Active T5 Plus

60 Capsules | Thermogeen supplement

Overzicht

Active T5 Plus bevat 11 actieve ingrediënten die samenwerken om een formule met hoge sterkte te creëren. Dit supplement heeft thermogene eigenschappen die niet alleen helpen om het lichaam tijdens training en activiteit in beweging te krijgen, maar ook om de mentale focus en motivatie te bieden die nodig zijn voor uithoudingsvermogen. Elke capsule bevat belangrijke ingrediënten zoals cafeïne, aminozuren en capsicum in optimale hoeveelheden om gezonde gewichtsbeheersing te ondersteunen.

  • Thermogeenactief T5 supplement
  • Natuurlijke formule met hoge sterkte
  • Voor een boost van energie, vitaliteit en uithoudingsvermogen
  • Met vitamine B6 voor een normaal energieleverend metabolisme
  • Verrijkt met bioperine van zwarte peper
  • Vegan
  • Expert formule
  • Mannen & vrouwen
  • Lactosevrij

Waarom kiezen voor een thermogeen product?

Thermogenics, zoals de naam al aangeeft, zijn specifieke voedingssupplementen die speciaal zijn ontwikkeld om de warmteproductie van het lichaam te stimuleren en dat grotendeels is gebaseerd op ingrediënten die zijn gekozen om het lichaam energie, uithoudingsvermogen en vitaliteit te bieden. Ze zijn over het algemeen verrijkt met aminozuren en vitaminen waarvan bekend is dat ze het lichaam stimuleren en bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid. Ook staan deze supplementen bekend om het feit dat ze helpen met de motivatie en mentale focus die nodig zijn om fitness- en welzijnsdoelen te bereiken.

Belangrijke ingrediënten

Cafeïne en Groene Thee Catechins
Cafeïne en groene thee catechins

Cafeïne is een natuurlijke stimulant die wordt aangetroffen in thee en koffie. Recentelijk onderzoek naar cafeïne toont het effect fysieke en mentale prestaties aan. Er is ook onderzoek gedaan naar groene thee catechinen en hun relatie met energieverbruik en vetoxidatie.

Amino Acids
Aminozuren

L-Carnitine is een aminozuur dat wordt gebruikt als een fysiek stimulerend middel en als een bijdrage aan het metabolisme van cellen. L-Tyrosine, een ander belangrijk aminozuur, is onderzocht vanwege het effect op de fysieke capaciteit. Er is ook onderzoek gedaan naar het gebruik van carnitine en het verband met de totale vetmassa.

Bioperine
Bioperine

Bioperine wordt gemaakt van een gestandaardiseerd minimum van 95% piperine. Piperine is een actief extract verkregen uit de zwarte peper. Zijn activiteit geeft het zijn warmte en smaak. Bioperine wordt gebruikt in natuurlijke supplementen om de biologische beschikbaarheid en de opname van verschillende voedingsstoffen te verbeteren. Klik hier voor meer informatie hierover.

Een hoopje oranje capsicum poeder op een witte achtergrond
Capsicum

Capsicum bevat een prikkelende alkaloïde genaamd capsaïcine. Dit is uitgebreid bestudeerd vanwege zijn potentiële biologische eigenschappen. Het is ook onderzocht met betrekking tot zijn thermogene en gewichtsbeheersing eigenschappen.

Geel bolletje waar B6 in staat geschreven en groen bolletje waar Cr in staat - Vitamine en mineralen
Vitamines & mineralen

Vitamine B6 draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme en tot een normale werking van het zenuwstelsel. Ondertussen draagt chromium bij tot het normale metabolisme van macronutriënten en tot het onderhouden van normale bloedglucosespiegels.

Ingrediënten

Actieve ingrediënten - cafeïne, L-carnitine tartraat, L-tyrosine, L-tryptofaan, Capsicum, Citrus Aurantium, groene thee (uit 4: 1 extract), Narigin Extract, Bioperine Black Pepper Extract, Vitamine B6, Chroom.

Andere Ingrediënten - Capsule Shell - Hydroxypropyl Methyl Cellulose. Antiklontermiddelen - Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules in met water, één 's ochtends als je wakker wordt ongeveer 30 minuten voor het ontbijt en de tweede ongeveer 30 minuten voor de lunch. Probeer te voorkomen dat je 's avonds dit Active T5 Plus-supplementen gebruikt, omdat de cafeïne je slaappatroon kan beïnvloeden. Elke pot bevat 60 capsules en is voldoende voor 30 dagen. Om de volledige effecten van het supplement voor je lichaam goed te kunnen beoordelen, raden wij aan dit supplement gedurende ten minste 3 maanden te gebruiken..

Advies bij het gebruik van Active T5 Plus

Het Active T5 Plus supplement is ontwikkeld met de beste natuurlijke ingrediënten en heeft daarom geen bekende bijwerkingen. Zoals bij elk supplement, raden we aan de volledige lijst met ingrediënten te lezen om te zien of je allergisch bent voor een ingrediënt in de formule. Gebruik dit supplement niet als je momenteel zwanger bent, als je borstvoeding geeft of gevoelig bent voor cafeïne. Dit product is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(7)
4 Stars
(7)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

82.50% Gebaseerd op 15 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik ben net begonnen, het resultaat kan ik nog niet geven. Wel merk ik door het innemen van de capsules dat ik bij het avond eten sneller een verzadigd gevoel geeft. Een 2e keer eten opscheppen is niet meer nodig. Kortom een klein mini resultaat.

L L. D
Geverifieerde aankoop

voor 2e dag er mee bezig veel meer energie.

s s L
Geverifieerde aankoop

ben er een weekje mee beig en voel me goed dus afwachten he

s sonja
Geverifieerde aankoop

Mooie kwaliteit een echte opkikker

N Natasja W
Geverifieerde aankoop

Werkt prima, veel minder honger. Energie valt wel een beetje tegen.

J Joyce H
Geverifieerde aankoop

Ben tevreden over het gekozen product.meer energie .veel minder honger .fit ,goed

m marleen P
Geverifieerde aankoop

Snel en correct

w wesley K
Geverifieerde aankoop

Top artikel

G Geachte J
Geverifieerde aankoop

Echt een super dieet product. Ik merk gewoon dat ik meer haal uit mijn workouts en dat ik sneller kilo's verlies.

G Geraldine
Geverifieerde aankoop

Ben er blij mee. Altijd moeite gehand met afvallen, maar hierdoor lijkt het toch eindelijk te lukken.

F Frederick
Geverifieerde aankoop

Aan te bevelen voor iedereen met overgewicht.

J Joost
Geverifieerde aankoop

Ben er positief over te spreken

S Sjaak
Geverifieerde aankoop

Nog maar een week of twee bezig maar voel me al veel minder futloos

R Ronald
Geverifieerde aankoop

Nog maar een week of twee bezig maar voel me al veel minder futloos

R Ronald
Geverifieerde aankoop

Blij met de sterkte, goeie prijs-kwaliteit ook

J Joost

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk