*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Bio Super Detox Mix

300g Poeder | Met Spirulina & Chlorella

Diet-Food

€35.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Bio Super Detox Mix bevat 6 essentiële ingrediënten die je lichaam voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen: chlorella, spirulina, tarwegras, gerst gras, lucume en cacao. Vanwege de hoge niveaus van vitaminen en mineralen is dit een krachtige blend van superfood ingrediënten. Bio Super detox Mix kan hierdoor bijdragen aan gezonde levensstijl waar jij je gelukkig en gezonder door gaat voelen!

 • Krachtig antioxidant
 • 100% Organic & Natural
 • Verhogen van het energieniveau
 • Bijdragen aan gezonde levensstijl
 • Verbetert het welzijn en de stemming
 • Lichaam reinigen van gifstoffen & metalen

Bio Detox Super Mix geeft het lichaam een ​​grote hoeveelheid vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels met alle ingrediënten. Het helpt om het lichaam te reinigen en verhoogt de algemene gezondheid. Dit mengsel bevat chlorella kan gewichtsverlies stimuleren en Spirulina staat bekend als ingredient dat infecties tegengaat.*

Lees verder
Type: Poeder

WAT IS DE BIO SUPER DETOX MIX?

Bio Super Detox Mix bevat een poeder van 6 super ingrediënten die gecombineerd een super-supplement vormen die je lichaam op natuurlijke wijze voorziet van voedingsstoffen. De unieke formule verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Dit product bevat chlorella, spirulina, tarwegras, gerst gras, lucume en cacao. Deze ingrediënten zijn rijk aan vitaminen, vezels en mineralen die je helpen je lichaam te reinigen en die je beter laten voelen. Het kan bovendien helpen je stofwisseling te bevorderen en kan een positieve rol spelen bij het afvallen, aangezien de poeder rijk is aan antioxidanten, vezels en calcium.

Bio Super Detox Mix bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Het is bovendien een belangrijke bron van spirulina en chlorella, twee van de meest populaire en krachtige superingrediënten van dit moment!

HOE WERKEN DE 6 KRACHTIGE INGREDIËNTEN?

De samenstelling van 100% natuurlijke ingrediënten in de Bio Super Detox Mix poeder zorgt ervoor dat het lichaam wordt voorzien van vele essentiële voedingsstoffen. Bovendien reinigt dit product je lichaam. De combinatie van chlorella, spirulina, tarwegras, gerst gras, lucuma en cacao hebben ieder unieke eigenschappen die voor een gezond lichaam kunnen zorgen.

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van deze ingrediënten:

Chlorella, tarwegras en gerst gras helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. De Europese Commissie EFSA heeft op 5 september 2008 wetenschappelijk artikel naar buiten gebracht waarmee werd aangetoond dat Chlorella poeder ter waarde van 200mg per dag een detox effect heeft en een gezonde galblaas, lever en nieren werking kan stimuleren. Daarnaast geeft de EFSA ook aan dat het effect kan hebben op de stofwisseling en het metabolisme waarmee het gewichtsverlies stimuleert (claim ID 2415). Spirulina kan infecties voorkomen en bevordert de algemene conditie van het lichaam. Lucuma en Cacao zijn rijk aan antioxidanten en vezels. Dit alles samen resulteert in de unieke werking van de 100% natuurlijke Bio Super Detox Mix.