Bio Brahmi Poeder

Geest en Lichaam Ondersteuning Poeder

Overzicht

Bio Brahmi Poeder is een geconcentreerd poeder-supplement dat is ontworpen om jou een geheel nieuw niveau van prestaties, immuniteit en vitaliteit te bieden dat zowel in jouw lichaam als in jouw geest kan worden gevoeld. Dit product verzamelt organisch de natuurlijke voordelen van een zuiver extract van Bacopa Monnieri dat is verborgen in Brahmi bladeren. Het is een dagelijks supplement dat perfect kan bijdragen aan jouw welzijn-routine en jouw algehele vitaliteit. Dit supplement komt ook in een veganistisch en vegetarisch-vriendelijk poeder dat gemakkelijk mengt en geschikt is voor bijna elk dieet.

  • Ondersteuning voor lichaam en geest
  • Verbetering van natuurlijke afweer
  • Afkomstig uit organische Brahmi
  • Vetarm, weinig koolhydraten en weinig suiker
  • Eenvoudig te beheren poeder
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Ayurvedisch
  • Vegan
  • Biologisch
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wat is Bio Brahmi Poeder?

Bio Brahmi Poeder van WeightWorld is zorgvuldig samengesteld uit de exotische Zuid-Aziatische Brahmi, om jouw vitaliteit te helpen verhogen. Deze natuurlijke plant van de ayurvedische kruidenfamilie bezit tal van lichamelijke voordelen die synergetisch werken om jouw algehele algehele welzijn te bevorderen. Deze voordelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, richtelementen, hersengezondheid, hersenprestaties en versterking van de natuurlijke afweer van het lichaam en het hart.

Waarom Bacopa Monnieri gebruiken?

De wetenschappelijke term voor de Brahmi-plant is Bacopa Monnieri. Dit is de naam die het populairst is bij mensen die hun cognitieve functie aanzienlijk willen verbeteren. Mensen zijn al vele jaren op zoek naar manieren van suppletie die hen kunnen helpen hun leervermogen en geheugen op kort en lang termijn en de algehele hersencapaciteit te verbeteren. Deze zoektocht leidde velen naar dit uittreksel, omdat ze zagen dat de effecten van Bacopa Monnieri van nature bevorderlijk waren voor het verbeteren van het geheugen.. Extract van Bacopa Monnieri is daarom een veelgebruikt ingrediënt in veel supplementen voor de hersenen.

De voordelen van Weight World Bio Brahmi Poeder

Bio Brahmi Poeder neemt de elementen van kracht die deze exotische plant met zich meebrengt en gebruikt ze om een bodyboost te bieden die je elke dag kunt ervaren. De kracht van Brahmi is er een die helpt om je vitaliteit door het hele lichaam te verhogen.

Tekening van een brein dat staat voor gezondheid en helderheid
Helderheid

Het hebben van een gezond en gelukkig brein is de sleutel tot het bereiken van een gezond lichaam. Het brein is namelijk de controlekamer die de foto's in het leven van alledag oproept. Brahmi is onderzocht en betrokken bij klinische onderzoeken die het hebben gekoppeld aan het geheugen, een fundamenteel aspect van intelligentie en gezondheid van de hersenen.

Een balk die evenwicht houdt op een bal met aan de ene kant een een figuur en de andere kant 3 figuurtjes - balans
Humeur

Brahmi is een natuurlijk ingrediënt dat ideaal is om te helpen de essentiële balans van je lichaam te behouden, zodat je je op je best voelt. Er zijn studies uitgevoerd om Brahmi te verbinden met stemmingsverbetering en met het effect hiervan op de bloeddruk. Dit zijn twee elementen van de geest en lichaamsfunctie die baat hebben bij zorgvuldigheid.

Sistema Immunitario
Immuniteit

Bio Brahmi Poeder kan helpen om jouw lichaamsbescherming te verbeteren. Oxidatieve stress is een factor die wordt geboren uit vele dagelijkse elementen en die jouw lichaam op cellulair niveau kan beschadigen. Het supplement richt zich op het verhogen van jouw vitaliteit en het versterken van jouw natuurlijke afweer om je meer bescherming te bieden.

Ingrediënten

Organisch Brahmi Poeder

Gebruiksaanwijzing

Om Bio Brahmi Poeder te consumeren, voeg je 6 gram (ongeveer een theelepel) toe aan je favoriete drankje. Gebruik het poeder dagelijks en meng het goed in jouw drankje. Dit poeder kan ook worden gemengd in ontbijtgranen, salades en desserts. Bij 200 gram per verpakking levert een enkel pakket ongeveer 30 porties. Er zit geen lepel in het pakket.

Advies bij het gebruik van Bio Brahmi Poeder

Vanwege zijn natuurlijke oorsprong wordt Bio Brahmi Poweer niet beschouwd als een bijwerking, maar vergeet niet om de ingrediëntenlijst te raadplegen als je specifieke allergieën hebt. Dit supplement is volledig geschikt voor veganisten en vegetariërs, maar kan niet worden geconsumeerd door iemand die glutenvrij is.

Bio Brahmi Poeder Geest en Lichaam Ondersteuning Poeder

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(6)
4 Stars
(4)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.64% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik gebruik dit om beter te kunnen studeren en dat heeft geholpen

L Leo
Geverifieerde aankoop

Ik meng het elke ochtend in mijn koffie waardoor ik mij smiddags veel fitter voel

S Sarah
Geverifieerde aankoop

Normaal ben ik in de herfst altijd verkouden, maar sinds ik dit product gebruik, heb ik er nog geen last van gehad

C Claire
Geverifieerde aankoop

Perfecte aanvulling voor mijn dieet! Ik gebruik het niet elke dag, maar het helpt me wel als ik het nodig heb

C Chantal
Geverifieerde aankoop

Ik kan me veel langer concentreren sinds ik dit supplement gebruik

S Shirley
Geverifieerde aankoop

Ik neem de poeder elke ochtend en kan dan de hele dag een goede focus houden

M Mick
Geverifieerde aankoop

Wauw! Altijd tevreden met organische producten

M Mitchell
Geverifieerde aankoop

Ik voel me veel beter sinds ik de organische poeder inneem

K Karlijn
Geverifieerde aankoop

Wat een geweldige en pure poeder!!

L Laura
Geverifieerde aankoop

Ideaal voor als je snel afgeleid bent, want ik kan me hierdoor beter concentreren

C Claudia

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk