*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Bio Super Acai

100g Poeder | Pure Flash-Frozen Acai Powder

Diet-Food

€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Geoogst van Acai-bessen in de diepten van het Amazone-regenwoud, brengt Diet-Food u Acai Berries Powder. Een cruciaal onderdeel van de inheemse Amazone-bevolking is nu beschikbaar voor u, bewaard in gevriesdroogd poeder zodat u het rechtstreeks in uw smoothies, ontbijtgranen, sap of een ander deel van uw dieet kunt mengen. Alle revitaliserende en herstellende eigenschappen van de acai-bessen staan voor u klaar om te genieten, zo vers alsof ze net met de hand uit de boom zijn geplukt.

 • Acai-poeder, vers gevriesdroogd na de oogst
 • Rijk aan herstellende, beschermende anthocyanines
 • Met essentiële vitaminen A, C en E
 • Rijke, aardse smaak
 • Krachtige en eenvoudige toevoeging aan uw dag
 • Vegan geschikt

Gericht om uw streven naar een gezonder lichaam te ondersteunen, is Acai Berries Powder een heerlijk, revitaliserend supplement dat u kunt opnemen in uw bestaande routine en waar u elke dag van kunt genieten. Het krachtige, zuivere poeder zal u perfect voorzien van de anthocyanines, vitamines en mineralen die u graag aan uw gezondheidsroutine toevoegt.

Lees verder

Rijkelijke Bessen

Het natuurlijke huis van de Acai-boom is de moerassen en uiterwaarden van de Amazone, diep in het regenwoud met grote biodiversiteit. De 25 m hoge palmen zijn omringd door 's werelds grootste verzameling planten- en diersoorten ter wereld. Zolang mensen zich kunnen herinneren, zijn deze smakelijke en gezondheidsbevorderende bessen een onmisbaar onderdeel van het dieet van veel bosbewoners. Naarmate de tijd verstreek, werden ze een populair ingrediënt in veel nationale gerechten - waaronder Açaí na tigela, 'acai in de kom' - bekend om zijn rijke smaak, zowel bessenachtig als mild chocoladeachtig.

Acai’s Verbazingwekkende Attributen

Sappige Acai-bessen werden 'fruit dat huilt' genoemd vanwege hun hydraterende vocht, maar ze zitten ook boordevol superfoods met revitaliserende stoffen. Hun ongewone paarszwarte tint is te wijten aan zeer hoge niveaus van anthocyanine, die ook intens beschermend en reparatief zijn. Een natuurlijk gevolg van intensieve lichaamsbeweging en een hectische levensstijl is vaak oxidatieve stress, die onze cellen kan beschadigen en in het bijzonder kan bijdragen aan het verouderingsproces. Van anthocyanen wordt gezegd dat ze helpen dit aan te pakken, met als doel het herstel van de cel te bevorderen. Acai-bessen zijn uitzonderlijk rijk aan deze verbindingen, zelfs meer dan bekend fruit zoals bosbessen en frambozen. Voor een idee van zowel hoe rijk en opneembaar door het lichaam ze zijn, zie de onderstaande tabel met Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC).

Door dit poeder dagelijks in uw eten en drinken te mengen, krijgt u nog meer andere spectaculaire voordelen. Vitaminen B en C, die van nature voorkomen in Acai-bessen, staan erom bekend dat ze bijdragen aan een vermindering van vermoeidheid en moeheid en het energieminnend metabolisme ondersteunen. Omegas 3, 6 en 9, die de algehele gezondheid van uw lichaam verhogen van bloed naar huid naar de ogen, vormen 70% van de inherente en gezonde vetten van deze vruchten. Deze poedervorm van Acai-bessen heeft een bijzonder hoog vezelprofiel, met 27 gram vezels voor elke 100 poeder, ter ondersteuning van uw spijsvertering. Uw bloeddruk, botten, spieren en hersenen worden ondersteund door kalium-, ijzer- en calciummineralen. En last but not least, aminozuren vormen meer dan 7% Acai Berrypulp en voorzien u van bouwstenen van eiwitten. Het inheemse volk van de Amazone houdt van Acai-bessen - en met zoveel prachtige eigenschappen is dat toch geen verrassing?

 • Hoge anthocyanin inhoud
 • Kalium, ijzer en calcium
 • Rijk aann A, B, C & E vitamines
 • Vetten zijn 70% Omega 3, 6 & 9
 • Amino zuren vormen 7.59% van het gewicht
 • 27 grams vezels per 100g poeder

De Voordelen Naar U Toe Brengen

Op vruchten gebaseerde voedingsstoffen hebben één nadeel - de tand des tijds kan snel de voedingswaarde verminderen. Om de eigenschappen van de Acai-bessen te behouden, wordt bessenpulp onmiddellijk na de oogst bevroren en wordt het vocht via vacuüm afgevoerd, waardoor een poeder van hoge kwaliteit wordt geproduceerd. Door deze methode kunt u op een gemakkelijke en handige manier van Acai-bessen genieten en alle beloningen van het regenwoud oogsten vanuit het comfort van uw eigen huis.

Hoe Te Genieten Van De Acai Poeder

Acai-poeder kan worden toegevoegd aan sappen, smoothies of een deel van uw dieet. U kunt het zelfs direct toevoegen aan water voor een verfrissend drankje, of uw favoriete gebakken gerechten! We raden aan om ongeveer één theelepel, ongeveer drie gram, per portie en maximaal drie eetlepels per dag te gebruiken. Met slechts één, natuurlijk ingrediënt en zonder bewaarmiddelen of additieven, kunt u ervan genieten zonder u zorgen te maken omdat er geen bijwerkingen bekend zijn.