maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Detox pakket

Natuurlijk reinigings- & stimulatie pakket

Overzicht

Geniet van een ontspannende sensatie door je lichaam op natuurlijke wijze te ontgiften met het detox pakket! Dit unieke, volledig natuurlijke trio is ontworpen om je van binnenuit gereinigd, lichter en gezonder te laten voelen. Het pakket bevat 3 gemakkelijk in te nemen, natuurlijke voedingssupplementen, die je ondersteunen op het gebied van gewichtsbeheersing. Bovendien geven ze je een natuurlijke energieboost wanneer je die het meest nodig hebt. Geef je fitnessroutine een boost en voorzie in al je ontgiftings-behoeften met dit handige pakket!

  • Detox tone
  • Detox thee
  • Bio spirulina algen

Wat zit er in het detox pakket?

Hoe gebruik je het detox pakket?

Volg onderstaande gebruiksinstructies om het meeste uit elk van de supplementen in het detox pakket te halen:

  1. Detox tone is ontworpen als een gemakkelijk te gebruiken supplement dat perfect in je dagelijkse routine past. Neem elke dag, bij voorkeur op hetzelfde tijdstip, 2 van deze gemakkelijk door te slikken capsules in met water.
  2. Probeer eens bio spirulina algen ter ondersteuning van je sportroutine. Deze kleine, maar krachtige tabletten vormen een perfecte aanvulling op je normale welzijns-routine en passen naadloos in je dag. Tweemaal daags 5 tabletten met een glas water innemen voor het eten. We raden aan om het supplement minimaal drie maanden te gebruiken om er het meeste uit te halen.
  3. Ter aanvulling op deze producten bevat het pakket een detox thee. Pak je theezakje en doe het in je mok. Giet bijna kokend water in het kopje en laat de thee ongeveer 5 minuten trekken. Het wordt aanbevolen om deze thee elke avond te drinken en te combineren met de detox toner of bio spirulina algen om echt de voordelen van gewichtsbeheersing van de detox thee te voelen!

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk