6 selfcare cadeau ideeën voor de kerst

Ben jij dit jaar op zoek naar cadeaus waar je echt iets aan hebt? 2020 is voor iedereen een hectisch en intens jaar geweest. Mensen hebben massaal planten gekocht om de natuur in huis te halen, dus voor andere huishoudelijke producten is echt geen ruimte meer. Bovendien zijn helaas veel mensen hun baan kwijtgeraakt, hebben hun business moeten sluiten of kunnen nog maar een deel van hun uren werken. Dan heb je natuurlijk geen geld meer voor luxe producten, terwijl we die selfcare dit jaar juist zo hard nodig hebben! Zoek dus niet verder, wij hebben de perfecte kerstcadeau ideeën voor 2020! Verras jouw geliefden met deze 6 selfcare producten, zodat ze weer stralend een nieuw jaar tegemoet kunnen gaan.

Ga voor gezonde sapjes

Ken jij iemand die dit jaar met al het thuiswerken de verleiding van snacks en ongezond eten niet kon weerstaan? Of ken je iemand die in de zorg werkt en altijd in de weer was en weinig tijd had voor gezonde maaltijden? Doe ze een plezier met de Go Blend Pro! Deze ontzettend handige, draagbare, USB oplaadbare blender past gewoon in je tas, waardoor je altijd en overal kunt genieten van verse sapjes en shakes.

Hometraining opties

Veel mensen zijn minder fit geworden in 2020. Ofwel door de snacks die altijd binnen bereik zijn, ofwel omdat het naar de sportschool gaan er niet meer van kwam. Misschien voelt het niet goed om in een volle sportschool te zitten, of is het gewoon niet mogelijk met kinderen die ook continue thuis zijn. Sportapparaten als cadeau geven is misschien een beetje tricky, maar in 2020 is alles mogelijk en wij hebben er vertrouwen in dat mensen je dankbaar zijn voor deze apparaten! We hebben de 3 gemakkelijkste voor je uitgezocht.

Billen trainerr

De billen trainer is ideaal voor mensen die veel zitten en graag wat strakkere heupen en billen willen. Het handige van dit apparaat is dat je hem kunt gebruiken terwijl je bijvoorbeeld aan het koken bent, of terwijl je voor de TV staat. Het apparaat doet het werk voor je, met behulp van elektrogolven. Makkelijker kunnen we het niet maken!

8 Pad Abs Stimulator Buikspiertrainer

Nog zo’n gemakkelijk apparaat wat je gewoon tijdens je werk kunt gebruiken of wanneer je op de bank hangt tijdens het TV kijken. Deze buikspiertrainer plak je op je buikspieren en laat je, door middel van elektrogolven, het werk doen.

Sport Trilplaat

Ken je iemand die normaal gesproken dagelijks in de sportschool rondhing, maar daar nu geen tijd meer voor heeft? Of iemand die een zetje kan gebruiken om van de bank af te komen? Gegarandeerd dat je deze persoon een plezier doet met dit sport apparaat! Het geeft een extra boost aan de basis oefeningen zoals squats. Hierdoor wordt je thuis work-out weer een stuk interessanter als je normaal gesproken met flinke gewichten in de weer bent. Door de elektrogolven worden de spieren extra gestimuleerd voor extra kracht. Maar ook als je niet getraind bent is dit een fantastische optie! Simpelweg op de plaat staan, kan al helpen.

Neem je drankjes mee

Ken jij mensen die te weinig drinken, omdat ze niet van water houden? Of is één van jouw geliefden juist een ontzettende theeleut? Dan hebben we goed nieuws! We hebben 2 ontzettend leuke flessen om overal hun favoriete drankje te kunnen drinken.

Tea Infuser Bottle

Voor thee hebben we de Tea Infuser Bottle, een handige thermosfles met ingebouwd thee-eitje zodat je je favoriete verse thee overal mee naar toe kunt nemen. Als je eenmaal gewend bent aan verse theeën, is terug naar standaard zakjes op kantoor echt geen optie. Ideaal dus als cadeau, voor wanneer we weer terug naar kantoor kunnen!

WeightWorld Fruit Infuser Bottle

Voor water of andere sapjes hebben we de fruit infuser bottle. Ideaal om fruit of munt aan je water toe te voegen voor degenen die niet houden van water. Ook ideaal om mee naar werk te nemen, maar ook goed thuis te gebruiken om aan de juiste hoeveelheid water op een dag te komen. Geen zin in standaard water? Deze fles geeft een heerlijke fruitsmaak, én zorgt voor extra vitamines!

Zijn deze opties niet helemaal wat je zoekt, maar vind je het idee van een selfcare product als kerstcadeau wel wat? Wellicht is een sportapparaat toch te tricky en wil je niet het risico nemen dat mensen denken dat je ze dik vindt. Dat begrijpen we heel goed. We bieden honderden verschillende producten, dus er zit vast iets bij wat wel bij je vrienden of familie past!

Delen met