5 manieren om stress te verminderen

De herfst staat voor de deur! De temperatuur begint te dalen, de BBQ wordt weer bedekt en het wordt eerder op de dag donkerder. De herfst kan ook een ongelooflijk hectische en soms stressvolle tijd van het jaar zijn. Daarom proberen we bij WeightWorld dingen op zijn kop te zetten, de stier bij de horens te nemen en beginnen met het maken van de officiële maand voor ontgiften. Een ontgooide oktober kan precies zijn wat je nodig hebt om je te helpen op te tillen, terwijl de bladeren van de bomen vallen en je in de beste positie brengt om de winter door te rijden met je welzijn op zijn best.

Hier zijn 5 manieren waarop we denken dat je dit najaar je lichaam kunt ontgiften:

1. Ontdek herfst ingrediënten

Autumnal Ingredients

Hoewel de herfst typisch geassocieerd wordt met groenten en fruit die buiten het seizoen voorbijgaan, zijn er ook een schat aan ingrediënten die in de herfst rijp voor het nemen worden. Het feit dat ze in het seizoen zijn, betekent ook dat ze winkeltherapie voor je stress kunnen bieden, omdat ze in het seizoen goedkoper zijn om te kopen. Dit deel zal duidelijker worden behandeld in ons artikel '5 ingrediënten voor een seizoensgebonden detox deze herfst'.

2. Begin met sporten

Pick Up A Sport

De herfst is een absoluut perfecte tijd om een sport te beginnen! Oefening is een van de beste natuurlijke manieren om het lichaam van toxiciteit te zuiveren, terwijl je aan het werken bent en zelfs aan het afvallen bent. In de herfstmaanden beginnen de meeste teamsporten hun seizoen, wat inhoudt dat je fris kunt meedoen en jezelf een tijdverdrijf kunt geven dat je kan helpen actief en gezond te blijven, stress te verlichten en vriendschappen op te bouwen.

3. Ontdek je dranken

Explore Your Beverages

Als het seizoen verandert, veranderen de perfecte complimenten voor het weer ook. De herfstkou lijkt misschien eerst ongewenst, maar nadat deze is ingetrokken, kun je uitkijken naar 's avonds in bed of op de bank verscholen, allemaal met behulp van een warme drank zoals kruidenthee of magere koffie, die kan helpen om je gerevitaliseerd en verjongd te houden. Voor een warmte die je van binnen en van buiten kunt voelen.

4. Neem een weekendje weg

Take A Weekend Break

In de zomervakantie en de kerstvakantie een ruige 10 weken weg, geeft het begin van de herfst niet echt de gelegenheid voor vele lange vakanties. Maar zonder de zon om je naar een strand te brengen, is de herfst een geweldige tijd om een weekendje weg te gaan. Bekijk een nieuwe stad, dompel jezelf onder in nieuwe cultuur en geschiedenis en keer terug als een nieuwe persoon.

5. Start met suppletie

Start Supplementation

Als we aan resoluties denken, voelen we ons vaak aangetrokken tot het nieuwe jaar. Maar wie zal zeggen dat je er nu geen kunt hebben? Onze resolutie bij WeightWorld is om van oktober de maand detox te maken en jij kunt dat ook! En het is logisch! In de herfst gaan de kinderen terug naar school, gaan de klokken terug en krijgen werkplekken veel zittende werknemers. Het is de ideale tijd voor jou om een supplementplan uit te werken dat bij jou past en dat jou kan helpen jouw lichaam te ontstressen en te ontgiften.

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met