4 belangrijke bestandsdelen voor afslankpillen

Dieetpillen zijn rijk aan talloze natuurlijke bestandsdelen die de vetverbranding stimuleren, zorgen voor een snellere stofwisseling en de eetlust remmen. Deze bestandsdelen helpen ook bij het aanmaken van spiermassa en het geven van meer energie.

1. Geconjugeerd linolzuur

Geconjugeerd linolzuur is de benaming van een groep chemicaliën die voorkomen in vetzuren. Geconjugeerd linolzuur is een type onverzadigd vet dat ons eigen lichaam niet aankan maken en we dus alleen maar kunnen binnen krijgen door middel van voeding. De belangrijkste bronnen van geconjugeerd linolzuur zijn vettige producten, zoals volle melk, koeienvlees en boter. Daarnaast bevatten veel fitness- en dieetsupplementen geconjugeerd linolzuur.

Nu klinkt het wellicht wat tegenstrijdig dat een 'vettig' product als geconjugeerd linolzuur zou helpen bij het verminderen van lichaamsvet. Desalniettemin werkt het echt en hebben onderzoeken aangetoond dat geconjugeerd linolzuur jouw fysieke kracht kan vergroten, de eetlust kan remmen en kan bijdragen aan andere positieve eigenschappen voor jouw lichaam.

Een onderzoek uit 2009 toonde aan dat geconjugeerd linolzuur een zeer positief effect kan hebben op de stofwisseling en een onderzoek uit 2007 bewees dat geconjugeerd linolzuur supplementen kunnen helpen tegen overgewicht, doordat het vetcellen vervangt of verwijdert. Ook is er weinig tot geen risico bij het gebruik van geconjugeerd linolzuur en blijft bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel op een gezond niveau.

Je kan er voor kiezen om geconjugeerd linolzuur binnen te krijgen door middel van natuurlijke voedingsmiddelen of door middel van dieetsupplementen. Het linolzuur zal echter in supplementen minder effectief zijn dan dat in natuurlijke voedingsmiddelen en zullen dan ook minder effectief zijn bij het blokkeren van vet. Het is het beste om voedingsmiddelen te eten met een hoge concentratie aan geconjugeerd linolzuur, zoals echte boter, volle melk/yoghurt of rood vlees.

2. Grapefruit olie

Grapefruit olie helpt op meerdere manieren bij het verliezen van overtollig gewicht en het is een populair bestandsdeel voor vermageringspillen. Grapefruit olie stimuleert namelijk de stofwisseling, remt de eetlust, helpt tegen vreetbuien en snacken en geeft meer energie. De enzymen in het fruit helpen jouw lichaam met het afbreken van suiker en de geur vermindert het verlangen naar snoepgoed.

Daarnaast is grapefruit olie ook een uitstekende stimulant om op de huid aan te brengen in kleine hoeveelheden en het is ook vaak onderdeel van vele cellulitis producten. Je kan gebruik maken van deze positieve eigenschappen door middel van een paar druppels grapefruit olie. Je kan het innemen door middel van supplementen of er voor kiezen om olie toe te voegen aan je dagelijkse maaltijd.

3. Groene thee

Het consumeren van een veilige hoeveelheid cafeïne kan jou helpen bij het krijgen van meer energie, het verminderen van brandend maagzuur en het versnellen van de stofwisseling. Een of twee kopjes thee per dag kunnen al helpen bij het verbeteren van de fysieke prestaties, het concentratievermogen en de stofwisseling.

De beste manier om alle voordelen van groene thee te benutten, is door middel van het consumeren van matcha groene thee, een geconcentreerde vorm van thee poeder uit Japan. Dit type groene thee heeft vele kwaliteiten als het gaat om het verbranden van overtollig vet. Het zijn de catechinen die in matcha groene thee zitten die het zo effectief maken bij het stimuleren van de stofwisseling. Catechinen zijn namelijk antioxidanten die helpen bij het verliezen van lichaamsgewicht en het herstel na een workout stimuleren.

Het drinken van een kop groene thee voor een workout kan je een veilige en effectieve energieboost geven en zal de vetverbranding gedurende de workout stimuleren. Andere typen kruidenthee, zoals rooibos en yerba mate, kunnen soortgelijke effecten hebben.

4. Probiotische voedingsmiddelen

Probiotica zijn 'goede bacteriën' die vaak te vinden zijn in gefermenteerde voeding en in dieetsupplementen. Deze bacteriën verblijven in het spijsverteringskanaal en hebben vele verschillende functies. Onderzoek heeft aangetoond dat probiotica vele positieve effecten op het immuunsysteem, de spijsvertering, de hormoonhuishouding en het zenuwstelsel. Daarbij kunnen mensen met overgewicht andere microben in hun darmen hebben dan mensen zonder overgewicht. Probiotica kan helpen bij het reguleren van de eetlust en het verminderen van de opname van vetten.

Dit zijn allemaal natuurlijke bestandsdelen die te vinden zijn in dieetsupplementen. Deze afslankproducten kunnen jou helpen bij het verliezen van overtollig gewicht

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met