De voordelen van Raspberry Ketone

In de zomer van 2012 introduceerde Dr. Oz Raspberry Ketone als een wondermiddel in een flesje. Hij deelde met de wereld mee dat dit een van de snelste vetverbranders ter wereld is.

Sindsdien is Raspberry Ketone te koop in talloze online winkels. Raspberry Ketone zou de stofwisseling activeren, de vetverbranding stimuleren en je ook meer energie geven.

In tegenstelling tot een hoop ‘wondermiddelen’ worden de beweringen over Raspberry Ketone ondersteund door een hoop onderzoek en wetenschap. Hieronder vind je een overzicht van alles wat je over Raspberry Ketone moet weten.

Wat is Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone is natuurlijke bestandsdeel die te vinden is in frambozen. Zij komen uit de fenol groep en zij geven de frambozen hun typische smaak en geur. Voordat Raspberry Ketone door de dieetindustrie omarmt werd, was het vooral populair bij parfumfabrikanten. Raspberry Ketone klinkt als iets vreemds en onnatuurlijks, maar de kans is groot dat je hen al regelmatig geconsumeerd hebt. Zij worden namelijk veelvuldig gebruikt als smaaktoevoeging voor ijsjes, frisdranken en snoepgoed. En natuurlijk zal je ze hebben ingenomen als je ooit frambozen hebt gegeten.

Onderzoekers kwamen er echter achter dat een hoge dosis Raspberry Ketone kan bijdragen aan de afbraak van vet. In tegenstelling tot een hoop afslankmiddelen is Raspberry Ketone ook bij hoge doses nog steeds veilig in te nemen. Raspberry Ketone is volledig natuurlijk en bestaat niet uit kunstmatige chemicaliën.

Gezondheidsvoordelen van Raspberry Ketone

We weten dus dat Raspberry Ketone als smaaktoevoegingen werken, maar ze bezitten ook talloze positieve eigenschappen voor de gezondheid. Raspberry Ketone heeft namelijk de volgende voordelen voor de gezondheid:

  • Het verliezen van kilo’s op een veilige manier
  • Het reinigen het lichaam van gif- en afvalstoffen
  • Het versterken het immuunsysteem
  • Het geven je meer energie
  • Het activeren de Stofwisseling

De wetenschap achter Raspberry Ketone

Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van Raspberry Ketone en de resultaten daarvan variëren. Er hebben ongeveer 40 onderzoeken plaatsgevonden naar de effecten van Raspberry Ketone, waarvan weinigen echter op mensen. Desalniettemin tonen deze onderzoeken wel aan dat Raspberry Ketone mogelijke voordelen voor de gezondheid kunnen hebben.

Een onderzoek uit 2008 heeft aangetoond dat Raspberry Ketone bijdraagt aan de elasticiteit van de huid en de haargroei. In dit onderzoek werd geobserveerd dat zowel mensen als muizen een meer elastische huid kregen op de plekken waar zij een crème van Raspberry Ketone smeerden. Ook groeide haar op deze plekken sneller terug. Uit dit onderzoek werd geconcludeerd dat Raspberry Ketone zowel de haargroei als de elasticiteit van de huid bevordert.

Uit een onderzoek van 2014 is gebleken dat Raspberry Ketone mogelijk bijdraagt aan sterkere botten. De onderzoekers concludeerde dat Raspberry Ketone wel eens een waardevol medicijn zou kunnen zijn voor mensen die last hebben van broze botten en voor ouderen met een aftakelend skelet.

Een onderzoek uit 2012 heeft aangetoond dat Raspberry Ketone het lichaam beschermt tegen vetrijke diëten. Er werd onderzocht hoe ratten reageren op Raspberry Ketone. De ratten kregen een zeer vetrijk dieet toegediend, wat vervolgens gecombineerd werd met verschillende doses Raspberry Ketone. Uit het onderzoek bleek dat de ketonen het tweedelige effect hebben om de lever te beschermen, en om de vetopname te verminderen. Het was voor de ratten dus veiliger om een vetrijk dieet te hebben zonder dik te worden, dankzij de Raspberry Ketone.

Dat Raspberry Ketone dus een effectieve afslankmiddel is, is dus wetenschappelijk bewezen. Natuurlijk zijn het geen wondermiddelen die op zichzelf alle gewichtsproblemen zullen oplossen, maar ze kunnen dus wel een waardevolle bijdrage leveren.

Raspberry Ketone bestellen

Een tafel gevuld met frambozen met in het midden een glas frambozen smoothie

Als je dus overtuigd bent van de effecten van Raspberry Ketone, dan kan je dus overwegen om supplementen met dit voedingsmiddel aan te schaffen. Er zijn echter vele producten op de markt die Raspberry Ketone bevatten en het kan dus lastig zijn om te bepalen welke nu de juiste is.

Hier zijn een paar vuistregels waaraan je je kan houden wanneer je Raspberry Ketone aanschaft:

  • Koop supplementen zonder chemische toevoegingen en ga alleen voor producten met natuurlijke ingrediënten.
  • Ga voor producten die tenminste 100mg aan framboos ketonen per capsule bevatten.
  • Kijk uit voor gratis proefproducten. Je kunt hiervoor al snel vele euro’s kwijt zijn aan extra leveringen.

Een goed voorbeeld van een Raspberry Ketone product dat aan deze eisen voldoet, is de Raspberry Ketone Pure van MaxMedix. Met 400mg aan framboos ketonen per capsule en zonder kunstmatige toevoegingen, is dit een product dat jou een optimale dosis van Raspberry Ketone geeft.

Conclusie

Er is dus een wetenschappelijke onderbouwing voor de claim dat Raspberry Ketone helpt bij het verliezen van gewicht. Let goed op met het kopen van supplementen en ook jij kan baat hebben bij deze Raspberry Ketone.

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met