Daglichttherapie Lamp

Stemmingsverbetering Apparaat

Overzicht

Niet genoeg krijgen van de juiste natuurlijke verlichting in jouw leven kan leiden tot een afname van jouw humeur, vooral in de wintermaanden waar het licht schaars is. Daarom zijn wij er trots op om jou de CE-gecertificeerde daglichttherapie lamp te kunnen aanbieden. Dit is een innovatieve, op afstand-bedienbare stemmingslamp die licht biedt dat de natuurlijke eigenschappen van zonlicht nabootst voor het stimuleren van jouw hersenen voor zowel de stemming als ondersteuning tegen seizoensgebonden affectieve stoornis.

  • Ideaal voor ondersteuning tegen seizoensgebonden affectieve stoornis
  • Vult je huis met licht dat de zon nabootst
  • Hoogwaardig CE-gecertificeerd medisch hulpmiddel
  • Dubbele daglicht- en sfeerlichtfunctie
  • Bluetooth-bediening
  • Geschikt voor Android en iOS
  • Inclusief 2 jaar garantie
  • CE gecertificeerd

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar.

Wat is de Daglichttherapie Lamp?

Deze innovatieve lamp is bedoeld om jouw hersenen te stimuleren en jouw dagelijkse gemoedstoestand te helpen. Dit product is ontworpen om jouw humeur te verlichten en geeft jou dagelijks een groter gevoel van comfort en warmte. Dit gebeurt door het emitteren van uniek licht dat de natuurlijk eigenschappen van zonlicht nabootst die de hersenen stimuleren op een manier die niet haalbaar is met regulier kunstlicht. Dit is vooral belangrijk voor patiënten met Seasonal Affective Disorder (SAD), een gemoedstoestand die veel mensen treft tijdens de wintermaanden.

Zijkant van daglichttherapie lamp met rondom een paar voordelen en eigenschappen zoals 2 unieke modi en bluetooth verbinding

Wat is SAD and lichttherapie voor depressie?

Tijdens de winter kan een specifiek probleem van invloed zijn op veel mensen; dit staat bekend als SAD oftewel Seasonal Affective Disorder. Als menselijke wezens zijn onze lichamen vastgebonden om te reageren op natuurlijke omgevingsfactoren, het belangrijkste van alles is het licht van de zon. Veel mensen merken dat ze tijdens de wintermaanden minder gemoedstoestand hebben als de dagen korter worden en zonlicht schaars wordt. 1 op de 4 mensen ervaart een gemoedstoestand of cognitieve problemen en met name voor seizoensafhankelijke stoornissen is de prevalentie bij vrouwen vier keer hoger.

Therapielampen (of SAD Lampen) zijn een verbazingwekkende wetenschappelijke manier om dit probleem aan te pakken en studies hebben aangetoond dat ze een invloed hebben op dit probleem. Ze bootsen de zonnestralen perfect na en stimuleren de afgifte van serotonine in de hersenen. Dit kan helpen om een positieve stemming te genereren en je jezelf tijdens de koudere en donkere perioden van het jaar te laten voelen. Lichttherapie is ongelooflijk populair en Daglichttherapie-lampen worden beschouwd als een must voor mensen die in bepaalde tijden van het jaar een leeggelopen stemming ervaren.

De voordelen van de Daglichttherapie Lamp

De Daglichttherapie Lamp is ontworpen met als doel jou gedurende de dag te blijven stimuleren. Daarbij biedt het de hoogste standaard van gebruikerservaring met Bluetooth-bediening. De belangrijkste voordelen van dit apparaat komen echter dankzij de dubbele modaliteit.

Ronde daglichttherapie lamp van Beurer met bediengsknopjes aan de onderkant op een witte achtergrond

Daglicht
De eerste functie van dit fantastische product is om op te treden als licht voor daglichttherapie. De daglichtfunctie is wanneer de lamp unieke licht-fotonen uitzendt die het licht van de zon nabootsen. Deze werken op natuurlijke wijze om chemische stoffen in jouw hersenen te stimuleren op een manier dat regulier kunstlicht dat niet kan. Daarbij richt deze methode zich op jouw dagelijkse stemming en zorgt het ervoor dat je je op je best voelt.

Daglichttherapie lamp met rood licht - Humeurlicht

Humeurlicht
De secundaire functie van dit apparaat is om te fungeren als het perfecte sfeerlicht. In de sfeerlicht-modus kun je de kleur van de verlichting van het licht aanpassen aan jouw behoeften. Ons lichaam reageert op natuurlijke wijze op verschillende golven en frequenties van licht, dus je kunt deze functie gebruiken om jouw humeur te beïnvloeden, om je te ontspannen, om alertheid te vergroten en om algemene hulp te bieden die zich afstemmen op jouw behoeften.

Gebruiksaanwijzing

Om de Daglichttherapie Lamp te gebruiken, moet je er eerst voor zorgen dat je de app Beurer LightUp op jouw telefoon hebt gedownload. Schakel jouw telefoon en Bluetooth in en zorg ervoor dat de Daglichttherapie Lamp is aangesloten, op een effen oppervlak zit en zich op 10 - 40 cm van jou bevindt voor een sessie gebruik. Je kunt vervolgens de app gebruiken om de apparaatinstellingen aan te passen. Raadpleeg de handleiding van het apparaat voor informatie over de tijd van gebruik, het helderheidsniveau en de modus.

Advies bij het gebruik van Daglichttherapie Lamp

Je kunt dit apparaat zo lang of zo kort gebruiken als je wilt, maar we raden je aan het gedurende 7 opeenvolgende dagen te gebruiken tussen de uren van 6 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s middags gedurende 2 uur per dag. Tijdens gebruik raden we aan dat je niet gedurende langere tijd recht in het licht kijkt, maar dat je met korte tussenpozen recht in het licht kijkt. Dit apparaat is ideaal voor gebruik tijdens de donkere wintermaanden. Gebruik dit apparaat in combinatie met een gezonde levensstijl en gebruik het niet als je oogaandoeningen hebt of recentelijk een oogoperatie bent ondergaan.

Daglichttherapie Lamp Stemmingsverbetering Apparaat

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik vind de lamp echt geweldig! Ik leef op de begane grond van een appartement, dus ik zie niet veel daglicht...

M Mike
Geverifieerde aankoop

De lamp verlicht echt mijn kamer tijdens de winter.

A Anna
Geverifieerde aankoop

Echt goed voor mijn humeur!

W Willem
Geverifieerde aankoop

De bluetooth bediening is echt fijn. Zelfs als ik buiten zit, kan ik de lamp bedienen.

M Malissa

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk