5 drankjes die helpen bij detoxing

Met oktober als officiële detox maand van 2018 willen wij ervoor zorgen dat we je op elke manier laten behandelen dat je je lichaam van die vervelende gifstoffen kunt bevrijden. Eet goed, zorg dat je actief blijft en vul je voeding aan met de juiste ingrediënten. Al deze factoren spelen ze een grote rol bij het bereiken van een heel nieuw niveau van helder en gereinigd voelen als we dieper in de herfstperiode duiken, maar hoe zit het met drankjes? Veel water drinken is een goede manier om de chemicaliën uit je lichaam te krijgen, maar er zijn ook enkele secundaire dranken die je vermogen om te ontgiften via routine te verbeteren.

Hier is onze lijst van 5 ontgiftende herfst dranken:

1. Glühwein

Mulled Wine

Een kijkje in iets dat over de hele wereld wordt gedronken, Glühwein heeft alles te maken met het nemen van iets groots en dan het nog beter maken voor een koude dag. Zoals je misschien al geraden hebt, is Glühwein afkomstig van rode wijn. Wat betekent dat je kunt verwachten alle natuurlijke voordelen van Resveratrol te ontdekken, het actieve middel in rode wijn dat is gekoppeld aan het ondersteunen van de natuurlijke afweer van je lichaam. Glühwein wordt ook meestal gemaakt met kaneel, dat beschikt over zijn beroemde thermogene opwarmingseigenschappen voor het stimuleren van het metabolisme om ongewenste chemicaliën door te geven. Als extra bonus wordt Glühwein warm geserveerd en is precies wat je nodig hebt op een ijzige herfstavond.

2. Groene thee

Green Tea

Dit drankje is meer een hele jaar door drankje, maar groene thee is vooral leuk om te drinken in de herfst en de winter als de temperatuur dramatisch begint te dalen. Groene thee is anders dan zijn klassieke neef, omdat het puur en natuurlijk is en je dit bij elke slok kunt proeven. Groene thee is zowel reinigend als verkwikkend. Elk brouwsel barst van de thee catechines, die geweldig zijn om het gewichtsbeheer aan te vullen en ook om je lichaam te ontdoen van ongewenste chemicaliën.

3. Pompoen-gekruide Latte

Pumpkin Spiced Latte

Iets dat alle fans van Starbucks enthousiast maakt rond deze tijd van het jaar, is de terugkeer van pompoen-gekruide goederen naar de winkels, in het bijzonder de beroemde pompoen-gekruide Latte. Deze aromatische herfst drank doodt effectief twee vogels in één klap als het gaat om ontgifting, door je van binnen en van buiten te richten. De koffie alleen zorgt voor een snelle boost van cafeïne die kan werken om het metabolisme te stimuleren en daarmee de snelheid waarmee je chemicaliën uit je lichaam kunt halen. Ondertussen geeft de toevoeging van pompoen je een gezonde portie vitamine A om de huid te ontgiften.

4. Hete chocolade

Hot Chocolate

Oh nee chocolade, we horen het je afvragen: Hoort dat niet vol suiker te zitten waardoor je dik wordt? Dat hangt echter af voor welke chocolade je gaat. Een warme chocolademelk met pure chocolade geeft je weinig tot geen suiker en een stevige portie van de natuurlijke voordelen van de beroemde cacaoboon. Pure chocolade is rijk aan ijzer, kalium, magnesium en tal van andere micronutriënten die kunnen helpen bij het vervaardigen van een intern stelsel van systemen die klaargemaakt zijn om de toxiciteit te verwijderen.

5. Heet water

Varmt Vann

Dat is toch gewoon voor baden? Eigenlijk niet, want er is een methode om deze schijnbare waanzin te creëren. Drinkwater met een temperatuur die heet maar niet heet genoeg is om de binnenkant van jouw mond te berispen, kan vele voordelen hebben. Ten eerste kan de warmte jou helpen om jouw neusholtes te verwijderen. Verder kan het hete water, zodra het jouw spijsverteringskanaal bereikt, de spijsvertering smering geven, terwijl de hitte kan helpen om meer lastige voedingsmiddelen af te breken..

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met