maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Hoe Kom Je Van Arm Cellulitis Af?

 1. Gebruik een natuurlijke scrub

  Je armen scrubben met een natuurlijke scrub is een goede eerste stap om van cellulitis af te komen. Zachtjes schrobben op het gebied van de huid kan helpen om de productie van collageen te bevorderen om de huid te verzorgen en verstevigen. Het kan ook helpen om dode huidcellen en oliën weg te poetsen. Zorg er bij het kiezen van een natuurlijke scrub voor dat je alles vermijdt dat de huid kan irriteren en ga in plaats daarvan voor puur natuur. Kies bijvoorbeeld voor ingrediënten zoals koffie, zeezout en haver voor het gewenste resultaat.

 2. Gebruik een crème

  Zoals de naam al doet vermoeden, zijn cellulitis crèmes specifiek ontworpen om de oorzaken en het optreden van cellulitis op het lichaam aan te pakken. Ze werken door het gebied te voeden, terwijl ze de vetophopingen die cellulitis veroorzaken, verstevigen en bestrijden. Deze crèmes kunnen ook helpen bij het afvoeren van gifstoffen en het stimuleren van de aanmaak van gezonde cellen. Als gevolg ziet je huid er strakker, gladder en gezonder uit en kan jij met deze crèmes cellulitis aanpakken vanuit het comfort van je eigen huis.

 3. Blijf gehydrateerd

  Keep Hydrated

  Een droge huid kan cellulitis erger maken, dus gehydrateerd blijven is erg belangrijk in jouw strijd tegen cellulitis. Zorg ervoor dat je de hele dag door veel water drinkt en gebruik zowel 's ochtends als' s avonds een natuurlijke en zachte vochtinbrengende crème op het desbetreffende gebied. Dit zal helpen om het elastine- en vochtgehalte van de huid te voeden en te ondersteunen om deze sterk en gezond te houden. Bij het kiezen van een vochtinbrengende crème voor cellulitis, zijn de beste ingrediënten om op te letten aloë vera, sheaboter en kokosolie.

 4. Oefeningen voor armspieren

  Arm Exercises

  Armoefeningen zijn geweldig om cellulitis te bestrijden en de spieren en huid te versterken. Dit komt omdat het opbouwen van spieren en het krimpen van vetcellen kan helpen om de cellulitiskuiltjes kleiner te laten lijken. Enkele van de beste armoefeningen voor cellulitis zijn de welbekende bicep-curls en drukoefeningen. Natuurlijk is sporten ook goed om gewichtsverlies te stimuleren, wat ook kan helpen in je strijd tegen cellulitis.

 5. Verander je dieet

  Je dieet is niet de primaire oorzaak van cellulitis op je arm, maar als jij een gezond dieet volgt kan het wel degelijk helpen in je strijd tegen cellulitis. Een dieet dat veel bewerkte voedingsmiddelen, zout, suiker en chemicaliën bevat, leidt niet alleen naar gewichtstoename, maar vergroot ook je kans op het krijgen van cellulitis. Een gezonder en uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan groenten, fruit en eiwitten, kan een geweldige stap zijn.

Andere interessante artikelen