Nieuw

Keto-elektrolyten capsules

180 Capsules | Mix van elektrolyten
WeightWorld

Overzicht

Volg jij een keto-dieet om snel gewicht te verliezen? Zorg dat essentiële mineralen niet verloren gaan door WeightWorld Keto-elektrolyten capsules te slikken. Deze capsules zijn verrijkt met calcium, magnesium en talloze andere mineralen die je nodig hebt gedurende ketose. Het nemen van WeightWorld Keto-elektrolyt capsules bevordert je keto-dieet!

 • Perfect keto supplement
 • Natuurlijke formule
 • Vega-vriendelijk
 • Bevat calcium, chloride, magnesium, kalium en natrium
 • 180 capsules voor 6 maanden voorraad
 • Keto Diet
$18.25

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is een Keto-dieet?

Het keto-dieet is een koolhydraatarm en vetrijk dieet. Het verlaagt de bloedsuikerspiegel en het insulinegehalte en verschuift het metabolisme van je lichaam van koolhydraten naar vet en ketonen. Het gaat om het drastisch verminderen van de inname van koolhydraten en het vervangen door vet. Deze vermindering van koolhydraten brengt je lichaam in een metabolische toestand die ketose wordt genoemd. Wanneer dit gebeurt, wordt je lichaam superefficiënt in het verbranden van vet voor energie. Het verandert ook vet in ketonen in de lever, die energie kunnen leveren aan de hersenen. Ketogene diëten kunnen een aanzienlijke verlaging van de bloedsuikerspiegel en insulinespiegels veroorzaken.

Wat zijn elektrolyten?

Elektrolyten zijn mineralen in je bloed (en andere lichaamsvloeistoffen) die elektrisch geladen zijn. Deze voedingsstoffen stellen je lichaam in staat essentiële functies uit te voeren, zoals spiersamentrekkingen, hartslagregeling, lichaamstemperatuurregeling, blaascontrole, energieproductie en neurologische functies. Veel voorkomende elektrolyten zijn onder meer natrium, kalium, calcium, bicarbonaat, magnesium, chloride, fosfor. Je moet voldoende elektrolyten in je lichaam hebben om correct te functioneren. Als één of meer van deze elektrolyten een tekort hebben, kun je de volgende bijwerkingen krijgen:

 • Hartkloppingen
 • Je beverig, duizelig of zwak voelen alsof je flauwvalt
 • Hoofdpijn, hersenmist of migraine
 • Gewichtsverlies (meestal als gevolg van verlies van watergewicht)
 • Been- of andere spierkrampen
 • Problemen met constipatie en een opgeblazen gevoel

Weightworld Keto-elektrolyten capsules voordelen

Elke tablet bevat een krachtige mix van essentiële elektrolyten - calcium, chloride, magnesium, kalium en natrium - die het lichaam verliest door zweet. Deze elektrolyten zijn essentieel om de elektrische energie te leveren die nodig is voor veel belangrijke functies in het lichaam, bijvoorbeeld:

Calcium

helpt de normale spierfunctie te behouden en draagt ​​bij tot een normale neurotransmissie

Magnesium

draagt ​​bij aan een goede elektrolytenbalans, ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel, de stofwisseling en de psychologische functie

Chloride

ondersteunt een normale spijsvertering door de productie van zoutzuur in de maag

Natrium

draagt ​​bij aan een normale bloeddruk

Kalium

ondersteunt een normale spierfunctie en draagt bij tot de normale werking van zenuwen

Voor wie is het geschikt?

Als je een volwassene bent ouder dan 18 en je momenteel een keto dieet volgt, zijn deze capsules de perfecte aanvulling op jouw uitgebalanceerde dieet. Ze zijn ook vega-vriendelijk. En aangezien de beste natuurlijke bronnen van deze mineralen voorkomen in vlees en vis, helpen ze je in ketose te houden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over aan deficiëntie gerelateerde bijwerkingen.

Gebruiksaanwijzing

Elke dag 1 capsule met een vol glas water innemen, bij voorkeur bij een maaltijd. Voor het beste resultaat neem je de capsule elke dag op hetzelfde tijdstip in. Raadpleeg voor gebruik de ingrediëntenlijst.

Volledige ingrediëntenlijst

Calcium (Van Calciumcarbonaat), Magnesium (Van Magnesiumcitraat), Chloride (Van Natriumchloride, Kaliumchloride), Natrium (Van Natriumchloride), Kalium (Kaliumchloride), Magnesiumstearaat, Microkristallijne Cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose.

Keto-elektrolyten capsules 180 Capsules | Mix van elektrolyten

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk