2 Jaar Garantie

Sport Vibratie Apparaat

Apparaat | Oscillerende Trainingsplaat

Overzicht

Ervaar een volledige lichaamstraining in slechts 15 minuten vanuit het comfort van je eigen huis met de trainingsvibratiemachine. De geavanceerde trilplaat voor training bouwt tegelijkertijd je benen, armen en kernspieren op om de spieren te versterken, je stabiliteit te verbeteren en je overtollige vet te verbranden.. Dit geeft je een training die je kunt voelen tijdens het bewegen of tijdens het staan. Met de ingebouwde Bluetooth-audiofunctie, 5 weerstandsbanden, een handige afstandsbediening en 2 jaar garantie is dit product vandaag nog het proberen waard!

 • Voor spieropbouw en gewichtsbeheersing
 • Afstandsbediening
 • Ingebouwde Bluetooth-luidsprekers
 • Inclusief weerstandsbanden
 • Exclusief 2 jaar garantie
 • CE gecertificeerd

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wat is de WeightWorld Trainingsvibratiemachine?

De WeightWorld Trainingsvibratiemachine is een draaiende trainingsplaat ontworpen voor jou om te gebruiken vanuit het comfort van je eigen huis. Deze krachtige plaat maakt gebruik van je lichaamstrillingen om de spieren te stimuleren en is vooral nuttig voor je buikspieren, benen, billen, heupen, rug en nek. Als gevolg van al deze stimulatie kun je gemakkelijk meerdere voordelen ervaren, waaronder: verstevigende spieren, vetverbranding en ondersteuning van je lichaamsbalans. Een sessie duurt slechts 15 minuten.

Voor Wie Is Dit Apparaat?

Om het nog aantrekkelijker te maken, is de Trainingsvibratiemachine geschikt voor iedereen! Het maakt niet uit op welk niveau je zit. Het werkt geweldig tijdens het sporten, zoals bij squats of push-ups, maar het is ook ideaal als je gewoon een simpele training wilt zonder al te veel moeite te doen. Je kunt namelijk gewoon op het apparaat zitten of staan en nog steeds een opmerkelijk resultaat behalen.

Bovendien is het met zijn compacte design ideaal voor een snelle sessie en beschikt het ook over een handige afstandsbediening, zodat je makkelijk de instellingen naar keuze kunt selecteren. Bovendien beschikt het toestel over unieke ingebouwde luidsprekers die je gemakkelijk via Bluetooth kunt verbinden, zodat je tijdens het sporten geniet van je eigen jams!

Het wordt ook geleverd met een set van 5 weerstandsbanden in verschillende kleuren die ieder een andere weerstand bieden! Elke band biedt een weerstandsniveau dat te gebruiken is voor meerdere sportactiviteiten, zoals gym, yoga en verschillende standaard trainingen.

De banden hebben een glad en glimmend uiterlijk en zijn gemaakt van hoogwaardig natuurlijk latexmateriaal voor superieure duurzaamheid. De weerstandsbanden worden ook geleverd met een verlengde lengte van 600 mm x 50 mm om voldoende lengte te bieden zodat jij ook je knieën, benen, heupen en rug kunt trainen.

Hoe Werkt Het?

De WeightWorld Trainingsvibratiemachine werkt om de spieren te stimuleren dankzij de oscillerende vibratieplaat. Wanneer je op het apparaat staat of zelfs zit, werken de trillingen met een hoge (maar toch veilige) frequentie om energie naar het lichaam over te dragen. Dit creëert een gelijkwaardig effect dat je ervaart wanneer je echt ‘sport’.

Daarom is het ideaal als je op zoek bent naar een eenvoudige hometrainer of als je sportsessies wilt combineren met andere bezigheden. De effecten van dit apparaat kunnen dan ook stevig worden versterkt bij het uitvoeren van andere oefeningen terwijl je op de plaat zit en is dus erg handig als je zoekt naar een hevige full-body workout.

Instructies

Voordat je het apparaat gaat gebruiken, moet je ervoor zorgen dat het op een vlakke ondergrond staat en dat je voldoende ruimte om je heen hebt (wij raden minimaal 1 meter aan). Plaats 2 x AAA-alkalinebatterijen in de afstandsbediening en bevestig de weerstandsbanden als je deze wilt gaan gebruiken. Dit doe je door ze te bevestigen met de karabijnhaaksloten en deze te verbinden met de metalen inzetstukjes die je aan de voorkant onderaan het apparaat zal tegenkomen (onder het scherm).

Zorg ervoor dat de karabijnhaakclip wordt vastgemaakt door het slot weer op zijn plaats terug te schroeven, zodat de clip tijdens je sessie niet ineens losschiet! Je kunt ook muziek afspelen via de ingebouwde luidsprekers door er verbinding mee te maken via een compatibel Bluetooth-apparaat zoals de meeste telefoons of tablets. Als alles gereed is dan wacht er nog maar één ding. Ben je er klaar voor?

 1. Steek het apparaat in een stopcontact en zet de hoofdschakelaar aan. Het LED-beeldscherm zal dan "- - -" weergeven. Dit geeft de stand-bymodus aan.
 2. Druk nu op de "Aan / Uit" -knop om het apparaat te starten. Het beeldscherm toont dan "10.0".
 3. Met de programmakeuze kun je wisselen tussen de verschillende vooraf ingestelde trainingsprogramma's, die met "P" zijn gemarkeerd. Start de training na het selecteren van het programma met de "Start" -knop. De tijd en intensiteit kunnen niet worden gewijzigd in de vooraf ingestelde trainingsprogramma's.
  Vooraf Ingestelde Trainingsprogramma’s
  Snelheid Intensiteit (Hoger Nummer = Hogere Intensiteit)
  Verandert iedere 10 seconde P1 P2 P3 P4
  S1 10 15 20 25
  S2 30 25 40 45
  S3 40 20 60 50
  S4 50 30 80 85
 4. In de trainingsmodus stel je zelf de trainingstijd en intensiteit in. Druk op één van de timerknoppen om de tijd in te stellen (maximaal 20 minuten mogelijk). Start de sessie met de knop "Start". Nu kan de intensiteit tijdens de training worden aangepast met de snelheidsknoppen "Hoog" en "Laag".
 5. Om de snelheid te verhogen, druk op de M-knop voor snelheid tot 25/50/80 en de laatste drie knoppen voor 30/60/90 in handmatige modus.
 6. Met de "Stop" knop kun je de training onderbreken.
 7. Met de "Aan / Uit" knop zet je het apparaat na de training in stand-by.
 8. Met de hoofdschakelaar zet je het apparaat helemaal uit.

Voorgestelde Posities

Full-body

Ga op het bord staan met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Dit zorgt ervoor dat de trillingen door je hele lichaam gaan om je spierspanning en kracht te ondersteunen.

Squats

Ga op het bord staan met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en hurk door je knieën naar 90 graden en probeer dit vast te houden. Dit is geweldig voor je benen en je stabilisatoren.

Opdrukken

Positioneer je handen in lijn met je schouders en druk jezelf op. Als je de spieren meer wilt trainen, buig dan je ellebogen tot 90 graden (plank) en houd deze positie vast.

Onderbenen

Leg je onderbenen zoals afgebeeld op de plaat met je handen achter je op de grond. Voor een zwaardere variatie, til je je billen van de grond en druk je op je kuiten.

Taille buiging

Plaats je benen wijd uit elkaar, buig in de taille en leg je handen op de plaat. Buig je ellebogen voor een zwaardere variant.

Enkele voet

Zet één voet op het voetkussen en de andere op de grond. Voor een zwaardere oefening, leun naar voren en plaats meer van je lichaamsgewicht op de plaat.

Zitten 1

Zit met je billen op de machine. Ga comfortabel zitten en houd je rug recht.

Zitten 2

Laat je benen rusten op het apparaat terwijl je op een stoel zit. Dit is een geweldige manier om te ontspannen en kan de bloedcirculatie van je benen bevorderen.

Advies Voor Gebruik

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor volledig advies voordat je het apparaat gebruikt. Plaats de machine altijd op een vlakke ondergrond en houdt het uit de buurt van huisdieren en kinderen. We raden je aan deze plaat niet te gebruiken als je: onlangs een operatie heeft ondergaan, een ernstige verwonding aan een spier of bot heeft opgelopen of zwanger bent. Raadpleeg een arts voor gebruik als je medische aandoeningen heeft.

Technische Specificaties

 • Nominaal voltage: 220V-240V / 50-60Hz
 • Nominaal vermogen: 200W
 • Nominale frequentie: 50/60 Hz
 • Aanbevolen Gebruiksduur: 15 minuten
 • Max. Belading: 120KGS
 • Afmetingen: 56 x 34 x 13,5 cm
 • Batterij voor de afstandsbediening: 2 x AAA
Sport Vibratie Apparaat Apparaat | Oscillerende Trainingsplaat

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(6)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.54% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super tevreden van mijn aankoop! En goede service en levering! Ook echt wel kwaliteit!

N Nadia
Geverifieerde aankoop

Zoals ik al aangaf is de beschrijving over de werking van het apparaat erg summier en als je geen Engels spreekt dan heb je een probleem.

M Marion B
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik de plaat elke dag. Het past makkelijk in mijn huis en in mijn schema.

W Will
Geverifieerde aankoop

Ik ben zeer tevreden! Mijn oefeningen zijn nu veel intensiever en krachtiger.

V Vito
Geverifieerde aankoop

Makkelijk te gebruiken. Door deze plaat zijn mijn trainingen echt effectief geworden.

P Philipe
Geverifieerde aankoop

Ik dacht dit is weer zo’n nep apparaat, maar het heeft mij toch echt geholpen. Niet te geloven hoe intensief mijn workout is.

L Linda
Geverifieerde aankoop

Goede hulp bij het afvallen! Ik zou het iedereen aanbevelen die graag sport.

A Alex
Geverifieerde aankoop

Voelt raar om te gebruiken maar vind het leuk dat je er gewoon op kan staan

S Sarah
Geverifieerde aankoop

Was in eerste instantie niet zo zeker over de prijs, maar het is van goede kwaliteit en wanneer je het gewend bent is het makkelijk te gebruiken.

F Finn
Geverifieerde aankoop

Makkelijk te gebruiken en zou kunnen werken (moet het eerst nog wat langer gebruiken) maar best wel duur

R Ryan
Geverifieerde aankoop

Dit is duur, maar goedkoper dan een abonnement op de fitness

Q Quinten
Geverifieerde aankoop

Ik ben best lui en heb dit gekocht om wat te helpen. Ik zit of sta er gewoon op en het is klaar! Zeker de investering waard.

P Pradip

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk