*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Kerstmis komt eraan!Geniet van 10% korting met de codeCHRISTMAS

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Hoe krijg je een 4-pack?

Voor goed getrainde abs kan het belangrijk zijn om de juiste producten aan te schaffen. Met buikspieroefeningen alleen zal je er namelijk niet voor zorgen dat je die platte stomach krijgt met de perfecte sixpack. De producten van weightWorld NL maken het ook voor jou mogelijk om eindelijk de gewenste buik te krijgen.

Feiten en fabels over abs

Over abs wordt veel geschreven, veel is daarvan waar, maar er zit helaas ook veel onzin tussen. Het is dan ook goed om te weten wat nu lariekoek is met betrekking tot abs. Er zijn namelijk vele bedrijven die er baat bij hebben om foutieve informatie over abs te verspreiden, puur en alleen om zo hun eigen producten voor de buikspieren te kunnen verkopen. Om te voorkomen dat jij je geld verspilt aan producten die niet werken, zetten wij hier een paar feiten over abs op een rij.

Fabel 1. Je krijgt pas abs wanneer je buikspieroefeningen doet

In tegenstelling tot wat je wellicht denkt, zullen situps, crunches, en apparaten jou geen abs geven. Mensen hebben namelijk allemaal al abs. Zonder abs in de stomach zou het bovenlijf namelijk niet overeind blijven, en zou je in elkaar storten. De reden waarom niet iedereen echter een sixpack heeft, is omdat die abs verstopt zitten onder een vetlaag in de stomach. Voor een zichtbaar wasbordje moet je dan ook het vetpercentage omlaag brengen. Buikspieroefeningen zullen dit vetpercentage niet significant omlaag brengen. Wat welk werkt is om gezond te gaan eten, regelmatig aan cardio te doen, en gebruik te maken van vetverbranders om van dat overtollige vet af te komen.

Een goede test om te kijken of je te veel lichaamsvet hebt, is door je vetrol op je heup tussen je duim en wijsvinger te houden. Als deze vetrol dikker is dan 1,25 centimeter, dan is dit waarschijnlijk de reden waarom je geen abs op je stomach zit. Zit je echter onder de 0,75 centimeter, en er zijn nog steeds geen abs zichtbaar, dan ben je de uitzondering op de regeling en hoef je slechts meer te sporten om meer zichtbare abs te krijgen. Hiervoor dien je de abs zwaar te belasten door middel van een buikspieroefening met zware weerstand. Kies een weerstand waarmee je 8 tot 10 repetities kan maken. Doe hier vervolgens 3 setjes per dag van, en je zal snel zichtbare abs hebben.

Fabel 2 - Met slechts 6 minuten sporten per dag kan je zichtbare abs krijgen

Voor het krijgen van abs is het dus belangrijk om een laag vetpercentage te hebben. Workout programma''s die maar 6 minuten duren zullen je niet genoeg uitdagen om echt vet te beginnen te verbranden. Geen van die 6- of 8-minuten workoutprogramma''s zal er dan ook voor zorgen dat je daadwerkelijk een sixpack zal krijgen.

Fabel 3 - Je kan lokaal vet verbranden

Om maar met de deur in huis te vallen, je kan niet bepalen waar je vet wilt verbranden in je lichaam, en het is dan ook niet mogelijk om met bepaalde oefeningen specifieke ''probleemgebieden'' aan te pakken. Als je bijvoorbeeld van vetbandjes rondom de heupen, of van dat bierbuikje af wilt, dan zal je minder en schoner moeten gaan eten, en meer cardio oefeningen moeten gaan doen. Hierdoor zal de totale hoeveelheid vet in het lichaam lanzaam verdwijnen. Waar dit vet als eerste zal verdwijnen verschilt per lichaam. Net zoals het per lichaam verschilt waar het vet wordt opgeslagen wanneer je aankomt, zo zal het ook per lichaam verschillen waar het eerste vet zal verdwijnen. Hier valt niets aan te doen. Verspil dus niet je tijd met eindeloze buikspieroefeningen voor een strakke stomach met abs, aangezien deze oefeningen er niet voor zullen zorgen dat er meer buikvet verbrandt. In plaats daarvan kan je beter gewoon intensief en veel trainen, zodat het vetpercentage in het hele lichaam omlaag gaat. Dan zal die bierbuik uiteindelijk ook verdwijnen.

Fabel 4 - Je moet speciale oefeningen doen voor die onderste ''buikspierblokjes''

Mensen die gezond leven, regelmatig bewegen, en zichtbare abs hebben, willen nog wel eens klagen dat niet alle abs zichtbaar zijn. Zo kan het zijn dat wel de bovenstie vier buikspierblokjes van de stomach zichtbaar zijn, maar de onderste twee niet. Helaas is er niets wat je hieraan kan doen. Er zijn geen speciale oefeningen waarmee je alleen het vet aan de onderkant van de stomach kan verbranden. Als je van een 4-pack naar een 6-pack (of zelfs een 8-pack) dan zal je gewoon moeten blijven doorgaan met het verlagen van het complete vetpercentage van het lichaam. Dit betekent dus schoon eten, regelmatig cardio-oefeningen doen, en vet vermijden. De onderkant van de stomach is een van de eerste plaatsen waar vet zich zal ophopen, en het kan dan ook lastig zijn om die onderste abs zichtbaar te maken. Ook mensen die verder slank zijn, kunnen er nog steeds moeite mee hebben om die onderste abs zichtbaar te maken. Het is dan ook niet vreemd als het je niet lukt om een perfecte sixpack te krijgen.

Producten voor een platte stomach bestellen

Het bestellen van abs producten bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal het gewenste product de volgende dag in huis hebben.