Green Tea Health Blend

Gezonde Gewichtsbeheersing

Overzicht

Gemaakt met compleet natuurlijke ingrediënten, de Green Tea Health Blend is hoge kwaliteit kruidenthee, ontworpen om te helpen bij gewichtsbeheersing en welzijn te ondersteunen. Met zoveel gezondheidsproducten die er zijn, biedt deze melange een goede optie voor degene die op zoek zijn naar iets heerlijks en prettigs. Plus, het is een super eenvoudig programma om te volgen - het is letterlijk zo eenvoudig als per dag twee kopjes thee drinken!

  • Bevordert gezonde gewichtsbeheersing
  • Heerlijke kruidenthee
  • Met Lotus Blad, Oolong Thee & Hennep Zaden
  • Net zo eenvoudig als het maken van een kopje thee
  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Maar 2 kopjes per dag

Wat de Green Tea Health Blend uniek maakt ten opzichte van anderen op de markt, zijn de hoge kwaliteit ingrediënten aftreksels. Dit omvat traditionele Oolong Thee, zoete Kamperfoelie en kalmerend Lotus Blad. Niet alleen geeft de combinatie in de thee een fantastisch kruidige smaak en aroma, het biedt ook een aantal geweldige gezondheidsvoordelen!

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wat zit er in de Green Tea Health Blend?

Een los lotus blad, aanvulling in kruidenthee, op een witte achtergrond
Lotus Blad

Al duizenden jaren lang bestaand, is de lotus een belangrijk bestanddeel geworden in veel delen van de wereld. In Egypte staat het voor wedergeboorte in het hiernamaals, terwijl in India de bladen staan voor de elementen van de aarde. Voor onze gezondheid staan ze bekend als kalmerend, wat het een geweldige aanvulling maakt in kruidenthee. Er wordt ook van gezegd dat het heel goed is in het helpen bij het ontgiften van het lichaam.

Een hoopje tradiotionele chinese groene thee, ook wel oolong thee
Oolong Thee

Als een traditionele semi-gefermenteerde Chinese groene thee, wordt Oolong geproduceerd via een specifiek proces, wat het zijn karakteristieke smaak en aroma geeft. Hoewel het maar rond 2% van de wereldwijde thee hoeveelheden vertegenwoordigd, is het heel gunstig voor het lichaam. Dit is omdat het een overvloed aan mineralen bevat, inclusief mangaan, kalium, natrium en magnesium.

Een los blad van een groene thee plant op een witte achtergrond
Gynostemma Bladen

Ook Jiaogulan genoemd, is Gynostemma bekend als een adaptogeen kruid. Dit betekent dat het kan helpen het lichaam in balans te brengen en bevordert een gezond evenwicht. Een manier waarop het dit doet is het lichaam beschermen tegen zowel interne als externe stress. Het wordt ook gezegd dat het bevorderlijk is voor een gezonde spijsvertering en gewichtsbeheersing bevordert

Een kamperfoelie struik, met roze en groene bloemen
Kamperfoelie

Deze mooie klimmende struik wordt meestal gevonden in Noord Azië, Rusland, Noord Europa en Noord Canada en staat bekend om zijn zoete geur. Van Kamperfoelie wordt gezegd dat het goed is voor het lichaam omdat het bekend staat dat het de spijsvertering ondersteunt. Het is ook nuttig bij het zuiveren en het versterken van het lichaam van binnenuit.

Een handje vol cassia zaden op een witte achtergrond gelegd
Cassia Zaden

Ook bekend als Cao Jue Ming, Cassia Zaden zijn onderdeel van de Leguminosae familie en worden algemeen gevonden in de tropische gebieden van China, India en Afrika. Ze hebben vele voordelen, waarvan een van de meest populaire voor de spijsvertering is, speciaal als het ingenomen wordt als onderdeel van een thee. Er wordt ook van gezegd dat het koelende eigenschappen heeft en kan gunstig zijn voor het ontgiften van het lichaam

Een lepel met stevia, een zoetstof ontrokken uit de stevia rebaudiana plant
Stevia

Onttrokken van de Stevia rebaudiana plant, is Stevia een populaire suikervervanger. Zoals je kunt raden, is het grootste voordeel een zoete suikerachtige smaak, maar zonder de calorieën. Voor andere gezondheidsvoordelen, toonde een studie op de plant dat het lijkt dat stevia consumptie positief geassocieerd wordt met een normaal gewicht.

Een handje vol hennep zaden neergelegd op een witte achtergrond
Hennep Zaden

Beschouwd als een van de meest diverse en meest gebruikte gewassen in de wereld, worden Hennepvezels geacht als een van de langste en meest duurzame van alle vezels. Het heeft veel voordelen voor het lichaam, inclusief het ondersteunen van eetlust beheersing en het helpt je de roep van verlangen naar eten te vermijden. Doordat het rijk aan oplosbare en niet oplosbare vezels is, kan het ook nuttig zijn voor de spijsvertering.

IIngrediëntenlijst

Lotus Blad, Oolong Thee, Gynostemma Bladen, Kamperfoelie, Cassia Zaden, Stevia, Hennep Zaden.

Hoe te gebruiken

De Green Tea Health Blend is ontworpen om probleemloos te gebruiken, het is letterlijk zo eenvoudig als het maken van een kopje thee! Plaats gewoon een theezakje in een kopje, beker of verwarmde pot (voor een persoon) en voeg kokend water toe. Laat het ongeveer 5 minuten trekken, verwijder het zakje en dan is het klaar om van te genieten. Indien gewenst, kun je ook een gezond extraatje als citroen of honing toevoegen

Advies

Omdat de Green Tea Health Blend gemaakt is met enkel natuurlijke plant-gebaseerde ingrediënten, is het veilig in te nemen zonder enig bekende bijwerkingen. Als je deze thee nog niet hebt gedronken, adviseren we de ingrediëntenlijst zorgvuldig door te lezen op enige persoonlijke allergenen. Als je medicijnen gebruikt of langdurige gezondheidskwesties hebt, raadpleeg dan eerst je arts voor het gebruik. Deze thee is niet bedoeld voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven of als je minderjarig bent.

Green Tea Health Blend Gezonde Gewichtsbeheersing

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

66.67% Gebaseerd op 2 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Erg blij met de thee. Het is een groene thee, makkelijk te maken en merkte na 2 dagen al verschil. Kan dit product aanraden.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Heb nu 2 verschillende detox thee geprobeerd. Deze is verreweg lekkerder dan de rest. Ik houd ook van groene thee, dus dat helpt :)

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk