maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00


Aloe Vera Capsules

10000 mg 60 Capsules | Op Planten-gebaseerd Spijsvertering Ondersteuning

Aloë Vera heeft zijn weg gevonden naar de moderne samenleving als een geweldige plant om te consumeren waardoor je je goed voelt van binnen en buiten. Wij bij WeightWorld hebben dit onderkend en onze hoogwaardige Aloë Vera capsules met hoge sterkte geformuleerd. Een ieder sluit de natuurlijke voordelen van puur ongebreideld Aloë Vera extract aan in een ongelooflijk krachtige 10.000mg portie voor het intern balanceren en gericht op de spijsvertering. Deze gemakkelijk te consumeren capsules zorgen ook voor een aanvulling die naadloos kan worden verwerkt in jouw dagelijkse routine.

  • Ideaal voor natuurlijk verzachten
  • Kalmerende eigenschappen
  • Hoogste kwaliteit Aloë Vera
  • Krachtige 10.000 mg porties
  • Eenvoudig te beheren capsules
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Vegan
  • GMP
  • Vegetarisch
  • ISO
18.78
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Waarom Aloë Vera Capsules nemen?

In de recente geschiedenis heeft Aloë Vera de wereld stormenderhand veroverd als een van de ingrediënten om in je dieet te komen, maar de natuurlijke toepassingen van deze voedingsrijke plant bestaan ??al duizenden jaren. Aloë Vera heeft belangrijke voordelen voor het lichaam:

Natuurlijke vochtinbrenger

Aloë Vera gel staat bekend om zijn gebruik als een natuurlijk middel om ontstekingen aan te pakken en als een vochtinbrengende crème om een ??rustgevend gevoel van ongemak te geven. Deze reputatie is vaak geïllustreerd door de populariteit ervan als ingrediënt voor huidcrème of in andere cosmetica zoals after sun-gel. Deze hydraterende eigenschappen kunnen echter ook in het lichaam worden toegepast, en Aloë Vera-drankjes en -supplementen worden steeds meer ingeburgerd bij gezondheidsliefhebbers.

Maagpijn

De geconcentreerde Aloë Vera in ons supplement is beroemd om zijn verzachtende eigenschappen die voordelen kunnen hebben die kunnen worden uitgebreid tot het spijsverteringsstelsel. Aloë Vera-capsules kunnen worden gebruikt als middel om te trachten zich te richten en het maag ongemak te verzachten.

Natuurlijke bescherming

De voordelen van Aloë Vera capsules zijn veelbelovend voor jouw immuunsysteem. Er zijn recente studies uitgevoerd met betrekking tot het nemen van Aloë Vera voedingssupplementen, die ze hebben gekoppeld aan oxidatieve stress. Dit is veelbelovend voor het proces waarbij Aloë Vera intern wordt ingenomen.

Welzijn ondersteuning

De Aloë Vera in onze capsules geven de afnemer een krachtige toevoer van vitamine C en A. Vitamine C staat erom bekend bij te dragen aan de normale functie van het immuunsysteem, terwijl van vitamine A bekend is dat het bijdraagt aan het behoud van de normale huid waardoor dit supplement voordelen hebben die verder reiken dan alleen de maag.

Kalmte

Doelstellingen om de spijsvertering te kalmeren

Rust

Afkomstig uit een natuurlijk rustgevende Aloë-gel.

Vermogen

10.000mg Aloë Vera per portie.

Op planten gebaseerd

Volledig geschikt voor veganisten en vegetariërs

Ingrediënten

Bulking Agent (rijstmeel), capsulehell (HPMC), Aloë Vera-extract (200: 1), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), kleurstof (titaniumdioxide)

Gebruiksaanwijzingen

Om dit supplement te consumeren, neem je twee capsules per dag, bij voorkeur naast uitgebalanceerde maaltijden. We raden aan dat je slechts twee capsules neemt en niet deze aanbeveling overschrijdt

Advies bij het gebruik van Aloë Vera

Dit supplement is bedoeld om te worden geconsumeerd in combinatie met een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging voor de beste resultaten. Het wordt in geen geval aanbevolen om dit supplement als een maaltijdvervangingsproduct te gebruiken. Lees voor eventuele allergieën zorgvuldig alle productinformatie die voor gebruik is verstrekt. Dit supplement is geschikt voor veganisten en vegetariërs. Dit supplement is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Lees meer
Aloe Vera Capsules 10000 mg 60 Capsules | Op Planten-gebaseerd Spijsvertering Ondersteuning

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Merk dat ik opeens meer vitaminen binnenkrijg en voel me hierdoor echt weer fit.

R Ray
Geverifieerde aankoop

Aloe Vera heeft echt geholpen bij mijn buikpijn.

C Cami
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu al een paar dagen en kan het verschil al merken

P Paul
Geverifieerde aankoop

Echt zo makkelijk te gebruiken. Ik ben heel druk met mijn werk, maar neem elke ochtend bij het ontbijt en elke avond voor het slapen een capsule. Makkelijker kan niet!

L Luka
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten