Buikspier Trainer Review: Voordelen, Nadelen & Waar Je Op Moet Letten

Wat Doen Buikspier Trainers?

Als je een sixpack wil, dan moet jij jezelf toe kunnen wijnen aan een gezond dieet en regelmatig sporten. Maar in de meeste gevallen is consistentie niet genoeg om de gewenste resultaten te behalen. Een buikspier trainer kan helpen om extra vet weg te werken zodat je spieren nog beter zichtbaar worden, door gebruik te maken van elektrische stimulatie. Dit draagbare apparaat is speciaal gemaakt om jouw spieren te stimuleren door elektrische impulsen af te geven. Hierdoor spannen je spieren aan en worden ze beter zichtbaar.

Een ergonomisch ontworpen buikspier trainer heeft vaak verschillende modi die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Als jij positieve resultaten wil behalen, is het cruciaal dat je de juiste kiest. Dit betekent dat je de ins en outs van het product moet weten. Lees hier alles over de buikspier trainer!

Wat een Buikspier Trainen Wel & Niet kan

Wel Niet
Spieren opbouwen en versterken in je middel Voor een groot verschil zorgen als het niet in combinatie met sport en een dieet gebruikt wordt
Spieren beter zichtbaar maken Veel vet wegwerken
Spieren laten aanspannen Je BMI veranderen

Kenmerken & Voordelen van Buikspier Trainers

 • Stimulerend golfpatroon voor het trainen van buikspieren
 • Verschillende modi zodat jij het beste voor jou kiest
 • Veilige batterijen in het toestel voor gemakkelijk gebruik
 • Zelfklevende pads die herbruikbaar zijn
 • Alternatief accessoire voor je armen
 • Compact design voor draagbaarheid
 • Makkelijk te gebruiken

Buikspier Trainen Nadelen & Waarschuwingen

Elk apparaat dat is ontworpen voor het versterken of vormgeven van jouw spieren, heeft nadelen. Denk aan huidirritatie, schokken, pijn, blauwe plekken en in bepaalde extreme gevallen zelfs brandwonden. Dit apparaat voor je buikspieren maakt echter gebruik van elektrische impulsen voor veilige en effectieve stimulatie van je core.

Hoewel de buikspier trainer veilig te gebruiken is, moeten vrouwen die een keizersnede hebben gehad of minimaal invasieve procedures zoals buikwandcorrecties of liposuctie hebben ondergaan, eerst een arts raadplegen om ervoor te zorgen dat de buikspier trainer geen schade toebrengt aan de incisieplaats.

Tips voor de Beste Resultaten

De volgende zijn 5 belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden als je de beste resultaten wil behalen:

 1. Grootte van de buikspier trainer

  Buikspier trainers zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Kies het apparaat dat het beste bij jouw vorm past. Hoe groter het oppervlak, hoe beter het zal werken.

 2. Herbruikbare Gel-elektropads

  Buikspier trainers worden geleverd met gelpads die worden gebruikt om elektrische impulsen naar de spieren te sturen en het proces van spieromvang en spierkracht aanvullen. Zorg ervoor dat jij er één koopt waarbij de pads van goede kwaliteit zijn en die minimaal een maand functioneel blijven.

 3. Verschillende modi

  Voor het beste resultaat raden wij aan een apparaat te kiezen die jou de intensiteit laat kiezen. Zo kun jij op een lagere intensiteit en beginnen en vooruitgang boeken voor de beste resultaten.

 4. Ingebouwde Technologie

  Buikspier trainers maken gebruik van de kracht van elektrische impulstechnologie om je buikspieroefeningen naar een nieuw niveau te tillen. Met individuele gelpads die signalen naar je buikspieren sturen, stimuleert het het proces met een golfpatroon dat kan worden aangepast aan jouw voorkeur.

 5. Accessoire voor je Arm

  Sommige merken leveren er ook een accessoire voor je armen bij, zodat je het niet alleen voor je buik kunt gebruiken maar ook voor je arm. Zo wordt het apparaat lekker multifunctioneel!

Overzicht

Nu weet je waar je op moet letten voordat je een buikspier trainer koopt. Vergeet niet om erop te letten dat je een CE-gecertificeerd product koopt en goed de reviews leest. Let er ook op dat het gebruiken van een buikspier trainer goed op je eigen routine en doelen moet aansluiten en dat je alleen je gewenste resultaten zult realiseren als je het combineert met regelmatig sporten en een gezond dieet!

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met