Super Guarana

Revalitiserend Amazone fruit

Overzicht

Vermoeidheid, moeheid en uitputting - gevoelens die we allemaal wensen dat we zouden kunnen vervangen door een gevoel van energie, kracht en drive! Als we het super druk hebben of aan het sporten zijn, denken we dan niet allemaal aan het zoeken naar een met chemicaliën gevulde energie of sportdrank? Om die verleiding te compenseren, kun je nu genieten van Super Guarana Poeder, een natuurlijke en organische stimulator die perfect is om op te lossen in smoothies, sappen en zelfs zoete snacks.

 • Stabiele, versterkende energie boost
 • Guarana heeft meer caffeine dan koffie
 • Verrijkt met vitamines en mineralen
 • Zeer aanpasbaar aan verschillende recepten
 • Natuurlijk zoete, fruitige smaak
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Je kunt een echt holistische benadering volgen om aan jouw energiebehoeften te voldoen door Super Guarana Poeder te mengen in verschillende aspecten van jouw dieet en levensstijl. Deze vrucht, al een geliefde favoriet in het Amazonebekken, is ideaal voor mensen die hun mentale scherpte, fysieke kracht, gevoel voor motivatie en persoonlijke fitheid willen ondersteunen. Door gebruik te maken van een van de krachtigste verkwikkende stoffen van de natuur, hoef je je nooit meer te wenden tot kunstmatige vervangers en ga je op weg gaan naar een gezondere manier van leven.

 • Vegan
 • Biologisch
 • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Kostbare Guaranà

Twee super guarana vruchten waarvan eentje open met pit en 2 blaadjes achter de vruchten

De Guaranà-vrucht is vernoemd naar het Guarani-volk, afkomstig uit het Amazone-regenwoud. De helft van alle levende soorten in de wereld zijn te vinden in deze rijke omgeving, evenals de honderdduizenden inheemse mensen die nog steeds het regenwoud hun thuis maken, en wiens liefde voor het fruit ertoe leidde dat het een populair ingrediënt voor de algemene bevolking werd. Het is duidelijk dat thee en warme dranken traditioneel werden gebruikt om het te consumeren, vaak gebruikt tijdens periodes van vasten om de energieniveaus aan te vullen. Tegenwoordig is het een cultfavoriet geworden in koolzuurhoudende dranken en snoep in Zuid-Amerika, populair vanwege zijn natuurlijke, fruitige zoetheid en activerende mogelijkheden.

Wat Guaranà jou kan geven?

De wetenschappelijke gemeenschap is om deze reden begonnen aandacht te schenken aan dit oude traditionele stimulerende middel - cafeïnegehalten die tot vier keer hoger kunnen zijn dan die van koffiebonen. Cafeïne is een vast bestanddeel van zoveel van onze dagen dat het van vitaal belang is bij het bevorderen van een gevoel van mentale scherpte, fysiek uithoudingsvermogen, metabolisme en spijsvertering. Fitnessliefhebbers gebruiken het vaak zowel om een betere fysieke prestatie te bevorderen, als om als een thermogene factor het lipidemetabolisme te stimuleren.

Met Guaranà fruit kun je genieten van een krachtig natuurlijke vorm van deze ongelooflijk populaire stimulans in een vorm die zuiver is van de onnodige additieven of suikers die worden aangetroffen in moderne drankjes. Er is ook een toenemend begrip dat er andere, unieke combinaties van verbindingen te vinden zijn in Guaranà die de mogelijkheden ervan vergroten om je een hele dag langzame energie vrij te geven. Veel hiervan zijn andere xanthinen waaronder tannines, catechinen en procyanidinen. Bovendien heeft recent onderzoek naar de consumptie van Guaranà-fruitextracten door mensen uit het Amazonebekken sterke banden gevonden met zowel de lagere cholesterol- als de middelomtrek.

De extra kracht

Dit poeder is ook verrijkt met essentiële vitamine B1 waarvan bekend is dat het bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid en een normaal energieleverend metabolisme. Je kunt ook genieten van de voordelen van drie waardevolle mineralen. Van calcium is bekend dat het bijdraagt aan de normale spierfunctie en het behoud van normale botten; fosfor voor gezonde celmembranen; kalium wordt geacht het zenuwstelsel te helpen.

 • Mentale oplettendheid
 • Fysiek uithoudingsvermogen
 • Lipide metabolisme
Schaaltje met een hoopje bruine super guarana poeder van Diet Food
 • Positieve motivatie
 • Gewichtsbeheer
 • Cholesterol

Een sublieme bron

Het poeder geeft je de mogelijkheid om de stimulerende eigenschappen van deze vrucht in je smoothies, sappen en desserts te mengen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar veelzijdigheid en een experiment en genieten van een gezonde levensstijl. Het kan worden gemengd met allerlei soorten voedsel om allerlei voedzame en heerlijke gerechten te maken. Super Guarana Poeder bevat alleen puur, biologisch guaranapoeder: het is geschikt voor veganisten, vegetariërs en is 100% vrij van agressieve chemicaliën. We raden aan een lepel per portie te gebruiken en maximaal drie per dag. Dit product is niet bedoeld voor mensen die borstvoeding geven of zwanger zijn, of voor personen met een cafeïnegevoeligheid of -intolerantie.

Super Guarana Revalitiserend Amazone fruit

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

74.29% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Lekker als drankje en super vetverbrander

M Martine D
Geverifieerde aankoop

Voel mij een stuk beter nu ik dit een aantal maanden gebruik.

C Cynthia
Geverifieerde aankoop

Het werkt goed en is zeer voordelig.

M Marcel
Geverifieerde aankoop

Kan er alleen maar positief over zijn.

J Jeanette
Geverifieerde aankoop

Top product!

L Loes
Geverifieerde aankoop

De service van weightworld alleen al maakt het waard om dit product eens te proberen.

A Aysha

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk