Chlorella Super Pakket

Combo | Pure Chlorella Tabletten & Poeder

Overzicht

Met het Chlorella Super Pakket kun je optimaal genieten van de ongelooflijk voedzame kracht van microalgen in poeder- en capsulevorm! Beide zijn ideaal voor iedereen die een zachte ontgifting wil integreren in hun dagelijkse routine en beide helpen bij het zorgvuldig extraheren van de verontreinigingen die we allemaal regelmatig tegenkomen. Deze algen bevatten niet alleen het hoogste chlorofylgehalte van een plant, maar ook een breed scala aan vitamines, mineralen en omega-3 vetzuren. Vooral uniek onder plantensoorten, bevat het zeldzame veganistische vitamine B12.

  • Chlorella in twee premium biologisch beschikbare formulieren
  • Tot 60% premium veganistische eiwitten
  • Rijk aan chlorofyl dan enige andere plant
  • Overvloedige micronutriënten en vitamine B12
  • Tabletten zijn vooraf afgemeten doses
  • Poeder is zeer recept-aanpasbaar

Het wordt steeds moeilijker om precies te weten wat er in ons lichaam terechtkomt door de omgeving en ons dieet. Is het dan een wonder dat 'detox' het woord is op al onze lippen? Velen van ons zijn steeds meer geïnteresseerd in het zorgvuldig verwijderen van potentieel schadelijke stoffen van alledag. Met de Bio Chlorella tabletten kun je gemakkelijk reinigen terwijl je jouw dagelijkse voeding bijvoedt; het poeder betekent dat je dit fantastische superfood in elk deel van uw dag kunt gebruiken, of het nu om eten of drinken gaat. Deze combinatie Super Pack betekent dat je niet hoeft te beslissen welke het beste bij jou past - je kunt het zelf ontdekken!

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar.

Een oud geheim van de natuur

Als een van een elite groep soorten die bekend staat als 'levende fossielen', is Chlorella niet geëvolueerd in duizenden jaren - de ongelooflijke gebeurtenissen die plaatsvinden op onze planeet zijn onopgemerkt voorbijgegaan! Het moet in de eerste plaats perfect zijn ontworpen. Het werd in 1890 ontdekt door een Nederlandse microbioloog in zijn geboortestreek, Oost-Azië. Tientallen jaren later, na de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog, ontstond de vrees voor een internationaal voedseltekort en het werd door experts aanbevolen als potentieel levensreddende, eiwitrijke nieuwe voedselbron. Bovendien, omdat het elke dag vier keer zijn grootte kan groeien, is het een van nature zelfvernieuwende voedselbron. Onlangs is het bekend geworden als een nuttig ontgiftingsmiddel. Nergens is dit meer waar dan in Japan, waarvan de bevolking verondersteld wordt jaarlijks een epische 200.000 ton te consumeren!

Detox: Een toenemende benodigheid

Onbekend voor de meesten van ons, lopen we allemaal het risico verschillende gifstoffen in ons lichaam op te nemen, op een aantal manieren vanuit de lucht die we inademen tot het voedsel dat we eten. Sommige anders gezondheidsbevorderende vissen, waaronder zwaardvis, tonijn en makreel, hebben ongewoon hoge kwikwaarden. Meer algemene voedingselementen, waaronder een breed scala aan groenten en fruit, zuivel en niet-biologisch vlees, worden ook vaak blootgesteld aan pesticiden en herbiciden. Zo verantwoordelijk als we allemaal proberen te zijn, tenzij alles wat we eten van nul wordt gekweekt en gekookt, er is gewoon geen manier om er zeker van te zijn dat alles wat we consumeren volledig puur is. De best mogelijke oplossing zou een volledig natuurlijk product kunnen zijn dat we elke dag zouden kunnen nemen, die ons kan helpen om ons lichaam te zuiveren en te reinigen.

Chlorella’s ongelooflijke attributen

Chlorella onderscheidt zich door zijn buitengewone chlorofylgehalte - dat wordt beschouwd als hoger dan elke andere plant! Dit natuurlijke pigment zorgt niet alleen voor de rijke groene kleur van de algen, maar ook voor het proces waarbij energie wordt verzameld uit zonlicht, ook wel fotosynthese genoemd. In staat om te helpen binden met de toxines van uw lichaam, vertraagt het daardoor hun reis door uw systeem en maakt uiteindelijk hun verwijdering mogelijk. Uniek onder plantensoorten, is vitamine B12 ook hier te vinden in deze geweldige plant. Normaal gesproken is het alleen verkrijgbaar bij vleesproducten (runderlever is de volgende beste bron), wat betekent dat veganisten vaak tekortschieten; Chlorella is daarom een fantastische aanvulling op het dieet van veganisten. IJzer wordt ook in overvloed in Chlorella aangetroffen, waarvan bekend is dat het helpt om jouw natuurlijke immuniteit te behouden en dat het je energie geeft terwijl het je lichaam zuivert en voedt.

Vitamine A, C en E zijn ook van nature te vinden in Chlorella, waardoor je een breed scala aan voordelen hebt. Deze omvatten helpen om een gezond zicht en de huid te behouden, bloedvaten te vormen en cellen te beschermen tegen oxidatie. Chlorella is zelfs rijker aan eiwitten, in feite twee keer zoveel als spinazie, waarbij tot wel 60% van de algen wordt gevormd. En, vitaal, elk aminozuur dat je nodig hebt, is erin te vinden, zodat je alles wat je nodig hebt op één plek kunt krijgen. Mineralen zoals calcium, magnesium, zink, fosfor en kalium zijn ook aanwezig. Ten slotte kan Omega 3s in zeer geconcentreerde hoeveelheden worden gevonden. In de natuur zijn ze de eigen bron van deze voedzame vetzuren en de reden waarom vissen zo'n populair gezondheidsvoedsel zijn.

Klein schaaltje met chlorella tabletten en een houte lepel met chlorella poeder

Het gebruiken van de Micro Algen Magie

Chlorella verpakt van nature waardevolle voedingsstoffen in een stevige behuizing van cellulosevezel. Deze barrière moet worden 'gebroken' zodat het menselijk lichaam het na consumptie kan verteren. Een uniek proces, dat zorgvuldig licht en warmte vermijdt om de integriteit van de voeding te behouden, verbrijzelt en verplettert die buitenkant. Dit maakt alle ongelooflijke waarden van Chlorella vrij in een licht verteerbare vorm, klaar om te worden samengeperst tot een tablet of, in poedervorm achtergelaten, vermengd met een verscheidenheid aan drankjes en gerechten.

Transparant bruin potje met groen label met daarin 375 bio chlorella tabletten van WeightWorld
Bio Chlorella Tabletten

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum

Witte verpakking met daarin 200 gram pure super Chlorella poeder van DietFood
Super Chlorella Poeder

Chlorella Poeder is super veelzijdig en flexibel, ideaal voor diegenen die graag experimenteren met recepten en die graag hun holistische, gezonde levensstijl vieren en delen. Afhankelijk van jouw voorkeur, kun je het aanpassen aan hoe je ervan wilt genieten en het in je wellness-regime opnemen.

Gebruiksaanwijzing

Wat Chlorella-poeder betreft, moet je één theelepel per portie gebruiken, tot een maximum van drie per dag. Chlorella-tabletten moeten maximaal tien per dag worden ingenomen; we raden aan om ze in twee porties te verdelen, elk voor een maaltijd met een groot glas water. Om optimaal van Chlorella te genieten, raden we aan om deze supplementen ten minste drie maanden te nemen en te investeren in langdurig gebruik.

Het Chlorella Super-pakket biedt je de mogelijkheid om te genieten van de verbazingwekkende voordelen van de algen van Chlorella in twee verschillende vormen. Dagelijks adviseren wij een gebalanceerde aanpak, waarbij u capsules en poeder vervangt zoals het jou uitkomt. Rekening houdend met de individuele maximale doses van elk product, moet je oppassen dat je niet het maximale van beide binnenkrijgt. Het lichaam kan slechts een bepaalde hoeveelheid productief verteren en gebruiken.

Advies bij het gebruik van Chlorella Super Pakket

We geven een premie voor het verkopen van producten waarin we geloven: natuurlijke supplementen, vrij van schadelijke additieven en vulstoffen. Zowel capsules als poeder zijn zuiver, 100% chlorellapoeder. Neem echter, zoals bij elk supplement, eerst contact op met een arts voordat je medicijnen gebruikt. Geen van beide producten is bedoeld voor gebruik door personen onder de achttien jaar.

Chlorella Super Pakket Combo | Pure Chlorella Tabletten & Poeder

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

70.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super combinatie

M Max
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden met de producten! Zeker 5 sterren waard

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Makkelijk te gebruiken

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk