*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

4 tips voor het gebruik van vetverbranders

Natuurlijke vetverbranders kunnen effectief zijn voor gewichtsverlies,mits ze verantwoord gebruikt worden. Om het maximale uit vetverbranders te halen, is het verstanding om de volgende vier valkuilen te vermijden.

1. Gewichtsverlies heeft voor 80 procent met het dieet te maken

De grootste fout die vele mensen maken met betrekking tot vetverbranders, is dat ze ervan uitgaan dat je simpelweg een supplement kan nemen, en dat dit er vervolgens voor zal zorgen dat je automatisch al het overtollige gewicht verliest. Vetverbranders zijn echter geen wondermiddelen die al je problemen zullen oplossen, en echt gewichtsverlies zal pas gebeuren wanneer je een gezond en calorie-beperkend dieet hanteert. Als je aan dit dieet kan vasthouden, en er consistent mee blijft doorgaan, dan heb je al 80 procent van het werk gedaan. De resterende 20 procent komen dan dankzij lichaamsbeweging, tijd, en mogelijke supplementen.

Vetverbranders kunnen inderdaad bijdragen aan een gezonder gewicht, maar alleen als zijn gecombineerd worden met een gezond dieet. Vetverbranders kunnen namelijk op meerdere manieren de vetverbranding stimuleren: zij kunnen je meer energie geven, jouw eetlust remmen, de omzetting van vet naar energie stimuleren, je stofwisseling activeren, en ervoor zorgen dat de lichaamstemperatuur omhoog gaat. Dit kan allemaal enorm behulpzaam zijn bij gewichtsverlies, maar niet wanneer je het combineert met hamburgers, pizza, en snoepgoed.

Kijk dus eens kritisch naar je dieet en denk eens na of je huidige dieet wel aansluit bij je fitness doelen. Als je overtollig vet wilt verliezen, dan zal je aan een dieet moeten beginnen waarbij je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je gebruikt. Ook is het belangrijk dat je veel proteïnen binnen krijgt, en dat je dieet veel gezonde vetzuren en verse groenten bevat. Wanneer je van mening bent dat er niets mis is met je dieet, kan je overwegen te beginnen met dieetsupplementen.

2. Wees realistisch over je doelen

Bij het afvallen is het belangrijk om realistisch te blijven over wat je uiteindelijk zal bereiken. Er zijn mensen die vetverbranders nemen, en er vervolgens vanuitgaan dat alle overtollige kilo's als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Weliswaar kan de vetverbranding worden gestimuleerd, maar dat betekent niet dat je meerdere kilo's per week afvalt, simpelweg omdat je ervoor kiest een supplement te gebruiken.

Daarnaast is te veel gewicht verliezen per week ook zeer ongezond, en kan het ertoe leiden dat je ook spiermassa gaat verliezen. Dit kan ertoe leiden dat je een zeer ongezond figuur krijgt, in plaats van dat je er fit en sexy uitziet. Het is dan ook verstandig om je fitness- en dieetdoelen neer te schrijven, zodat je per week en per maand weet wat je kan verwachten. Door constant kleine doelen na te streven blijf je meer gemotiveerd, en zal je goede resultaten zien. Met behulp van een vetverbrander kan je dieet dan ook succesvol verlopen.

3. Meer is niet beter

Vetverbranders zijn ontworpen met een bepaalde dosering in gedachte om gezond gewichtsverlies te ondersteunen. Dit betekent echter niet dat meer supplementen automatisch leiden tot meer gewichtsverlies. De fabrikanten van supplementen geven dan ook aan hoeveel je per dag moet nemen.

Het is altijd verstandig om te beginnen met de laagste dosering en dit de eerste weken zo te houden. Vervolgens kan je besluiten om mogelijk de dosering te verhogen. Als een vetverbranders slechts een vaste dosering heeft, dan moet je je daar aan houden.

4. Voorkom een overdosis cafeïne

Als het je niet lukt om de dag te beginnen zonder een kop koffie, en je drinkt 3 tot 4 kopjes per dag, dan moet je zeer uitkijken met het gebruiken van vetverbranders. De meeste vetverbranders bevatten namelijk cafeïne. Deze vetverbrandes zullen je nog meer extra energie geven, maar het combineren van koffie met vetverbranders kan er voor zorgen dat je snel uitgebrand bent. Dit kan leiden tot vermoeidheid, en er mee worstelen te herstellen na een workout.

Je denkt dus wellicht dat het combineren van koffie en vetverbranders tot snellere resultaten zal leiden, maar het tegenovergestelde is waar. In plaats daarvan zal je je lichaam overstimuleren, waardoor de positieve effecten van de vetverbrander verloren gaan.

Met deze vier tips kan ook jij het maximale uit je vetverbranders halen. Vetverbranders zijn namelijk nuttige producten die jouw lichaam het extra zetje kunnen geven om maximaal gewicht te verliezen en om van overtollig lichaamsvet af te komen. Vetverbranders zijn echter geen wondermiddelen, en voor debeste resultaten dienen ze gecombineerd te worden met regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet.