*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Cho Yung Groene Thee

90g 30 Theezakjes | Revolutionaire Detox Thee

Cho-Yung

€29.95

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Cho-Yung is een revolutionaire detox thee die geschikt is voor mannen en vrouwen wereldwijd. We zijn allemaal druk met het stimuleren van een gezonde levensstijl, daarbij hoort ook voldoende thee en natuurlijke ingredienten.

 • Slechts 2 koppen per dag
 • Gebruik het voor 15 dagen
 • Hoeveelheid van de verpakking 30
 • Thee die gezonde levensstijl stimuleert

Het is eenvoudig, het drinken van twee koppen thee in plaats van frisdrank kan al helpen tegen suikerinname en gewichtsverlies te stimuleren. De thee is samengesteld met een mix van 100% natuurlijke ingrediënten. Door het drinken van de thee kan het lichaam minder vet opslaan.

Lees verder
Type: Thee
Hoeveelheid: 30
Aanbevolen Hoeveelheid: 2 koppen thee per dag
Duration: 15 Dagen

Wat is Cho-Yung Afval thee?

Cho-Yung afval thee kan helpen met het lichaam te reinigen via de natuurlijke ingrediënten. Er hoeven geen drastische veranderingen worden te ondergaan. Voor het beste resultaat , neem 2 koppen per dag te drinken in combinatie met lichte beweging en een gebalanceerd dieet. Gewichtsverlies is dan een gevolg.

De gemengde ingrediënten zitten vol met antioxidanten, vitamine en voedingstoffen.
De smaak is verfrissend en vernieuwend, u zult uitkijken naar een warme kop thee.
Cho-Yung afval thee is een recept uit China dat al 400 jaar bestaat. Dit recept is vele eeuwen ongemerkt geweest en werd gebruikt voor het ondersteunen van het immuunsysteem.
U kunt de Cho-Yung afval thee drinken waar en wanneer u wilt. Deze speciale ingrediënten hebben een kalmerend effect en helpt ook de spijsvetering te herordenen.

Hoe werkt de Cho-Yung afval thee?

Deze unieke mix pakt het reserve lichaamsvet aan. Het helpt om van het vet af te komen in plaats van het opslaan hiervan. Tegelijkertijd zal het product ook geen vet opnemen van het voedsel dat u eet.

Cho-Yung thee helpt u een energie boost te geven en het drinken van de thee is een perfecte manier om uw lichaam te reinigen van slechte bacteriën en een bijdrage te leveren aan uw immuunsysteem.

Om optimale resultaten te krijgen is het belangrijk dat u naast de Cho-Yung thee ook beweegd en een gebalanceerd dieet volgt.
Als u het product gebruikt zoals de beschrijving aangeeft, helpt het u opgeslagen vet te verbranden en de spijsvertering te verbeteren.

Met het drinken van deze detox thee voelt u zich fris en herboren. Met het maken van kleine veranderingen in uw eetpatroon zult u al gauw veranderingen merken. Het is ook belangrijk dat u actief gaat of blijft bewegen. Deze kleine veranderingen gecombineerd met de power van de Cho-Yung thee zal u helpen een gezonder leven te realiseren.

Hoe neem ik Cho-Yung Afval thee?

U kookt zoals bekend water en giet dit in een beker met uw theezakje. U laat dit voor 5 minuten staan zodat de mix van de ingrediënten kan inwerken.

Uw thee is nu klaar om gedronken te worden. Enjoy!

Wat zijn de ingredienten?

De hoofdzakelijke ingrediënten die de Cho-Yung thee bevat zijn de; Oolong Thee, Lotus blad, Ginseng, Cassia zaden, hennepzaad en Stevia. Al deze ingrediënten gecombineerd werken samen om evenals de spijsvertering te herordenen als vet te verbranden. Elk ingrediënt heeft zijn eigen toevoeging aan de gezondheid, maar als alles samenkomt helpt het bij het verbeteren van de spijsvertering, een energie-boost te geven en uw lichaamssysteem te reinigen. Als u Cho-Yung thee besteld via Weightworld kunt u morgen al beginnen met uw lichaam een detox te geven!

Hoe bestel ik via WeightWorld

Om uw bestelling eenvoudig te plaatsen kiest u het product en selecteert u “in winkelmand”.

Om het makkelijk voor u te maken kunt u kiezen uit verschillende betaalmethodes en leveringen. U kunt kiezen voor een levering binnen 1 werkdag als u de bestelling voor 16:00 plaatst. Bij een bestelling boven de €50,- kunt gebruik maken van een gratis levering en bij een bestelling boven de €100,- krijgt u van ons een gratis WeightWorld fruit Infuser fles.