistisch eiwit
 • Bevat alle essentiële aminozuren
 • Gelaagd multivitaminen- & mineralencomplex
 • Handig, vooraf afgewogen tabletten
 • Zeer recept-aanpasbaar poeder

Je kunt genieten van alle ongelooflijke voordelen van verbazingwekkende Spirulina Algen die je in twee vormen perfect kunt aanpassen aan jouw levensstijl en routine. Met de Bio Spirulina Algae Tabletten kun je de vruchten gemakkelijk en snel oogsten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over metingen of vermenging; met Super Spirulina Poeder kun je het vakkundig mengen in je dagelijkse dieet om je favoriete eten of drinken te maken. Met het Spirulina Super Pakket hoef je niet te beslissen welke de beste manier voor jou is - je kunt het zelf ontdekken!

De kracht van Spirulina

In een kwestie van jaren is Spirulina uitgegroeid van een ingrediënt van de oude Azteken tot een door de VN goedgekeurd, door de NASA goedgekeurd, eiwitrijk voedingsmiddel. NASA, de National Aeronautics and Space Administration, deed onderzoek en beweert nu dat 1 kg Spirulina de voedingswaarde van 1000 kg aan andere groenten en fruit heeft. Dit maakt het een ideale superfood, zowel voor astronauten als voor degenen onder ons die graag op aarde blijven! Bovendien groeit het (in zijn natuurlijke snelheid!) in achtergestelde delen van Afrika uit als een manier om aan de voedingsbehoeften te voldoen. De Verenigde Naties werken vaak samen met humanitaire groepen om de voordelen ervan aan ondervoede kinderen te bieden en hebben gepleit voor het mogelijke gebruik ervan bij het helpen van honger in de wereld. Met hoeveelheden eiwitten die gezien moeten worden om te geloven en twee prestigieuze etablissementen die het goedkeuren, is het moeilijk om een ??significant Superfood te vinden.

Geweldige algen

 • Prestaties
 • Bloed
 • Cholesterol
 • Fitheid
 • Hart
 • Spieren
 • Brein
 • Haar

Uit meer onderzoek is gebleken dat het dagelijks opnemen van Spirulina in je dieet kan helpen je lichaam te versterken, te stimuleren en te revitaliseren met zijn ongelooflijk krachtige assortiment voedingsstoffen die in harmonie werken om jouw lichaam op tal van manieren te stimuleren. Deskundig onderzoek heeft Spirulina in verband gebracht met verbeterde trainingsprestaties waaronder langer duren tot vermoeidheid en het verbinden met bemoedigende spierveerkracht. Het is gesuggereerd als een positief effect op het cholesterolniveau, naast het reguleren van de bloedglucose en het helpen met de bloeddruk. Het is zelfs door onderzoekers bevonden de hersenfunctie en het geheugen te stimuleren! Met Spirulina Tabletten kun je een superfood nemen dat door deskundigen als ongelooflijk voedzaam wordt beschouwd, maar dat ook een opmerkelijke invloed heeft op de reactie van je lichaam op lichaamsbeweging.

Een sterke superfood

Spectaculaire hoeveelheden eiwit die in Spirulina worden gevonden, droegen definitief bij aan de groeiende bekendheid. Met een eiwitgehalte tot 70% is Spirulina echt een geweldige bron, vooral wanneer je je herinnert dat het 100% biologisch en volledig veganistisch vriendelijk is! Zelfs als je het afzet tegen andere veganistische eiwitten, verslaat het gemakkelijk alles. Droge geroosterde soja is bijvoorbeeld 43% eiwit, met 26% pinda's en 24% linzen, samengesteld uit deze essentiële fysica. Het is een complete bron van alle aminozuren die je lichaam nodig heeft zodat eiwit op de juiste manier kan worden gesynthetiseerd. Ze geven je het gevoel van grotere kracht, ondersteund en onderhoud van binnenuit, werken al deze verbindingen in perfecte harmonie!

Verborgen eigenschappen van Spirulina

Je vindt opmerkelijke hoeveelheden vitale stoffen in Spirulina die energie en vitaliteit rechtstreeks in je systeem zullen doordringen. Vitaminen A, B, C, D, E, F en K helpen het lichaam op verschillende manieren zodat je over het hele fysieke spectrum beloningen kunt oogsten! Van tandvlees en gezichtsvermogen tot energierend metabolisme, bloed, zenuwstelsel en botten; er zijn te veel voordelen te noemen. In termen van mineralen, is er ijzer, bedoeld om bij te dragen aan gezonde bloedcellen en het immuunsysteem; Magnesium, voor eiwitsynthese en psychologische functie; en, voor botten en spieren, veel Calcium. Chlorofyl, verantwoordelijk voor het energie-sourcing proces van planten, kan helpen om het lichaam te ontgiften. Het hele lichaam kan zich sterker en versterkt voelen dankzij de hulp van Spirulina!

Een droom combinatie

Het is van nature te vinden in de tropische hitte van Midden-Amerika, maar zowel het Spirulina poeder en de tabletten in het Super Pakket worden geproduceerd met aandachtige, gewetensvolle verzorging. Nadat het is geoogst, wordt het gedroogd en geplet, vervolgens in tabletten geperst of in een folieverpakking verpakt. Hoewel je geen overdosis kunt nemen van Spirulina, kan het lichaam slechts zoveel absorberen. Daarom raden we aan om je inname te verdelen tussen tabletten en poeder, afhankelijk van je dagelijkse behoeften. We raden aan om de producten minimaal drie maanden in combinatie te gebruiken, maar ook te investeren in langdurig gebruik om er maximaal van te genieten.

Advies bij het gebruik van Spirulina Super Pakket

Omdat Bio Spirulina Algae Tabletten en Super Spirulina Poeder uit slechts één, puur ingrediënt bestaan, hebben ze geen bekende bijwerkingen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor veganistische en vegetarische levensstijlen en zijn volledig vrij van lactose en gluten. Raadpleeg je arts voordat je een supplement neemt als je zwanger bent, borstvoeding geeft of een medicijn gebruikt voordat je begint. De tabletten zijn niet bedoeld voor minderjarigen.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(3)
4 Stars
(6)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Dit combo-pakket was geweldig voor mij, ik hou van hoe hoog het eiwitgehalte is, omdat dit iets is dat ik in mijn dieet moet verbeteren.

A Annika
Geverifieerde aankoop

Dit is het perfecte combinatiepakket waarmee ik mijn energie de hele dag kan verbeteren. Ik neem dit elke ochtend met mijn ontbijt en voel me energiek tot de late avond!

L Leo
Geverifieerde aankoop

Fijne en pure smaak van spirulina!

P Paris
Geverifieerde aankoop

Ik kwam al snel in het ritueel om elke ochtend spirulina te gebruiken!

R Robin
Geverifieerde aankoop

Gewichtbeheersing zonder spirulina kan eigenlijk niet, dus snel aangeschaft

J Jasmijn
Geverifieerde aankoop

Heel blij dat ik nu genoeg vitaminen en mineralen binnen krijg

W Wouter
Geverifieerde aankoop

Spirulina is blijkbaar niet echt mijn smaak, maar wil toch graag de kuur afmaken

S Sjors
Geverifieerde aankoop

Zeer tevreden met deze combi

L Loïs
Geverifieerde aankoop

Merk goed dat ik nu overdag meer energie heb dan eerst

J Jamie
Geverifieerde aankoop

Heb hier echt een energieboost van gekregen

K Kai

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk