Hoe gebruik je bodywraps?

Body wraps zijn een ideale methoden om jezelf thuis een spa behandeling te geven. De Home Body Wrap van WeightWorld NL kan jij twee doelen bereiken: je reinigt het lichaam van afval- en gifstoffen, en je bestrijdt mogelijke cellulitis. Ook kan een body wrap thuis bijdragen aan makkelijker en sneller gewichtsverlies.

Banner bodywrap - Bodywraps voor thuis met 3 handdoekjes, wat zeep en een bloem

Wat is een home body wrap?

Een Body Wrap is een schoonheidsbehandeling die gewichtsverlies kan bevorderen en de uitstraling van de buik en taille verbetert. Het gaat om het aanbrengen van reinigende crèmes op het lichaam en dezen vervolgens inpakken met warm verband. De home body wrap kan worden gebruikt om gewichtsverlies te verbeteren, en om cellulitis te bestrijden.

De home body wrap thuis biedt een detox behandeling in het comfort en privacy van je eigen huis. Met deze behandeling kan je cellulitis bestrijden en kan je zorgen voor een egale huid. Het kan hulp bieden bij afvallen en bestrijdt onzuiverheden op het huidoppervlak.

Wat zijn de voordelen van body wraps?

Een van de beste voordelen van onze afslank body wrap, is dat ze je lichaam slanker maken en je een goed uitziende look geven. Je benen, heupen, taille, en buik worden allemaal door de body wrap gelift en gevormd, waardoor het ook makkelijker wordt om het ideale figuur te bereiken. Vele beroemdheden hebben dan ook hun rode loper looks te danken aan een body wrap thuis.

De body wrap behandeling laten je er niet alleen goed uitzien, maar ze zorgen er ook voor dat je je goed voelt! Als je denkt dat je rondingen niet sexy genoeg zijn, of dat je teveel gewicht met je meedraagt, dan kan de body wrap je de zekerheid bieden die je nodig hebt en verdient. Duizenden vrouwen gebruiken body wraps om zich beter te voelen met hun lichaam, join the club en geniet van deze zelfverzekerdheid.

Body wraps zijn niet moeilijk om te dragen of te gebruiken, ze zijn comfortabel en doen hun werk. Of je nu je lichaam wilt vormen voor een event of als ondersteuning bij gewichtsverlies. Kijk niet verder en bestel uit ons body wraps assortiment.

Met een afslank body wrap wordt het ook makkelijker om af te vallen. Maak je taille slanker met de home body wrap! Deze afslank body wrap behandeling lift, vormt en slankt je taille tot wel 8 centimeter af. Door middel van deze detox body wrap wordt je lichaam gereinigd en wordt je taille geaccentueerd. Ook jij kan zo met een snelle body wrap afvallen.

Banner bodywrap - afvallen, hydrateer, ontspand en word slanker

Cellulitis en body wraps

Het woord cellulitis is een combinatie van het Franse woord voor ''cel'' en het achtervoegsel ''ite,’ wat aandoening betekend. De vetcellen van je lichaam zijn omringt door een vloeistof genaamd ‘interstitiële vloeistof’ die zowel voedt en zorgt voor een effectief reinigingssysteem. Wanneer de vloeistof wordt gevuld met gifstoffen, verdikt en verhard het bindweefsel vlak onder de huid en kan het worden gezien als cellulitis.

Cellulitis betreft slechts een zeer klein percentage van de mannen op de buik en de borst, maar ongeveer 90% van de vrouwen hebben last van cellulitis, wat een probleem kan zijn ongeacht de lengte, de leeftijd, of het gewicht. Cellulitis komt meestal voor bij vrouwen ouder dan 30 jaar, maar verslechtert met de leeftijd als gevolg van een slechte spiertonus en circulatie. Het kan zelfs invloed hebben op degenen die regelmatig sporten, dus ook op atleten.

Door middel van de home body wrap kan je cellulitis tegen gaan met de volgende stappen:

Infographic bodywrap - 1. Inhoud pakket, 2. plaatsen van de huid waar het aangebracht kan worden en 3. direct resultaat

De twee fasen van een body wrap thuis

Een body Wrap behandeling werkt in twee fasen: absorptie en compressie. Bij de absorptie fase breng je de crème gelijk aan op je lichaam door middel van een bandage gedrenkt in een vloeibare oplossing. De effectiviteit van de crème wordt bepaald door de ingrediënten.

De compressie fase is het samenvoegen van de weefsels nadat de gifstoffen en de interstitiële vloeistof is onttrokken. Wanneer de vloeistoffen er zijn uitgetrokken ontstaan er lege ‘zakken’ tussen de vetcellen. Zonder het gebruik van compressie na het verwijderen van de gifstoffen en overtollig vocht, is de vetlaag zeer ontspannen en slap. Niet zo’n mooi gezicht dus! Om dit te voorkomen en de vetcellen weer in elkaar te comprimeren voor een stevigere huid en minder zichtbaarheid van cellulitis, gebruik je de home body wrap.

Werkt de body wrap echt?

Onze Home Body Wraps zijn van een hoge kwaliteit en zijn ontworpen om oneindige voordelen te bieden. De Body Wrap werkt echt! Het is een doe-het-zelf behandeling die jouw geheim blijft. Door middel van bandages en kokend water kan je gemakkelijk de detox body wrap behandeling thuis uitvoeren. Drink naast het doen van deze behandeling 2 liter water om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Wanneer zijn de resultaten van de body wrap behandeling zichtbaar?

Gifstoffen zijn chemicaliën en conserveringsmiddelen die we via de lucht inademen, de voeding en drank die we consumeren, en de producten die we gebruiken op ons lichaam. Deze gifstoffen zullen terugkomen, maar het is aan jou om te bepalen wanneer ze opnieuw accumuleren. Ga voor organisch eten en drink meer water. Door middel van een body wrap afvallen heeft dezelfde werking en zorgt dat de gifstoffen niet opnieuw accumuleren.

De grootste groep mensen ondervindt geen terugkerende inches binnen twee tot drie maanden. De body wrap houdt je niet alleen gezond, maar ondersteunt ook je resultaten. Je kan een lichaam wrap overwegen als deel van je routine zoals je dit doet bij de behandeling van je haar- en nagelbehandelingen.

Bespaar geld met een body wrap thuis

Zoals je dus kunt lezen, zijn body wraps zeer effectief bij het reinigen van het lichaam van allerlei gif- en afvalstoffen, en helpen zij tegen cellulitis. Daarnaast kan je ook door middel van een body wrap afvallen. Echter kan een bezoek aan een salon of spa zeer prijzig zijn, en met deze body wraps van WeightWorld NL kan jij dus hetzelfde effect bereiken thuis. Zo kan je body wraps niet alleen binnen het comfort van je eigen huis doen, maar bespaar je ook nog eens flink qua kosten. Dat is dus dubbele winst.

Banner voor celulite - Maak jouw benen klaar voor de zomer - Strand met benen, een schrift en zonnebril

Home body wraps bestellen op weightworld nl

Je bent hier op de juiste plek! Hier op WeightWorld NL verkopen we de body wrap in combinatie met de crème. Op WeightWorld NL een body wrap kopen is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Ga body wraps bestellen op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met