*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

4 belangrijke bestandsdelen voor afslankpillen

Dieetpillen zijn rijk aan talloze natuurlijke bestandsdelen die de vetverbranding stimuleren, zorgen voor een snellere stofwisseling, en de eetlust remmen. Deze bestandsdelen helpen ook bij het aanmakken van spiermassa, en zorgen ervoor dat je meer energie krijgt.

1. Geconjugeerd linolzuur

Geconjugeerd linolzuur is de benaming van een groep chemicaliën die voorkomen in vetzuren. Geconjugeerd linolzuur is een type onverzadigd vet dat onze eigen lichaam niet aankan maken, en dat we dus alleen maar kunnen binnen krijgen door middel van voeding. De belangrijkste bronnen van geconjugeerd linolzuur zijn vettige producten zoals volle melk, koeienvlees, en boter. Daarnaast bevatten veel fitness- en dieetsupplementen ook geconjugeerd linolzuur.

Nu klinkt het wellicht wat tegenstrijdig dat een 'vettig' product als geconjugeerd linolzuur zou helpen bij het verminderen van lichaamsvet. Desalniettemin werkt het echt en hebben onderzoeken aangetoond dat geconjugeerd linolzuur je fysieke kracht kan vergroten, de eetlust kan remmen, en kan bijdragen aan andere positieve eigenschappen voor het lichaam.

Een onderzoek uit 2009 toonde aan dat geconjugeerd linolzuur een zeer positief effect kan hebben op de stofwisseling, en een onderzoek uit 2007 bewees dat geconjugeerd linolzuur supplementen kunnen helpen tegen overgewicht, doordat het vetcellen vervangt of verwijdert. Ook is er weinig tot geen risico bij het gebruik van geconjugeerd linolzuur, en blijft bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel op een gezond niveau.

Je kan er voor kiezen om geconjugeerd linolzuur binnen te krijgen door middel van natuurlijke voedingsmiddelen, of door middel van dieetsupplementen. Echter zal het linolzuur in supplementen minder effectief zijn dan dat in natuurlijke voedingsmiddelen, en zijn zullen dan ook minder effectief zijn bij het blokkerenvan vet. Het is dan ook het beste om voedingsmiddelen te eten met een hoge concentratie aan geconjugeerd linolzuur, zoals echte botter, volle melk of yoghurt, of rood vlees.

2. Grapefruit olie

Grapefruit olie helpt op meerdere manierenbij het verliezen van overtollig gewicht, en het is dan ook een populair bestandsdeel voor vermageringspillen. Grapefruit olie stimuleert namelijk de stofwisseling, remt de eetlust, helpt tegen vreetbuien en snacken, en geeft je meer energie. De enzymen in het fruit helpen jouw lichaam met het afbreken van suiker, en de geur van grapefruit vermindert het verlangen naar snoepgoed.

Daarnaast is grapefruit olie ook een uitstekende stimulant om op de huid aan te brengen in kleine hoeveelheden, en het is dan ook vaak onderdeel van vele cellulitis producten. Je kan gebruik maken van deze positieve eigenschappen kan jij ook hebben met maar een paar druppels grapefruit olie. Je kan het innemen door middel van supplementen, of er voor kiezen om olie toe te voegen aan je dagelijkse maaltijd.

3. Groene thee

Het consumeren van een veilige hoeveelheid cafeïne kan je helpen bij het krijgen van meer energie, kan brandend maagzuur verminderen, en de stofwisseling versnellen. Een of twee kopjes thee per dag kunnen al helpen bij het verbeteren van de fysieke prestaties, het concentratievermogen, en de stofwisseling.

De beste manier om alle voordelen van groene thee te benutten, is door middel van het consumeren van matcha groene thee, een geconcentreerde vorm van thee poeder uit Japan. Dit type groene thee heeft vele kwaliteiten als het gaat om het verbranden van overtollig vet. Het zijn de catechinen die in matcha groene thee zitten die het zo effectief maken bij het stimuleren van de stofwisseling. Catechinen zijn namelijk antioxidanten die helpen bij het verliezen van lichaamsgewicht en het herstel na een workout stimuleren.

Het drinken van een kop groene thee voor een workout kan je een veilige en effectieve energieboost geven, en zal de vetverbranding gedurende de workout stimuleren. Andere typen kruidenthee, zoals rooibos en yerba mate, kunnen soortgelijke effecten hebben.

4. Probiotische voedingsmiddelen

Probiotica zijn 'goede bacteriën' die vaak te vinden zijn in gefermenteerde voeding, en daarnaast ook in dieet supplementen. Deze bacteriën verblijven in het spijsverteringskanaal en hebben vele verschillende functies. Onderzoek heeft aangetoond dat probiotica vele positieve effecten op het immuunsysteem, de spijsvertering, de hormoonhuishouding, en het zenuwstelsel. Onderzoek heeft ook aangetoond dat mensen met overgewicht andere microben in hun darmen hebben dan mensen die dat niet hebben. Probiotica kan dan ook helpen bij het reguleren van de eetlust en het verminderen van de opname van vetten.

Dit zijn allemaal natuurlijke bestandsdelen die te vinden zijn in dieet supplementen. Dankzij deze afslankproducten kunnen zij jou helpen bij het verliezen van overtollig gewicht