Geld terug garantie

African Mango

Exotisch Gewichtsbeheersing Supplement

Overzicht

African Mango van WeightWorld is een exotische samenstelling die gebruikmaakt van de geheime gewichts- en welzijn aanbieders die worden aangeboden door de exotische regio's van de wereld. Dit supplement is natuurlijk geformuleerd voor hulp bij gewichtsbeheersing en het algemene welzijn te bevorderen, ongeacht wat je doel voor jouw lichaam is. African Mango is een vegan en vegetarisch vriendelijk supplement, gebonden aan een cultureel wellness ritueel dat honderden jaren in de maak is en verpakt in 5000 mg mango-zaad extract.

  • 100% afkomstig van Afrikaans Mangozaad
  • Rijk aan gezonde vetten
  • Rijk aan vezels
  • Laag koolhydraat supplement
  • Een gemakkelijk in te nemen capsule vorm
  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

WeightWorld is zich er ook van bewust dat het combineren van het suppletie proces met je privéleven vaak tijdrovend is. Hierdoor hebben ze uit de kracht van de voedingsrijke Afrikaanse Mango zaden zeer krachtige capsules gesmeed. Elke flacon met Afrikaanse Mango bevat genoeg goeds om de voordelen voor een volledige maand te ervaren!

  • Vegan
  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij
  • GMP

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Gek op Mango!

Niet te verwarren met hun neven en nichten die je mogelijk met gemak tegenkomt in overvloed in supermarkten, Afrikaanse Mango’s (of Irvingia Gabonensis om de technische term te gebruiken) zijn een groter, moeilijker en helemaal over een krachtiger lid van de mango familie. Ze zijn beroemd om hun voedingsrijke, vezelachtige zaden die bij het oogsten worden vermalen en verwerkt in levensmiddelen, cosmetica en verdikkingsmiddelen. Afrikaanse Mango is al eeuwen een belangrijk ingrediënt in de West-Afrikaanse en West-Indiase keuken en hun exotische eigenschappen betekenen dat ze kunnen worden gebruikt om een schat aan lichaams bevorderende interne processen te bevorderen. De meest populaire processen zijn het beheer van het gewicht en ook het beheer van stoffen in het lichaam.

De functie van vezel

Vezel is een cruciaal ingrediënt dat je vaak zult horen rond de onderwerpen gewichtsbeheersing en gezondheid in het algemeen. Dit komt omdat het een sterke link heeft met hoe ons lichaam voedsel verteert, wat zich vaak vertaalt in de manier waarop we energie opslaan. Door een betere spijsvertering kan je lichaam het voedsel beter afbreken en efficiënter gebruiken. Ook dit is geen idee! Miljoenen jaren geleden hebben dinosaurussen opzettelijk stenen ingeslikt om hun voedsel in de maag te malen. Een meer pakkend voorbeeld dichter bij Afrikaanse Mango zou sinaasappels kunnen zijn. Je hoort misschien vaak hoe sinaasappelsap is gevuld met suiker en slecht is voor je welzijn, maar zo is ongetwijfeld ook de sinaasappel waar het vandaan kwam? Het verschil tussen de twee is simpel, de sinaasappel heeft meer vezels! Niemand zal je vertellen om geen sinaasappels te eten!

Getekende versie van 6 lichtgroene vetcellen op witte achtergrond
Vet

Vet beheer is een van de meest essentiële factoren dat mensen motiveert om hun gewicht aan te passen en in de gaten te houden. Afrikaanse Mango is getest om te gebruiken als een natuurlijk ingrediënt, in dit gebied in het bijzonder. Er zijn studies gedaan die Afrikaanse Mango koppelen aan de levels van bloedlipiden, waarvan wordt gezegd dat ze de winst en het verlies van vetcellen in het lichaam beïnvloeden.

Getekende versie van suikermoleculen in het groen
Suiker

Een andere stof die een diepgaand effect heeft op de mate waarin we kunnen verliezen of aankomen, is suiker. Als het zich in het lichaam bevindt, wordt suiker intern uitgedrukt als glucose. Afrikaans Mango-extract is getest in onderzoeken, die een brug vormden tussen de suppletie van Afrikaanse Mango en glucosespiegels in het lichaam.

Tekening van groene doorlopende lijn die staat voor vezels
Vezels

Vezel is een essentieel ingrediënt in veel voedingsmiddelen, en het speelt een cruciale rol in de spijsvertering in het lichaam. De oplosbaarheid van voedingsvezels zou implicaties hebben voor de mate van volheid die je voelt of hoe hongerig je bent na het eten. Ook is vezel betrokken bij de afbraak van voedsel in de darm. Afrikaanse Mango kan worden beschouwd als een boost voor voeding vanwege het hoge vezelgehalte.

Ingrediënten

Afrikaans Mango-Extract, Capsule Shell (HPMC), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)

Gebruiksaanwijzing

Afrikaanse Mango is ontworpen om eenvoudig toe te voegen aan je dagelijkse routine en moet worden genomen als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Consumeer één capsule African Mango twee keer per dag, bij voorkeur bij de maaltijd en water. Mits anders voorgeschreven door een arts, overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. African Mango is afkomstig van 100% zuiver African Mango-extract. Elke fles bevat 60 capsules, wat genoeg is voor ongeveer 1 maand gebruik.

Advies

Dit supplement is gemaakt van hoge kwaliteit en is veilig om in te nemen. African Mango mag in geen enkel geval worden geconsumeerd, hetzij zonder, of ter vervanging van een maaltijd. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of ernstige ziekten hebt, raadpleeg dan een arts voordat je dit product gebruikt. Lees de volledige ingrediëntenlijst zorgvuldig met oog op je eigen allergieën of voedingsvereisten mocht je die hebben. African Mango is geschikt voor consumptie voor veganisten en vegetariërs.

African Mango Exotisch Gewichtsbeheersing Supplement

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(8)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

87.27% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super product! Voel me veel fitter!

J Joanne
Geverifieerde aankoop

Prima product om gewicht mee te verliezen

S Sanne
Geverifieerde aankoop

Snelle levering, goed product. Van mij 5 sterren.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Gebruik dit al 3 maanden en zie zeker een verschil

T Tess
Geverifieerde aankoop

Makkelijk in te nemen capsules, werken goed

J J.L.
Geverifieerde aankoop

Duidelijk verschil

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goed product, gebruik dit nu al 6 maanden

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Prima Afrikaanse Mango, werkt goed (ik zie zelf veel verschil) en is natuurlijk

J Janina
Geverifieerde aankoop

goed, niks aan op te merken

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Super blij mee! Is echt van hoge kwaliteit

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk