2 Jaar Garantie

Sport Vibratie Apparaat

Apparaat | Fitnessapparaat voor thuis

Overzicht

Ervaar een volledige lichaamstraining in slechts 15 minuten vanuit het comfort van je eigen huis met de WeightWorld trilplaat. Deze geavanceerde trilplaat bouwt tegelijkertijd je been-, arm- en kernspieren op om je lichaam te versterken, je stabiliteit te verbeteren en je overtollige vet te verbranden. Deze fitness trilplaat bevat een ingebouwde Bluetooth-audiofunctie, 2 weerstandsbanden, een afstandsbediening en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

 • Voor spieropbouw en gewichtsbeheersing
 • Inclusief Bluetooth luidsprekers en afstandsbediening
 • Wordt geleverd met 2 weerstandsbanden
 • 2 jaar garantie
 • CE gecertificeerd

Wat is de WeightWorld fitness trilplaat?

De WeightWorld trilplaat stimuleert je spieren met een oscillerende vibratieplaat, waardoor je eenvoudig vanuit huis kunt trainen of oefeningen uitdagender kunt maken. Deze krachtige plaat maakt gebruik van je lichaamstrillingen om de spieren te stimuleren en vetverbranding te bevorderen. Een trilplaat is geschikt voor elk niveau sporter en is ideaal tijdens het sporten zoals bij squats of push-ups, maar kan ook gebruikt worden voor mensen die op zoek zijn naar een training vanuit een stilstaande positie. Een sessie neemt slechts 15 minuten in beslag.

Dit toestel beschikt over ingebouwde Bluetooth speakers zodat je tijdens je sessie kunt genieten van je eigen muziek. Een afstandsbediening en twee kwalitatieve weerstandsbanden worden standaard meegeleverd.

Voorgestelde posities

Full-body

Ga op het bord staan met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Dit zorgt ervoor dat de trillingen door je hele lichaam gaan om je spierspanning en kracht te ondersteunen.

Squats

Ga op het bord staan met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en hurk door je knieën naar 90 graden en probeer dit vast te houden. Dit is geweldig voor je benen en je stabilisatoren.

Opdrukken

Positioneer je handen in lijn met je schouders en druk jezelf op. Als je de spieren meer wilt trainen, buig dan je ellebogen tot 90 graden (plank) en houd deze positie vast.

Onderbenen

Leg je onderbenen zoals afgebeeld op de plaat met je handen achter je op de grond. Voor een zwaardere variatie, til je je billen van de grond en druk je op je kuiten.

Taille buiging

Plaats je benen wijd uit elkaar, buig in de taille en leg je handen op de plaat. Buig je ellebogen voor een zwaardere variant.

Enkele voet

Zet één voet op het voetkussen en de andere op de grond. Voor een zwaardere oefening, leun naar voren en plaats meer van je lichaamsgewicht op de plaat.

Zitten 1

Zit met je billen op de machine. Ga comfortabel zitten en houd je rug recht.

Zitten 2

Laat je benen rusten op het apparaat terwijl je op een stoel zit. Dit is een geweldige manier om te ontspannen en kan de bloedcirculatie van je benen bevorderen.

Advies

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor volledig advies voordat je het apparaat gebruikt. Plaats de machine altijd op een vlakke ondergrond en houdt het apparaat uit de buurt van huisdieren en kinderen. We raden je aan deze plaat niet te gebruiken als je onlangs een operatie heeft ondergaan, een ernstige verwonding aan een spier of bot heeft opgelopen of zwanger bent. Raadpleeg een arts voor gebruik als je medische aandoeningen hebt.

Technische specificaties

 • Nominaal voltage: 220V-240V / 50-60Hz
 • Nominaal vermogen: 200W
 • Nominale frequentie: 50/60 Hz
 • Aanbevolen gebruiksduur: 15 minuten
 • Maximale toelaatbaar gewicht: 120 kg
 • Afmetingen: 56 x 34 x 13,5 cm
 • Batterij voor de afstandsbediening: 2 x AAA

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(7)
4 Stars
(6)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

82.67% Gebaseerd op 14 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super tevreden van mijn aankoop! En goede service en levering! Ook echt wel kwaliteit!

N Nadia
Geverifieerde aankoop

Zoals ik al aangaf is de beschrijving over de werking van het apparaat erg summier en als je geen Engels spreekt dan heb je een probleem.

M Marion B
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik de plaat elke dag. Het past makkelijk in mijn huis en in mijn schema.

W Will
Geverifieerde aankoop

Ik ben zeer tevreden! Mijn oefeningen zijn nu veel intensiever en krachtiger.

V Vito
Geverifieerde aankoop

Makkelijk te gebruiken. Door deze plaat zijn mijn trainingen echt effectief geworden.

P Philipe
Geverifieerde aankoop

Goede hulp bij het afvallen! Ik zou het iedereen aanbevelen die graag sport.

A Alex
Geverifieerde aankoop

Voelt raar om te gebruiken maar vind het leuk dat je er gewoon op kan staan

S Sarah
Geverifieerde aankoop

Was in eerste instantie niet zo zeker over de prijs, maar het is van goede kwaliteit en wanneer je het gewend bent is het makkelijk te gebruiken.

F Finn
Geverifieerde aankoop

Makkelijk te gebruiken en zou kunnen werken (moet het eerst nog wat langer gebruiken) maar best wel duur

R Ryan
Geverifieerde aankoop

Dit is duur, maar goedkoper dan een abonnement op de fitness

Q Quinten
Geverifieerde aankoop

Ik ben best lui en heb dit gekocht om wat te helpen. Ik zit of sta er gewoon op en het is klaar! Zeker de investering waard.

P Pradip
Geverifieerde aankoop

Echt een mooi product en doet niet onder voor de trillplaat uit de sportschool

L Linda
Geverifieerde aankoop

Thuis sporten nu de sportscholen dicht zijn is het toch net niet. Dit maakt het wel een stuk zwaarder en maakt je echt bek af.

J J
Geverifieerde aankoop

Goed apparaat, ik mis een beetje bass in de speakers maar uiteindelijk draait het om het trillen zelf. Hij voelt heel kwalitatief en de trillingen zijn sterk maar precies wat je verwacht. Hij blijft ook netjes op zijn plek staan en 'trilt' niet weg.

M Marnix

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk