Bio Super Detox Mix

Ontgiftend Poeder Supplement

Overzicht

Van de slimme hersenen van Diet Food komt Bio Super Detox Mix, een meesterlijk vervaardigd en organisch vervaardigd supplement, ontworpen om het lichaam in naadloos evenwicht te aarden. Het leven legt ons bloot aan tal van ongewenste toxiciteiten in alarmerende regelmaat, Bio Super Detox heeft als doel jouw lichaam te zuiveren en nieuw leven in te blazen. Het verwijderen van dergelijke elementen kan helpen om je je verfrist en gerevitaliseerd te laten voelen. De speciale formule is veganistisch vriendelijk en is ideaal voor het helpen van dealkylering van het lichaam, terwijl je een groter gevoel van welzijn kunt bereiken.

  • Ontworpen om te reinigen en nieuwe energie te geven
  • 100% biologisch geproduceerd
  • Bevat Chlorella, Tarwe en Gerstgras
  • Bestaat uit 6 unieke superfoods
  • Rijk aan ijzer en belangrijke vitamines
  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Naast dat je het lichaam kunt zuiveren van wat je niet wilt, werkt Bio Super Detox in de tegenovergestelde richting en helpt het te voorzien in wat jouw lichaam nodig heeft voor verhoogde uitbundigheid. Het voert dit werk uit met dank aan 6 vitaminen en mineralen die superfoods leveren. De belangrijkste is Chlorella, een veganistisch geschikt wapen tegen onzuiverheden en toxines dat de gebruikelijke valkuilen van andere veganistische ingrediënten compenseert. Bio Super Detox Mix pakt een maand lang al deze ergogene voordelen in één economisch bad.

  • Vegan
  • Biologisch
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Chlorella en zijn belovende effecten

In het epicentrum van de actieve ingrediënten die Super Detox gebruikt, staat Chlorella. Het is een krachtige plantalgen, die typisch in Zuid-Aziatische landen worden gekweekt, met name Japan en Taiwan. Deze plantaardige voedingsbron is al eeuwenlang een bewezen hulpmiddel voor lichaamssuppletie! Het is opmerkelijk rijk aan chlorofyl, vezels, vitaminen en mineralen om het lichaam van ongewenste chemicaliën te zuiveren, terwijl het ook een grote hoeveelheid ijzer en essentiële aminozuren bevat om het herstel en de lichamelijke functie te helpen optimaliseren.

Getekende moleculen die wit zijn met een groene omlijning
Ontgiften

De grote hoeveelheid Chlorella in Super Detox zorgt voor een product dat kan helpen de toxiciteit van het lichaam te verlagen en om onzuiverheden aan te pakken die ontstaan door het eten van planten, vlees of vis. Het is ook rijk aan ijzer en vitamine B1, wat kan helpen bij het regulier functioneren van het lichaam en het zijn twee belangrijke micronutriënten die vaak ontbreken in andere veganistische, geschikte diëten.

Een tekening van een lotus die wit is met een groene omlijning
Verzachten

Super Detox is ook doordrenkt met tarwegras en gerstgras, twee groene en gezonde superfoods die de reinigende eigenschappen van de producten versterken, terwijl ze ook werken aan het leveren van goed uitgesproken, rustgevende smaken en ondertonen. Deze kunnen het lichaam helpen om een gevoel van maximaal welzijn te bereiken, terwijl het gaat om het opgeven van onzuiverheden en je helpen om actief de voordelen te voelen.

Tekening van vijf glinsters/sterretjes die groen zijn
Revitaliseren

Het supplement beschouwt ook de noodzaak om te vervangen wat misschien eerder verloren is gegaan. Samen met Chlorella bevat het product eiwit verrijkte Spirulina; deze twee werken synergetisch om essentiële aminozuren en vezels te vervangen. Super Detox bevat ook Lucuma en Cacao, die samenwerken om vitaminen en mineralen te leveren om de natuurlijke vitaliteit van het lichaam te herstellen.

Ingrediënten

Tarwegras, gerstegras, cacao, chlorella, spirulina, Lucuma

Gebruiksaanwijzing

Consumeer eenmaal per dag één schepje Bio Super Detox Mix als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet. Deze dagelijkse portie kan worden gemengd met water, melk of sap of worden gemengd in salades, ontbijtgranen of desserts voor een meer discrete consumptie. Elk potje bevat 300g Bio Detox Mix-poeder, dit zal de gebruiker ongeveer een maand ondersteunen.

Advies bij het gebruik van Bio Super Detox Mix

Bio Super Detox Mix is 100% biologisch van oorsprong en bevat geen bekende bijwerkingen. Bio Super Detox Mix is geschikt voor consumptie door diegenen die een veganistisch of vegetarisch dieet volgen. Lees de volledige ingrediëntenlijst om te bepalen of het gebruik van Bio Super Detox Mix in conflict is met eventuele persoonlijke allergieën. Als je momenteel borstvoeding geeft, zwanger bent of bepaalde medicijnen neemt, raadpleeg dan een arts voor consumptie. Dit product kan soja, tarwe of gluten bevatten.

Bio Super Detox Mix Ontgiftend Poeder Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Echt super!

L Lineke
Geverifieerde aankoop

Ik merk dat het afvallen nu veel beter gaat

P Petronella
Geverifieerde aankoop

Ben er blij mee.

H Henrike
Geverifieerde aankoop

Een van de weinige detox producten die echt lijkt te werken.

D Dominique
Geverifieerde aankoop

Een goede prijs.

H Harriëtte

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk